Vai sievietes ir gatavas dēļ niezošas kājstarpes nomainīt ģimeni pret labu Kasītāju?

Manā paziņu lokā visus vientuļos čomus pārsvarā sievietes pašas ir pametušas.Pašam arī ir tāda pieredze.Vīrietim kaut arī varbūt būs tā mīļākā,taču tie daudz retāk dēļ mīļākajām pamet savas ģimenes.Turpretī sievietes gan bļaujot par LIELO MĪLU kas nu beidzot ir pienākusi aiznesas pie saviem mīļākajiem un nospļauties tām ir par ģimeni,par daudzajiem kopā nodzīvotajiem gadiem,par visu.Jo tā LIELĀ MĪLA ir aptumšojusi prātu.Es vispār neatbalstu nekādus ārpuslaulības sakarus,bet ja arī gadās tad sievietes sakari ir bīstamāki ģimenei kā vīrieša?!

Valdonis2  Arnold tu kaa ar aamuru pa naglu :D

Deisa  to Valdonis2 viedoklis 11:19 (neņemot vērā emocionālo uzrunu)
Tas ir tā, ka piesēst un padomāt, kas ir šobrīd un vai tas ir labāk kā vienam. Ja vienam, bet tik tiešām - vienam (ne ar izdomātu Lielisko) tomēr ir labāk kā ar dzīvesbiedru, tad ko tur vairs?

rockers  Sviesta kulšanas tēma...tā ir bijis un būs visos laikos...katrs dara kā grib un kā patīk neprasot kāda cita viedokli. Kādai niez kājstarpe un vienmēr atradīsdies kāds, kuram olas jāizšauj...

coldlands  Biezi attiecibas nogalina rutina. Ta var but parasta rutina, stridu rutina, klusesanas rutina.....
Kad vina parnak majas, si grib, lai onka so sagaida, un ne tikai pajauta, ka pagaja diena, bet ari uzklausa, apskauj, noskupsta.
Vinai nepietiek ar to, ka onka vakara atrodas majas, sezot pie teljuka uzsauc ko edisim, vinai gribas ko vairak.
Ja uz horizonta paradas kads onka, kurs vinai uzsmaida, pasaka kadu komplimentu, uzklausa, un mak ari makaronu uz auss uzkarinat, tad vina sak salidzinat, savejo, kurs sez virtuve, ar no maikas izvelusos vederu, un dzer kompotu.
Talak man apnika rakstit, jus tacu pieaugusi cilveki, un loti labi saprotat, ka attiecibas ir jakopj ka darzinu, nevar vienreiz sakopt, izravet un vsjo, ok tas jadara abiem, jo vienam rokoties, tas gimenes darzins var reiz pieriebties.

Deisa  to coldlands - taisnība jau ir ko saki ka vienam rokoties dārziņš pieriebsies bet nereti ir tā ka nekopj ne viens, ne otrs bet gaida, kad tas otrs sāks kustēt. A nezāles (pārmetumi) tikmēr plaukst un zeļ par godu gaidīšanas svētkiem.

_Krasula_  Pievērot acis uz autora rupjo izteiksmes stilu, visādi citādi pievienojos Deisai.
"Vīrietim kaut arī varbūt būs tā mīļākā,taču tie daudz retāk dēļ mīļākajām pamet savas ģimenes"/c/-tā ir, un nereti netuvu tādēļ, ka sieva ir nozīmīga, bet gan tādēļ, ka dod priekšroku ērtībām un atšķirībā no sievietēm baidās riskēt un mesties ar galvu ūdenī.

kokote  Autor, Tu kļūsti "prasti jēls" (tikai izcelto virsrakstu izlasīju)- Vakar laikam biji galvu saspiedis, kad sūkstījies, ka esi sabanots (jāsaka, ka atviegloti nopūtos) un vēl lepni paziņoji par virtuālo suicidu.

Vinetta  Kokote- "gaidi ar maisu" viņa virtuālo suicīdu. Un pat ja izbanos,uzražos sev jaunu niku,jo eksistēt jau vairs nespēj bez savu f-ing tēmu ģenerēšanas katru dienu-slimība nav joka lieta! :DD

Arnolds  Kas vainas tēmai? Protams viņu ir bišķi par daudz, bet irar šauru specifisku ideju! Tikpat labi varētu atvērt vienu Tēmu psiholoģija un tur visu arī rakstīt. Nepārskatāmi.
Bet šitā cilvēks teiksim vēlas uzzināt, kas viņu gaida, ja šķirs savu seno ģimeni, atver un visa info priekša! Varbūt tas viņu paglābj no vēl neskaidrāka iznākuma...

gatis29  Tad jau tevi Arnold šī tēma uzbudina. :D Un tu Bumpastik! rīt un parīt aizej uz Ķīpsalas halli, kur būs kautkāds erotikas festivāls. moš tev tur uzradīsies kāda, kurai kājstarpi pakasīt. atceries rīt un parīt, protams ja tev jau ir 18 . gadi. :D

rabinovics  devalvācija....vīra zelta sirds tiek nomainīta pret kaimiņa tērauda locekli

Arnolds  Jā Gati mani šī un citas tēmas uzbudina un katrā no tām starp komentāriem atrodu kaut ko saistošu sev! ;)

favorite  Šī tēma nemaz nav tik nenopietna, bet ja jau niez tad tā jau ir slimība. Normāli divi cilvēki satiekas, lai mīlētu un dzīvotu kopā, bet ja kāds aiziet tad vainīgs varbūt kā vīrietis tā sieviete.

gatis29  Nu tad jau tu Arnold savu draudziņu kasi lasot un komentējot šo tēmu.

AivarsN  Arī no manis pat divas sievas jau aizgājušas un arī paziņu lokā šādi gadījumi ir bieži sastopami. Varbūt vīriešus mazliet attura fakts,ka pametot ģimeni nāksies zaudēt savus bērnus un maksāt alimentus. Sievietes šķiroties tikai iegūst. Bērni paliek viņām ar garantētu materiālo nodrošinājumu un vēl jauns vīrs,kurš varbūt tik ātri neapniks.

gatis29  Nu tad jau diezgan čāpīgi esi pret viņām izturējies

Vinetta  "Sievietes šķiroties tikai iegūst. Bērni paliek viņām ar garantētu materiālo nodrošinājumu un vēl jauns vīrs,kurš varbūt tik ātri neapniks."(c)
Oi,es nevaru,tā jau nu visām jaunais vīrs uzreiz -ko no pagultes vai skapja izvikts,ne? ;)))
Un "liels" ieguvums tie alimenti kurus jūs škirtajām sievām maksājat -jāsmejas! Bet rūpes cik paliek mātēm ar bērniem ikdienā -kāds rēķina,ne? AivarN,Tu toč spried kā 1-klasnieks. :DD

dzintars45v  Ko tur piebilst,vīrietis var mīlēt tikai un vienīgi savu sievu,kas viņam netraucē skraidīt apkārt,lai gūtu jaunus iespaidus,it īpaši ja sieviešu kontingents ir viegli pieejams,bet sieva parasti ilgi domā un cieš,bet ja aiziet,tad uz visiem laikiem,radiniekam tā bija,viņš pa starpu lekcijas pasniedz,kur studentīšu čupām,pats gudrs,stalts un pievilcīgs,beigās daskraidījās,sieva aizgāja,bet šiem divi jauki puikas,tagad sievai ir jauns vīrs,sakarīgs vīrietis,bet radinieks mocās,ka nevar būt saviem bērniem blakām,pie tam mīlēja sievu,sievietes šimprotams arī tagad ir,bet nav patstāvīgas,tāpēc stipri domāt vajag,lai skraidītu apkārt,ja ir ģimene kuru tu mīli,jo sekas var būt neatgriezeniskas.

irgo  Kā saka kāds mans paziņa: Izvilt precētu sievieti no ģimenes ir kā divi pirksti.... , grūtības sākas tad, ja gribi dabūt to dāmu tajā ģimenē atpakaļ.....

gatis29  Daudz vīrieši ir skopi, alimentus maksāt negrib, priekā iesprauž savu draudziņu, uztaisa bērnu un tad atstāj, lai sieviete pati tiek galā. vienīgi, ja nevēršas tiesā, viņi mierīgi apmierināti uzelpo, ka valsts viņu vietā tos alimentus maksā un pofig viņiem, kā sievietei ar bērnu iet. stūlbums kautkāds.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu