Vīrietis melis.

Labdien meitenes. Gribu padalīties savā ruktajā pieredzē. Pirm paris gadiem iepazinos ar kādu kungu šeit portālā. Profilā rakstīts neprecējies. Pats apgalvoja ka ir brīvs. Sākām tiksies. Attiecības bija izveidojušās ļoti jaukas. Bet viņa uzvedībā radās dīvainības. Bieži nedēļas nogalēs radās iemesli lai netiktos. Biznesa darījumi vai kādi citi iemesli. Tajas nedeļas nogalēs viņu sazvanīt nevarēja. Un mūsu tikšanās reizēs viņam vienmēr bija izslēkta telefona skaņa. Bet es jutu ka viņam kāds zvana. Viņš apgalvoja ka darba darišanās kāds zvana. Vai arī ka dēls zvanot vai nu brālis vai mamma. Lai atzvanītu vienmēr izgāja no telpas. Pēc laika sapratu ka viņam ir attiecības ar citu sievieti. Varētu būt ka ir pat sieva un bērni. Viņš pats apgalvoja ka nekā tāda nav. Viņš esot brīvs. Noliedza visas manas aizdomas. Tajā pašā laikā bieži pa dienu uzkavējas šajā portālā. Gribētos sazināties ar kādu kurai varbūt ir arī nācies ar šo vīrieti satikties un vilties. Kurai ir bijusi līdzīga situācīja. Negribu publiski nosaukt viņa vārdu. Viņš ir no Rīgas. Gadi varētu būt 53. Nēsmu pārliecināta jo var gadīties ka sameloja.

vilks28  Jā mēs alu ar viņu vakar dzērām, arī bija telefonu izslēdzis. Draņķis!

vilks28  Jā, glupas gan tās tautumeitas.

_Ewa  Tikai nevajag vispārināt, autore! Ja biji glupa, atzīsti, nevis "mēs" tāpēc.

Edgars37  ...davai, tad ohoniku vismaz studija👍👍👍😃!!!
...a 12:27 FUI!!! Labak pa sitadiem papriecaties, neka tos, pumpas uzdzenosos, bumtorpeza murgus lasit😠😢!!! Katra gadijuma, PALDIES👍 autorei par jautro ritu😃👍😉!!!

trussardi  ...Vairak ,ka divaini!?! Spriedums gatavs,iespejams pat patiesiba. Fakts konstatets...varbut melis. Izmet no galvas un mekle citu. Ko vel...vajadziga lidzjutiba? Uz ko vel iesi,caur ko ,lai secinatu melis!?! Ja melot sacis...turpinas.Un Tu to cietisi un dzivosi...galvenais prieks kam???Mulkigi...Varbut atjedzies ,lai nejauktu paris gadus ar paris menesiem , varbut seit visi vel kaut ko butisku nezina? Tik pat labi ,tas viss, lai uzrakstitu...

scheriff  Precizēšanai: Pieredzes apmaiņa ir vieta, kur autors uzdod jautājumu. Tikmēr mēs "viedie" attiecību experti sniedzam "vērtīgus" padomus, kurus noteikti vajag "realizēt" savā, tā jau ļodzīgajā, privātā dzīvē. Pēcāk nodot atskaitīti, lai mēs varētu turpināt "veiksmīgu" ārst... ieteikšanu.
Par vīrieti: Tipisks apraksts lielākajai daļai šeit reģistrēto cilvēku, bez dzimuma izņēmuma vai skaitliskā pārsvara. Atraujas visi. Sāp visiem. Transformējas un kļūst par statistiku. Kas noliedz, tas vēl atrausie vai arī labi šahu spēlē. Izņēmui ir, reti, bet ir - piem es.
Tātad, kāds ir jautājums?

Geisha  Nu tāda kā jauna meitene. Ja vīrietim ir ar 53 gadi tad nav jau jābūt obligāti precētam, bet ja viņš meklē potenciālo dzīvesbiedri tad vienlaicīgi var tikties ar vairākām sievietēm. Normāls kastings. Un kas Tev liedz tikties ar vairākiem vīriešiem līdz saproti, ka nu šis ir īstais? Nevajag jau nu uzreiz gultā līst, bet komunicēt taču drīkst. Un tas ir tikai normāli, ja vīrietis uzrodas reizi ceturksnī. Nejauc terminus meli un kastings.

eloiza  Pateicoties meļiem,reizēm,grūti noticēt patiesajam. Bet lai izdodas. Ar smaidu uz priekšu. Dzīve gadās skaista ;)

Vinetta  Ha ha ha ha Geisha,nu gan Tu pateici-baigais kastingotājs atradies 53 gados,tikmēr kastingos uz pilnu slodzi vēl kādus gadus,kamēr galus atdos un pat nebūs kas kapiņu apkopj. ;)))

fargo  nāku ar savu BVP, jeb briesmīgi vērtīgu padomu.
tas ir tāds - aizdomas ir jāpārbauda. kur nu vēl ar svešu cilvēku! un tas nav grūti. nav jabūt ne puaro, ne holmsam. un pat ne mis mārplai. zelta vērtais teiciens - melim īsas kājas, ir tik trāpīgs, jo ir pilnībā patiess. un jo cilvēks vairāk runā, jo vairāk sapinas. visi sapinas. kur nu vēl pusmūža donžuāni.
bet ir īpašība, kura IR vajadzīga. tā ir vismaz neliela kritiskā domāšana. un šī īpašība ir attīstāma, pat ja tās nav. tai pretēja īpašība ir lētticība. arī tā īpašība attīstas. kā? lētticība atrod auglīgu augsni tad, ja cilvēks melo pirmkārt sev pats. un ja sieviete melo pati sev, ka sak "tur jau nekā nav, viss ir bunbās un rozā baloni visapkārt. aižmiegšu ka es acis da ausis, ij viss būs labi."

ja tl;dr - aizdomas ir jāpārbauda.

coldlands  Mani ar krapa viens tantuks. Aizgaju uz randinu ar pukem ok tortiku, un ka kartigs onka, mol nekada seksa ne pirmaja ne 17 randina. Si pie manis ciemos brauca, bet pie sevis mani neaicinaja, mol remonts tur un ta un sita.
Gadijas, kad sezot pie manis un edot kartejo, manis uzcepto tortiku, saj peksni kads piezvanija, mol boss, darba jautajienos. vina aizspurdza, a es ka kartigs onka skruveju pie sienas gramatas plauktinju, mainiju spuldzites, iznesu musorniku, un gaidiju, gaidiju. Kad si atgriezas, tad bij loti prieciga, domaju darba delas labi sakartojas. Vina turpinaja est tortiku, un smaidija taluma, biezi rakstot sms bosam, darba jautajienos.
Ta es sesus menesus turpinaju cept tortikus, seksa mums nebij, jo es ka jau kartigs onka negribeju vinai to uzspiest, lidz kadu dienu es uzzinaju, ta man skiet, nu neesmu riktigi parliecinats, man ir aizdoma........, ka vina mani kapj, un vina ir parasta TORTIKU RIMA, vot!
Bet es ar smaidu pa dzivi, nekadu asaru, nekadu, jo dzive gadas skaista.

trussardi  ...Bellindai...Tas ir pozitivi...bet man liekas ,ka gribi atgriezties. Pat ejot uz randiniem tagad un tiekoties ...Tu vinu neesi aizmirsusi,pat tiesi raksti tagad! Nosaukt cilveku par meli ir tiri personigs vertejums...citai vins varbut nemelo. Ta del,jau aizmirsta gadijuma ,iesaistities tada neparasta pasakuma...izmeklesana?Taisni sodien...Vairak sliecos...varbut dibinat meitenu klubinu Nevaru aizmirst,nevaru piedot! Dalieties un sodisim vinu! Rakstiet...

AveneSarkana  viņš grib būt brīvs, tajā skaitā no visām savām sievietēm. un nekad neviena viņam nebūs "īstā un vienīgā", jo viņam tādu nevajag. Viņam vajag jauki pavadīt laiku ar jauku sievieti šad un tad, šur un tur.

Vinetta  Kas to būtu domājis,ka Tu tāds toršu meistars,coldland :)) Uzzinot šito,rinda Tev sastātos,ja vien Tu nebūtu aiz tālām jūrām,jo vedot no Zviedrijas uz LV tortītes var sabojāties. :)) Vienīgais ja kāda grib aizbraukt pie Tevis un pierīties uz vietas :)))

rabinovics  gluzi jau pareizi nav ka savas patiesaas attieciibas sleepj...bat ja bija divataa labi tad gluzi pa tukso tak viss nebija

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu