Valentīndiena jums nozīmīga vai nenozīmīga diena?

Ja jums ir otrā pusīte vai vnk kāda simpātija vai apsveicat Valentīndienā ar kādu mīļu nieciņu?Un tiem kam nav neviena vai nav nedaudz skumīgi?

Piparkuka  Jauka diena, noteikti!! :) Var sarīkot sev svētkus, apsveikt kādu un saņemt kādu apsveikumu...
Jauka!

BlackPantera  Šorīt bučas un ziedi no vīra, bet kārtīgi nosvinējām šo dienu jau brīvdienās, kad 2 dienas brīvas un varējām izbraukt ārpus LV. Lai visiem smaidi šodien neatkarīgi ir pāris vai nē!

achtung  Ir parasta otrdiena. Lūdzu nesarežģījat to.

Valdonis2  Valentiindiena ir kaarteejie komercsveetki.8 marts labaak

dex111  Jauka, saulaina, emocijām bagāta diena, varbūt nedaudz savādāka par citām dienām. Vairāk pasmaidīsim.

trussardi  ...Ta ir lieliska diena! Lieliska! Pozitivisma un sodien burvigas saules pielieta diena. Un Dievs visiem ir davajis briniskigu so Valentindienu! Tas kadam dod jaunas domas ceribas un sapnus...iespejas! Sodien Tev vajag rikoties...nepaliec mala,bet darbojies.Maini savus skatus,paludz,paprasi!Un piedod,ja vari.Sodien milestibai nav robezu...izmaini dzivi savu !Bucas,skupsti...ziedi,mili niecini.. smaidi un saules pielietas ielas! Ka,ka gan nemilet dzivi tadu!?!...

MrVulfs  manu personīgo dzīvi tā neskar; ja būtu tādās vai citādās attiecībās, domātu par to attīstīšanu ne pēc kalendāra:)

ne_meklejumos  Nenozīmīga. Katra diena kopā ar mīļoto cilvēku ir svētku diena, īpašs ir iepazīšanās datums.

Kristine_78  Cep , šmorē un vāra līdz nelabumam , Vaļentīns ir baigais monstrs , mums latviešiem ir kāds mīlestības simbols, tikai Līgo vakars, kad iet papardēs

Chris1986  Cik es saprotu, tad tā Valenīndiena ir radusies par godu pirmajau sievietei-kosmonautei Valentīnai Tereškovai. Kurš tad vairs tagad padomju laiku svētkus svinēs?

Sanntana  Diena kā diena. Darba diena. Vienā brīdī elpa aizrāvās .... bet bija ļoti patīkami šorīt saņemt klēpi ... krāsas puķes ar kurjru, tikai žēl , ka nav atklātnītes klāt no kā. Vienīgais cilvēks zināja manu vārdu un uzvārdu jo kurjērs pārprasija.Parasti tādu pušķi saņēmu no vīra. Paldies anonīmam sūtītājam.

dzintars45v  Ne pārāk,atceries visu labo kas aiz muguras un ar cerībām skaties uz to kas priekšā,pārdomu diena,ceru ka nākošgad tā būs bučudiena...D;!!!

AivarsN  Tas grūtākais ir atbildēt uz visiem apsveikumiem. Bet tā vispār patīkami svētki un piedevām jauks laiciņš.

spaarnu_meitene  ar katru gadu arvien lielāks kaifs no apziņas, ka šie svētki nozīmē arvien mazāk. nekad nav nozīmējuši īpaši daudz, bet atzīšos, ka ir bijis mazliet skumji, ka neviens... nemaz... nekur un necik. Tagad kaut kā vienaldzīgi.

Toties 8. marts uzrunā. Kāpēc? šķiet, ka tie ir tādi patiesāki, sirsnīgāki svētki :)

adamsone  Ja cilvēki gados pēkšņi sāk svinēt Valentīna dienu, tad tas ir vismaz dīvaini, tādi kā lauku proletārieši, kuri, ja priekšā nepasaka, paši nezin, vai ir jāsvin, kas ir jāsvin un kāpēc.
Nespēju iedomāties sevi svinam Valentīna dienu, murgs.

Vaukskis  Visai nozīmīga diena- tolaik, kad bija kāda simpātija, centos kaut kā apsveikt- vai nu ar nieciņu pēc kopīgas pastaigas vai ar biļeti uz pasākumu, kuru apmeklēt kopā, bet tagad ilgi ir nedaudz skumīgi Sv. Valentīna dienā, toties mierinu sevi ar domu, ka nesvinēt sanāk lētāk un pēc pašreizējā stāvokļa budžets, kā arī izdoma "nepavilktu", ja katru gadu šie svētki būtu aktuāli. Man pašam patīk, ka Valentīna dienā sveic vai vismaz izrāda simpātijas -abpusēji, arī vīriešus - ar puķēm vai kautko citu pēc savas saprašanas, nevis kā 8.martā tikai sievietes, jo tie ir vienīgie svētki, kuri ir paredzēti arī vīriešiem, tā kā Tēva diena neattiecas uz visiem, bet Starptautiskās vīriešu dienas reāli nav - tā pastāv formāli, bet nezinu kādu, kas to atzīmētu (riebjas, ja un ka postpadomju Latvijā 23.februāri sauc par Vīriešu dienu konkrēti vēsturisko iemeslu dēļ).

trussardi  ... Vaukskim! Lai zinatu...es esmu svinejis un svinesu 23.februari!Un tadi ,lai zinatu ir daudzi. Tie ,kas ir dienejusi.Sajuta tada,ka Tu dzivo konservu bunza pusatverta ! Paluri pa spraugu un secini...ja,svetki ir tad,kad mani sveic! A ta es labak bunza...ta letak!Tev nedaudz skumji,bet Tu sevi mierini...ne Tu sevi mani!!! Nesapratisu simpatijas abpusejas...Tu sedi un gaidi,kad sieviete Tevi apsveiks,ja apsveiks? Un tad reali Tu...Misters Bins.Pilna plaukuma un izpausmes! Jo vairak svetku,jo skaistaka dzive...un tas nav formali.Zelums rodas...Tu jau apkauno viriesus...mekle sievieti,bet ziedu zel! Un tad vinas smej...knauzeri!Redz no kurienes...Silti iesaku ...8.marta izej ielas un Tu redzesi,tadu ka Tu ir formali maz!!! Bet es ceru...Tu mainisies. ...

coldlands  Cilveks kas nemil, vai kam nav ko milet, tas tiesam nesvin, un uzskata tadu svinesanu par murgu. Var jau ari ikdiena apsveikt, bet cilveki iesligusi rutina, skrien, strada, risina, tad nu ari piemirstas. Luk tapec ir izdomati svetki, lai cilveks uz mirkli apstatos un atceretos savu miloto.

Sermule  Man pilnīgi pofik tāda diena, domāju, ka daudziem arī....laimes un svētku sajūtai jābūt katru dienu.

Sassy14  :D Piedošanu, bet tiešām kaut kā dikten tāli un sveši man tie svētki. Pirmkārt, neesmu no Amerikas, bet gan no Austrumlatvijas mežiem un pļavām. Manā bērnībā svinēja Jāņu dienu, Jaungadu, dzimšanas un vārda dienas.
Otrkārt, esmu dzimusi gadā nr 1974, tie nav manas paaudzes svētki un modei, un «vējiem līdzi» skraidīt nav manā dabā. Maniem bērniem šī diena ir «draudzības diena», viņi zīmē viens otram smukas kartītes un dāvina sirsniņveida šokolādes, un kāpēc ne. Bet es pacietīgi uzsmaidu un paraustu plecus. :)
Un trešām kārtām, es neesmu kristiete, nekad neesmu bijusi un netaisos būt. Tamdēļ SVĒTAIS Valentīns man neko neizsaka. Pardon.
Bet, protams, es nenosodu cilvēkus, kam šī diena IR svētki. Mūsdienu ir domu pļuraļizms, kā saka pakrieviskie politiķi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu