Meitenes vai piekrītat ka vairums vīriešus vajag vnk izmantot savām vajadzībām?

Vīrieši nekautrējas sievietes izmantot seksam.Melot,izlikties par to kas patiesībā nav tikai ar vienu mērķi ievilkt gultā.Nu ja tādi ir tie vīrieši tad jābūt attiecīgām sievietēm un vajag viņus čakarēt bez žēlastības.Ja grib seksot lai maksā.Es domāju ne gluži naudā,bet lai ir dārgas dāvanas,restorāni,ceļojumi.Jo ja pat tas kuilis ir precēts un māna lai tad skaisti māna un lai ir gatavs ka tiks tikpat skaisti mānīts pretī.Sievietes neesat tak muļķes un neticat katram kas dzied par mūža mīlestību.Gan kaut ko iegūsiet,gan no ciešanām sevi pasargāsiet.Mana devīze"VEČUS VAJAG IZMANTOT!!!"Vai piekrītat?

aija_69  ..kur ir TAGAD tie tavi lieliskie?

Mani lieliskie vīrieši ir mana dzīves pieredze, kas veido manu šodienas attieksmi pret cilvēkiem.
Pēc būtības jautājums laikam ir, kāpēc esmu te, nevis blakus savam LIELISKAJAM?
Dzīve ir kā brauciens ar velosipēdu: uz vietas stāvēt nav iespējams. Arī sievietes mēdz mainīt partnerus.

Mēs abas esam dēlu mammas. Vai Tu mēdz iztēloties, kādu sievieti viņš iemīlēs? Saka, ka izvēlas līdzīgu mammai..

neko  Hmmm, ja visu pareizi sapratu tad kautru reizi tiekoties vajag kopējā kasē iemet teiksim pa 100 EUR (vai par cik nu vienojas). Ja pēc tikšanās kāds jūtas apdalīts tās dienas kasi patur sev. Savukārt ja kasē ar laiku izveidojies vērā ņemas uzkrājums var sākt domāt par kopdzīvi vai pat par laulībām?:) Visumā racionāli un nebūs jāčīkst par izmantošanu nevieni no pusēm.

Laimnese  Vīrieši nekautrējas sievietes izmantot seksam! Un tad kā ir ar sievietēm? Kurai tad ir iebildumi pret labu seksu? Un vai tad ar varu kāds velk uz gultu?

Ivy  Man nekas nav jāiztēlojās , jo man ir burvīgs dēls un pilnīgi pasakaina vedekla, ar kuriem man ir vairāk, nekā ideāli labas attiecības !!!
Un redzi, es visu biju spējusi izdarīt pilnīgi patstāvīgi, kamēr Tu, aija_69, darīji kaut ko tādu, dēļ kā pazaudēji savus lieliskos .

Anxunamuna  tu laikam no maukā ....m , ka tik slikti , par vīriešiem spried .

trussardi  ...Tuksa galva loti laba akustika!...

Geisha  Ja tevi pamet dabīga vēlme ir atriebties. Kādreiz kādā vecā žurnālā izlasīju rakstu par atriebšanos. Atriebties vajag. Bet jautājums kā? Tas ko autore piedāvā ir galīgi šķērsām. Un nevajag vīrietim zupas katlu galvā likt, nevajag viņam zvanīt, terorizēt un citādi gandēt dzīvi. Nevajag. Ja sieviete pēc šķiršanās traucēs bijušo draugu ar stulbiem izlēcieniem tad vīrietis pārmetīs ne vienu vien krustu un pateiksies Dievam, ka viņu ceļi beidzot ir šķirti. Bet atriebties vajag. Un tas ir ļoti vienkārši. Esi vienkārši laimīga bez viņa. Laimīga. Un tā ir tā atriebšanās. Vienkārši. Vai ne?

klava4  Maukām ..maukas sapņi..Pamosties dzīve ir Panelis..Un parasti šitās damās dzīvi beidz uz dēļu grīdas..ar pliku pēcpusi..ha..ha..Palasi vēsturi..Tu nebūsi izņēmums..tici man..

Droshs_Plecs  Sievietes izmanto vīriešus, vīrieši izmanto sievietes. Cilvēki izmanto viens otru. Kas vēl ziņās jauns?

neko  Geisha: "Ja tevi pamet dabīga vēlme ir atriebties. "

Vispār jau iepriekšējās tēmās autore rakstīja, ka šaimai ir vīrs kas par viņu rūpējas un mīļākie, kas rūpējas par to, ko vīrs nevar /negrib. Tad kam un par ko viņa atriebjas?:)

av2  dura :( Tikai viedoklis....

never_pa  tik daudz nelietderīgi izšķiestas enerģijas...izmantošanas, atriebes...
Varbūt vienkārši dzīvo un esi laimīga?!

kokote  2017-02-16 19:03> Ja teksts bija domāts kā ironiska atbilde abām gaudotājām, tad to tā redzamāk vajadzēja iezīmēt, attiecīgi mans komentārs būtu citādāks.
2017-02-16 19:39> Ja ielogojoties te, uzmanīgi izlasīji visus burtus nevis tikai to, kas Tevi interesēja, tad "oho ir mirklis atpūtai" un šis nav tikai iepazīšanās portāls.
Par diskusiju: neatbalstu ne vienu ne otru grāvi, jo faktiski gan tās gaudas pēc "lielās tīrās ar Mendelsonu", gan tīrs merkantilisms ir kaut kādi galējie poli. Tāds kā fanātisms. Atkārtošos nez kuro reizi, ka manā skatā attiecībām jābalstās uz pozitīvu abpusēju simbiozi, kur viens otru "izmanto" un viens otram arī sniedz, gan jutekliski, gan emocionāli, gan materiāli, to, kas katram un otram tajā brīdī būtiski.
Visam pāri jābūt cilvēcībai, bet te tāds izmisums un naids jaušās. Negatīvas emocijas nogalinās jebkuras attiecības.
Iespējams, ka Bestijas variants derētu tad, ja atrastos totāli bagāts un totāli mazohistisks cilvēks. Tas kā autores parodija par Grejas nokrāsām :D:D

Pillerina  Ai, un es neprotu izmantot.... Tupa esmu.

zetiine  Ja jau Tev tāda vajadzība ir ej ielās....

gatis29  Da lai ar pliko pakaļu uz ķekavas apli autore dežūrē, tad varbūt daudz naudas viņa dabūs. :D

dzintars45v  Ko tur piebilst,var savu naidu uz visu pasauli un vīriešiem izgāzt arī šādi,jebkura kāšana,juridiskā valodā nozīmē,materiālo vērtību iegūšana ar mazāk,vai vairāk nelikumīgiem veidiem,normāls cilvēks lai tiktu pie tiem pašiem labumiem,mācīsies,cels kvalifikāciju,meklēs labāk apmaksātu darbu...utt.,utp.,var protams arī čakarējot citus,bet diez vai tas nesīs laimi un gandarījumu par paveikto un protams,par kaut kādu cieņu pret tādu cilvēku,nevar būt ne runas.Jeb ja savādāk,vai tad vienīgais veids,kā tikt pie vēlamā ir citu cilvēku čakarēšana?

Kristine_78  Domāju Freids būtu tavs sabiedrotais šajā jautājumā 😆

Labrador  Deelj shaadu sievieshu , kaa autore , viedoklja un riiciibas naakas izdariit ne tos pashus labaakos secinaajumus.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu