Vai neveiksmīgas iepazīšanās var pazemināt pašnovērtējumu?

Ja vīrietis/sieviete pēc pirmā vai otrā randiņa saņem atteikumu vai arī tiek ignorēts.Kā tas ietekmē turpmākos iepazīšanās mēģinājumus?Vai rodas kompleksi ka neesmu pietiekami smuks,interesants un labs?Kā iemācīties šīs neveiksmes neņemt tuvu pie sirds?Un vispār kā nezaudēt ticību sev un citiem?

miers2  Atteikumi noteikti pazemina pašapziņu - jo sevišķi neta portālos, jo te taču valda lielāka atklātība nekā uz ielām aci pret aci.. Bet ir arī medaļas otra puse - jo vairāk es patīku sievietēm, jo izvēlīgāks kļūstu :( un tas laikam nemaz nav tik pamatoti

runcs51  Gaumes tak ir dažādas un pilnīgi dabiski,ka vari arī kaut kam neatbilst....bet noteikti ir arī,kas meklē tieši tevi!

MrJones  Mmjaa.........man ar iestaajaas pofigisms peec dazhaam reizeem, liidz kameer, vairs nespeeju rast iemeslu, lai uz vinjiem vispaar ietu.....saakot jau ar saraksteem.....ja viss peekshnji var mainiities par 180° , kaa lai uztver nopietni rakstiito...? Veelaak iztureejos distanceeti, necenshoties kaut ko personiigu apspriest...vnk., sarakstes bez taalaaka nodoma...bet ar visu to...dazhreiz redzi, ka cilveeks kaut ko tomer gribeetu.....tad........tad neko....!
Ar pashapzinju tam nav nekaada sakara.....vnk., neesmu no tiem, kas skraidaas meeginot iepatikties.....cilveecinjiem, kuri to nemaz nav pelniijushi......vobshem..Sviests!!

zetiine  Bāc kāds pašvērtējuma bieds??!! 1 un 2 randiņš :O

Opā - vai oho kāds pusaudžu portāls?

_Krasula_  Iespējams, ka kādam var. Tomēr šādā vecumā it kā nevajadzētu...savulaik tikšanās uztvēru kā darba intervijas jeb piedzīvojumu. Un ko tur pārdzīvot par to, kas nav dabūts un nemaz nav zināms vai der? Un cik daudz ir to gadījumu, kad sirds sāk straujāk pukstēt? Labākajā gadījumā tiek pieļauta iespēja, ka varētu mēģināt tikties atkārtoti, lai identificētu lācīša saturu, bet nereti ir skaidrs uzreiz-paldies, nē!

Geisha  Meita aiziet pie zīlnieces un jautā kuram paveiksies Jānim vai Jurim. Uz ko zīlniece atbild, ka paveiksies Jānim, jo ar Juri viņa apprecēsies. Vecs aņuks, bet sava patiesība tur ir.

irgo  Saņēma atteikumu ? Super , jo dzīvē viss taču notiek uz labu !!!

makinlijs72  pēc tam arī pašam paliek vieglāk atteikt.

av2  es ticu, ka iepaziissaan , laba , var notikt tikai...negaidot. Taa, kaa skraidot nonstopaa pa randinniem, nnerot izmisumu, nekas labs nebuus nekad.

Geisha  Ja godīgi jāsaka tad tie randiņi vienkārši besī. Atnāk kandidāts uz randiņu un sāk ar sprīžiem mērīt, laikot, zobus skaitīt. Vieņīgi gribās vēl uzsaukt - asti pacel un apskaties kas tur! Varbūt kaut kas pielipis. Pārnāc mājās kā tāds piespļauts sabiedriskais pelnutrauks. Vienīgais glābiņš sāls vanna. No rīta pamosties, nopurinies, pasmaidi saulītei un atkal dzīve ir izdevusies. Jauku Valentīndienu!

maigvaidzis  nav īsti skaidrs...pašnovērtējums ir tad, kad ieliek sev atzīmi par randiņu vai kopumā par tēlu? neveiksmīgs ir zemāks par 3 5ballu sistēmā, neveiksmīgs ir tad, kad vispār neiedod, neiedod smuka, iedod smuka, bet stulba vai iedod nesmuka vai ir bijusi kāda cita negatīva pieredze ?

Deisa  Jā, pašvērtējums tiks pazemināts, ja cilvēks rēķinās, ka tiks pozitīvi novērtēts. Lai nejustos pazemots, nevajag sacerēties, ka otrs reaģēs pēc mūsu iegribām, būs no mīlas beigts un pagalam, otrajā randiņā piedāvās roku un sirdi utt.

Vaukskis  Jā, noteikti, it īpaši, ja ir sarunātas tikšanās, bet tieci "uzmests", jo otrs cilvēks neierodas, v;el sliktāk- pat nav plānojis ierasties, bet pēcāk publiski tevi nogānī čatā. Tad jūties kā ar dubļiem apliets un ar laiku met plinti krūmos ar domu, ka nav vērts, jo viņas tāpat ir .... .... ... . :@ Rodas pārliecība, ka sievietēm arī labāk neuzticēties un nav ko ar viņām pīties, ja nevar garantēti dabūt bezmaksas seksu. Ar gadiem pierod iztikt ar paša resursiem un tad jau vēlāk var bez viņām arī izdzīvot, bet teikšu, ka viegli tas nav, jo tomēr gaļa ir gaļa, nevis surogāts. Rodas kompleksi, kurus var pārvarēt ar vienaldzīgu attieksmi: darot pēc principa- man vienalga, ko jūs domājiet, es tā gribu un viss, ja nepatīk, ieskrienieties.. !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu