Smuka, sportiska tante

Šodien tā mani nosauca divi pretimnākoši nekopti remonatslēdznieki, turklāt vizuāli vecāki par mani. It kā jau bija domāts kā kompliments, bet sanāca kā uzbrauciens. Mani taču vēl pagājušā vasarā pludmalē par djevušku sauca, vīrieši, kas jaunāki par mani, bet te tante. Eh...kā gan es tagad saprotu Eriku no limuzīna jāņu nakts krāsā, kas Lāsmiņai teica lai viņu nesaucot par onkuli. Nu nesauciet mūs par tantēm mīļie vīrieši!

raima  Varbūt onkas jautrojās un atcerējās agrīno bērnību, kad jau vidusskolēni šķita tantes un onkuļi. Kas tur slikts?

Man arī galvā grūti bija pieņemt, kad mani sāka uzrunāt par kundzi, bet kāda tur vairs jaunkundze, kad pāri 40 :)))
Sanāktu kā tai dziesmā par večiņām, kur vienai zobi, otrai mati, bet trešai nevainība vēl ir saglabājusies :)))

_Krasula_  Tagad gan modernāk ir saukt sievietes par "vecenēm", bet varbūt, ka ir indivīdi, kuriem apzīmējums "tantes" labāk patīk.:) Visticamāk-vietējais slengs.

edding  vispār tas tāds stiepjams jēdziens. Reiz dzirdēju, kā jaunietes apsprieda vakarnakts diskotēku. "Fuj, tur bija pilns ar 18 gadīgām vecenēm"

Katema  Labdiene nav vēlējusies publicēt datus par sevi. Nez kā lai izsaku viedokli neredzot anketu? Pareizi tauta spriež, cik cilvēku, tik viedokļu par attiecīgo personu!

piladzoga  Man kā tantei patīk :DDD ka vīri gados saka par sevi ..zēns... skan "smalki un gudri" :DDD

Regente  Pfē, pilnīgi vienalga būtu. Galvenais, lai nesauc par veci :)

av2  labak skaneetu, sauktu par meiteniiti? Nedomaaju, jo.....nu neesi meiteniite. Cepiens par neko.
A varbuut jaauztaisa te, nu oHo vaidziibaam, skala - no 15 liidz 18 sauksim meiteniites, no 19 liidz 29 meitenes , no 30 liidz 40 sievietes , un no 41 liidz 50 tantes...un tad omes, vecenes , vecmeebeles utt Ko, a?

Vaukskis  Es nekad nesaucu svešas sievietes par tantēm, kur nu vēl publiski, bet ko man kā īstam Erikam, kura vārdu bieži vien izdzirdot sveši cilvēki uzreiz pasaka: "Ērikonkuli, uznes mani kalnā!" (kaut gan esmu Eriks, nevis Ēriks), darīt,ja paša vientuļā tante pēc radniecības sevi uzsvērti un sistemātiski dēvē par "vecu veceni", lai gan pati tikai tagad knapi pārkāpusi 70 gadu slieksni ? Kā atradināt tanti no tādas sevis apzīmēšanas jau vismaz gadus desmit un vairāk (jādzird itkā pašnogalinošie izteicieni "Ko nu es, veca vecene.."), kad viņa tā pati sev un citu acīs, manuprāt, "nosit vērtību" ? ..Bez tam- līdz pat nesenam laikam sevi nekad nebiju uztvēris tā pa īstam par onkuli- ne pēc radniecības, bet izskata dēļ un ceru, ka vēl arvien izskatos daudz jaunāks par mākslas filmas personāžu, taču arī netieku vaļā no zirgošanās par šito tematu !

runcs51  Izskatās,ka tie atslēdznieki kļūdījušies-pareizāk būtu bijis nosaukt par azbesta veceni...ja jau pat savu bildi baidās rādīt...

runcs51  Ja jau posta autore tā uztraucas par apzīmējumu""tante""-tas jau vien liecina,ka no ""devuškas"" tur nav ne smakas,lai arī ir ļoti liela vēlme par tādu izlikties.No sava vecuma,domāju,ka nebūt nav jākaunas-bēdīgāk ir tad,ja prāts ar gadiem tā arī palicis padumjas """devuškas"" līmenī..

leopardine  Tajā filmā Lāsmiņas mammu pašas vīrs sauca par - veco mīklu. Tādas tās latviešu tradīcijas. Šķiet par nosaukumu vecene arī vajadzētu priecāties, jo bija taču svara nomešanas šovs "Īstie veči", tātad jāsecina, ka vecim būt ir gods. Līdz ar to kārtīgam vecim vajag arī īstu veceni :D Bet onkuļu un tanšu nosaukumus tautā nemīl dēļ tā, ka tā parasti bērni sauc savus radiniekus, tas automātiski asociējas ar kaut ko vecāku.

Kristine_78  Man šķiet tu esi izlutināta kaza

werty  Nu un?!Ir visādi vecumi.Ne kāds sliktāks vai labāks,tā ir dzīve.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu