Kas ir šis maģiskais Klikšķis?

Ir nācies dzirdēt ka randiņos cilvēks it kā ok,atbilst prasībām ārējais veidols.Interesanti kontaktēties nu liekas viss ir,bet nav tā klikšķa.Nav nekāda satraukuma vai pat ir vienaldzīgi,jo pat neskatoties uz visu it kā ideālo koptēlu kaut kas nenostrādā.Tad kas ir tas kam jānostrādā,jānoklikšķ?Vai arī klikšķis nav tik svarīgs,jo var tak noklikšķēt arī vēlāk?

Vinetta  leopradine,kādā sakarā Tu vispār mani piesauc,ko? Ne es te iesaistījos,ne man ir vēl kāds profils! Pašai tev ne datu profilā,ne bildes,bet samuldējies par deviņiem mēmiem! Un pārbaudi kaut vai cauri gogli,vai manas bildes ir īstas vai nav! Nu dura,ko vēl teikt! :))))))

Vinetta  leopardine,tu pati esi veca pastala,kas mavu atceras jau no jaunības laikiem,bet muldi tu PA par vizināšanu ar Bentliju uz Jūrmalas šosejas ar 180 ātrumu,gan par bagātiem skaistuliem,kas tevi ar jahtu it kā vizinot,gan vēl visādus murgus,lūk gluži tāpat kā tu tikko samurgoji! Ko vēl te piebilst?! :))))
Un otrs niks tavs: labdiene,tā ka laikam pēc sevis spried,ka te citām daudz niku esot! :)))

leopardine  Vinetta, nav vērts pat pārbaudīt tās bildes. Ir milzum daudz citu vietu, kur paņemt bildes, kas googlē neuzrādīsies. Nomierinošas nervu zālītes gan tev noderētu jebkurā gadījumā.

dzintars45v  Tak šampānieša pudeles korķa klikšķis...D;D;D;,bet nākošajā dienā,kā jau džentelmenim nākās turēt pa nakti dotos solījumus(pats gan visai miglaini atceries ko solīji un vai vispār solīji),bet otrai pusītei ir vesels saraksts trijos eksemplāros,ko tev atrādīt un tur jau viss sīki un smalki aprakstīts...D;D;D!

Vinetta  Redz,leopradine,man jau nav ko uztraukties,jo es jau neko nesamuldēju kā tu tikko par citiem turklāt bez mazākās sirdsapziņas pārmetumiem-nu lai jau tev tiek,murgo vien,katrs atpūšās kā prot :))) Tikai atceries,ka par saviem vārdiem ir jāatbild,ja nezināji

Anxunamuna  Bumbasķik ...neķer kreņķi, šitās vecās "precētās " korkas , te Oho ir reāli ilgi aizsēdējušās , savas dzīves nav , tāpēc rej uz citiem .... drīz no Oho ar kātiem pa priekšu būs jāizvada .

Nerons  Bumbastik neņem pierē šitos feikos tēlus!
Nu kur redzēts, ka skaista, gudra un pie tam vēl laimīgi precēta sieviete, ar brīnišķīgu vīru pilnai laimei, ir tik nešpetna un žultaina uz visu pasauli?!!!
Tātad.....uz pasaku tēliem neapvainojas, tāpat kā uz s... mušām kas riņķo ap tevi vasaras svelmē un nikni dzeļ!

Sanntana  Maģiskais Klikšķis - Tas pats pirmais iespaids tikšānās laikā , paiet minūte un Tevi pavada vilnis izjūtu kuru žel , ka nevar iemūžināt un pat īsti saprast, bet kaut kas jau smadzenes vai zemapziņas līmenī paliek. Lai ko pēc tam runā un dara , izanalizē kaut vai pieraksti sev kādā dienas grāmatā savas izjūtas vai intuitivo priekšstatu par cilvēku, un vēlāk izrādas tai pirmā minutē ir bijis pats precīzākais skatījums , vai tas ir tavs cilvēks vai galīgi garām. Un ja šis klišķis ir no abām pusītēm, liekas jumts lido tiešām. Vai tas notiek ar nobriedušiem cilvēkiem nezinu. Kaut kāda jau "skanēšana" laikam notiek, jo katrs viens otram neram patīkt. Citās sfēras, arī srtrādāt vienā komandā ir vieglāk ja cilvēki viens otram patīk un var vienoties.

mis_parkere  Klikšķis-domāju,domāju...hm...tas nemaz nav viegli vārdiem aprakstāms.
Tas ir ,kad Tavs iekšējais radars,dvēsele salīdzina rādītājus ar otras puses radaru un saka:"jup-tas ir viņš!!!"

Korneelija1958  Varētu jau mēģināt izstāstīt kas ir klikšķis,bet vai varētu atrast tādus vārdus.Tās ir vienkārši sajūtas kuras tu izjūti un saproti tas ir īstais.Par tām tēmām ko liek bumpastiks kas tur slikts!Neliks viņš uzradīsies nākošais drosminieks un atkal tiks apriets.Paši spriežat ,ka nekas interesants nenotiek pieredzē.Lielākā daļa izlasa ,paklausās kā jautājuma uzdevēji tiek aptaisīti un neko nejautā jo nav vēlēšanās lai tiktu aptaisīts.Nav jau arī vēlēšanās jo nevienam jau neinteresē apspriežamā tēma-intereses tikai vienas.Otru nolikt un uz tā fona pašam just varenību.

aija_69  Manā dzīvē klikšķi ir sanākuši ar vīriešiem, kuri pirms tam ilgstoši ir bijuši paziņu statusā. Pēkšņi abi vienlaicīgi esam nolikuši malā savas darba u.c. lomas, un bijām tikai sieviete un vīrietis - Ieva un Ādams.
..kas notiek, kad pasaka beidzas?
Ja interesē, raksti, atbildēšu privāti.

BlackPantera  Vinetta, kāpēc taisnojies tai glupajai vecajai korgai? Es nezinu, kam jābūt cilvēka galvā, ja mani var sajaukt ar Saktu vai kaut vai Ewu vai vēl ko tur! Un ja cilvēki mani pluso, tad acīmredzot tāpēc, ka viņiem patīk tieši un trāpīgi komentāri, nevis jāizdomā tāpēc kaut kādas sazvērestības teorijas! Un ja existē kāda mana atbalsta grupa, tad vismaz man nekas par to nav zināms un vispār nevienu šeit personīgi nepazīstu!
Varu nomierināt arī pārējos: man pat nav 2 profilu - man tos nevajag, jo neslēpjos kā tā pati korga dīvainā, kuru kā izrādās ar bentlijiem un jahtām vadā. :DDD (Slima suņa murgi, ne vairāk ne mazāk!)
Un tiem dažiem, kas akli bumpastiku aizstāv – nu jā viņš ir tik “balts, pūkains un nevainīgs”, ka ne velti admini izdzēsuši gandrīz visus viņa man šodien adresētos komentātus, t.sk, aizskarot manu vīru un ģimeni. “Nevainīgs” gan! :D

jurks  Beidzot ir sasniegta oho emocionālā kulminācija, virtuālais org.ms!! Nokaitēta atmosfēra!!

puuuka  nu atvaino,ja cilvēks tev ir vienaldzīgs ,tad kādu klikšķi tu gaidi.....tas pavisam vienkārši nav tavs cilvēks....

vilks28  Pantēra, vai tu mums te cenzors vai kā? Man gan liekas,ka normāla lai tukši pamuldētu. Ej labāk uz cāli .lv un tur flūdo par saviem 7 laulības gadiem un labo vīru.

Deisa  Klikšķis, tā ka strāva iziet cauri, ir bijis laikam tikai kādas reizes 3 mūžā, nevienā no tām līdz laimīgām pasakas beigām neaizgāja. Līdz ar to pati priekš sevis esmu sapratusi, ka ar pliku klikšķi ir tāpat kā peldi kailai ūdenī - kad ir silti un labi - super, izbaudi, bet tiklīdz laiks sāk apmākties un ūdens paliek aukstāks, gribas noskurināties un lekt laukā, lai ietītos siltā, mīkstā sedziņā vai dvielītī.

av2  paaris reizes ir bijis. Es teiku, jaa , man ir paveicies. No pirmaa skatiena juuti, ka tas ir ..tavs cilveeks. Pat zini, ka buus pilniigi visss .Jaa, acis izsaka vissu tajaa briidii. Es pat teiktu, no pirmaas sekundes zini, ka buus iista miilestiiba...abpuseja. Vai buus ideaali? Nee..to gan tikai veelak...;)

Chris1986  Jā, man ar tieši tāpatās, kā kkas noklikšķ, tā uzreiz saportu, ka nav ko gaidīt un jākāp tik virsū

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu