Vizuālais tips

Jaunībā sievietēm un vīriešiem bieži vien eksistē partnera iedomātais vizuālais tips, kādu viņš vēlētos sastapt. Sievietēm,PIEMĒRAM, gara auguma sportiskas miesasbūves vīrietis vai vrb pat vēl detalizētāk,iztēlojoties vēlamo acu vai matu krāsu. Vīriešiem tāpat savs sievietes vizuālais tips,cik dzirdēts. BET VAI TAGAD,kad lielākajam vairumam šejieniešu jaunība sen aiz muguras, ir saglabājies kaut kas no šī partnera vēlamā vizuālā tipa vai vrb yas ir kardināli mainījies? Bet vrb nav tāda vairs vispār,jo meklējamā partnera izskatam ir tikai pakārtota (neliela) nozīme priekš Jums?

Ingucits  Nē, vinetiņa- pieredze!!! Lasi starp rindām dažreiz. Es tādus arī satiku. Jo kura tad, ja ne tu prasīja par vizuālajiem tēliem. Es tādos tipos arī iemīlējis un ar tādiem arī biju saistīta.
Bet redz, vinettiņa pastrīdēsies vēl. Un kapēc? Tapēc vinetiņa, ka tev nav svarīga šī tēma vai cilvēku domas. Es zinu, kas tev svarīgi. Bet nepazemošu tevi atklāti :)

coldlands  Oi, seit briest karins. Atvelk supuljkreslu, panem kolinu un turzinu ar popkornu.

Chris1986  Man patīk neliela auguma kārnās mellās vārnas ar šauru sejiņu un mazu dupsīti. Nu, un bez zirgastes ar nu galīgi nekādi

Sektants9  kura no jums divām ir žultaināka kucīte? tak noskaidrojiet. karaliene ir tikai viena!

BlackPantera  >Ingucits Ja pamanīji,tad jau vairāki salikuši mīnusus taviem komentiem, turklāt vairākiem. Sāc izmeklēšanu vai nošaujies aiz bēdām. :D
(šitāds bērnudārzs sen nav manīts, ka kāds (-a) sāktu razbiralovkas dēļ sarkanajiem īkšķīšiem. :D)

neko  he he.. tā skatos oho meitenēm kā parasti, ne radiņus, ne berot nevajag, tik ļauj izplēsties:)

Sakta  Vinetta - neņem galvā! :))
___________________-
Par tēmu. Mans tagadējais dzīvesdraugs tikai daļēji atbilst tam vizuālajam tēlam, kuru kādreiz iztēlojos, bet šarms un personības harizma to pilnībā kompensē.

LaskovijMerzavec  Nav mainījies... ir viens noteikts sieviešu tips, kas piesaista uzmanibu...

neko  Vinetta: šādi vispārināt var gan, ne gan bieži novērots, bet tik personīgi gan uztver nevajag:) Ja tas Tevi var mierināt Tu noteikti neesi liekā aktīviste uz plēšanos.

Sarabi  Joprojām nepatīk plikpauri un bezzobji;(

makinlijs72  ja kādreiz bija viens tips,kā jau jaunam ,vēl iztēli neieslēgušam,tad tagad par savu varu saukt veselu tipu plejādi.

Anxunamuna  man vienmēr patikuši veči ar kārtīgu metamo ....mazi , vai lieli , nav no svara ... tā tik ir bauda , ja vecis zina , kas un kā , patīk sievietei mīlas priekos .

av2  daudz nemainaas.Jo uz radikaali citaadaam, kaa man patiik, pat neskatos iipassi.

bumpastiks  Nu ar to vizuālo ir tā ka patīk protams formīgas,seksīgas sievietes.Bet lai cik smuka nebūtu ja raksturs ir draņķīgs tad ir tas smukums ir pie kājas.

preilene  Man vienmēr ir patikuši sportiski, smuki vīrieši - gan agrāk, gan tagad. Vienīgi, ja agrāk es skatījos uz par sevi vecākiem vīriešiem, tad tagad uz vienaudžiem vai par sevi jaunākiem ;).

Araabs  Nu ja,kādreiz bija izvēles iespējas,to arī darīji,tagad ka tik kas silts vēderā,pat par trenažieri puikiem esi ar mieru būt:))

Deisa  Kādreiz acis metu uz garmatainiem puišiem, patika. Pēc 30 gan daudziem mati sāk atkāpties un labāk ir nēsāt īsu sasuku vai nullīti, ne garas pluskas, kas vietām atsedz pliku pakausi. Garie mati vairs nav tik aktuāli kā bija kādreiz. Taču, kad redzu puišus vai vīriešus ar gariem matiem, kam tie kopti un labi izskatās, patīkami vienkārši paskatīties. :)

Gunitaa  Varu parakstīties gndr zem katra Preilenes vārda. Vizuālais tēls nav mainījies, bet tagad patīk jaunāki. :)
Sveiciens visiem PA dalībniekiem Valentīndienā ! :)

Droshs_Plecs  Patīk gara auguma (170+ cm) sievietes ar tievām, garām kājām, mazliet iedegušu ādu (smugļankas). Var būt arī pabālas, bet tad tikai ar ideālu ādas kvalitāti.

Svaram jābūt 50-60 kg. 60 kg jau ir padaudz, bet pieļaujams, ja sievietei ir lielas krūtis vai trenēts augums.

Krūšu izmēram nav liela nozīme. Svarīgāks ir tievums un plakans vēders. Patīk stiegrainas sievietes, kas atgādina stirniņas (modeles tips).

Nepatīk: celulīts, masīvas kājas, tuklas ciskas, liekais svars.

Auguma ziņā nekad neprasu vairāk par savu sievietes ekvivalentu.

Matu krāsā dodu priekšroku tumsnējām, bet blondas arī ir ok.

Vecumam ir mazāka nozīme. Svarīgāks ir ķermenis un kopējais izskats.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu