Augsti godātie potenciālie Veiksmes džentlmeņi! :D NE visas sievietes šeit vēlas iepazīties... t

... un tātad, cienītie pilsoņi vīrieši un viņiem pielīdzināmas personas! :D Esat ievērojuši, ka šī portāla anketā ir aile, kura norāda, vai kāds cilvēks VĒLAS vai NEVĒLAS iepazīties ar sievietēm, vīriešiem utt. ??? :D
Protams, ka lielais vairākums droši vien vēlas, bet ne gluži visi un visas. Vienkārši silti un mīļi iesaku: nu pirms sākat mīlestībā vai lielā vientulībā atzīties vai savas karstās vēlmes vai ugunīgos jautājumus izpaust, pārliecienietes, VAI potenciālais adresāts vispār iepazīties vēlas. Tā pietaupīsiet savu laiku un spēku tiem un tām, kuri tiešām GRIB iepazīties! Jo daži, piemēram es, te ieskrien tikai pļāpu un citu interesantu lietu dēļ.

Anxunamuna  Nekad neko nevar zināt , kas un kā sanāks . Ar to LIELO MĪLU , ir tāpat , kā ar bitēm , var sadzelt un var tikai čuriņa noraustīties. ....bet medus ir labs un veselīgs produkts.

edding  Vispār jau baigi komiski izklausās- uj, nu ko jūs man te rakstiet, es taču neesmu TĀDA. Vai ko man uz p/k raksti, privāti, nezini ka man gabals nokrīt, kā kāds uzraksta. Vai , kādas šausmas, manu anketu apskatīja mana dzimuma persona, tas ir tikpat kā izdrāza. Man jautājums, kā zini, ka tam skatītājam tiešām dzimums norādīts pareizi. Varbūt kāds kautrīgs princis baltā mersedesā no kreisā nika apskatīja,bet tu jau visu pasauli piebrēci, tātad histēriķe.
Sensitivi te ļautiņi, jeb latviski sakot, jUtīgi.

meens  anketā jāierosina aile - menopauze :D

irgo  Ir sekss bez attiecībām , bet sekss bez iepazīšanās ?....skan kaut kā muļķīgi....

scheriff  Komentārus nelasīju, nav laika, jāstrādā, nodokļi jāmaksā, "kūrorts" jāuzsauc. Varbūt kāds jau ierosinājis ko šādu.

Ierosinājums Oho administrācijai glābt māsu Sassy14 un līdzīgās rūpju nospiestās dvēseles uzlabojot personīgā profila administrēšanas opcijas.

Ja lietotājs atķeksē, ka nevēlas iepazīties, tad nesaņem vēstules no svešiem lietotājiem. Izņemot tikai, tad ja tie atrodas draugu, paziņu vai kautkādā citā īpašo cilvēku sarakstā. Vai arī pats ir uzrunājis kādu svešu lietotāju, attiecīgi atķeksējot, ka no viņa vēlas saņemt vēstules. Kautkas līdzīgs darbojas ar bloķēšanu, bet tad jau būt jābloķē ļoooti daudzi, nemaz nerunājot par jauniem profiliem.

Ja PAR, tad spiediet zaļo īkšķīti.
Ja PRET, tad spiediet sarkano īkšķīti.

Tikai skatieties ka nesanāk kā uz vēlēšanām, kad neviens neiet un Gribule aizbrauc uz "kūrortu" Briselē. ;)

janisqwerty  sassai ! Es piemeeram raxtu daudz , bet iepaziities man nav ne laika , ne veelmes to dariit . Komentesanas maksla ir jaizkopj .Un kur gan to dariit ,ja ne seit apvienojot ar psihologijas studijaam . Priecins gan pasam ,gan koleegiem . jautri paiet diena ,ja veel iedvesma pareizaa !

Vinetta  Secinājumi? Dīvainas sievietes aiz izmisuma naivi uzticas meļiem un krāpniekiem pusgada vai pat 3 gadu garumā(kā te noskaidrojās no pāris tēmām 2 d pēc kārtas),savukārt nevienam nevajadzīgi lūzeri aiz izmisuma raksta sievietēm pat bez foto un kuras nevēlas iepazīties(kā šajā tēmā noskaidrojās,bet ne tikai) un tikai neliela daļa normālo atrod viens otru un sastopas dzīvē,bet tas ir kā atrast adatu siena kaudzē..

jurks  Nu jā! Nežēlīgs salikums pļāpīgums + slinkums! Cilvēciskajam saturam nākas ciest tā pat vien nepar ko, bez jēgas!

edding  "Bet, ja atrodas foršs kandidāts, tad ļoti ātri "ievēlas" !"
Es arī domāju, ka tā ir. Tāda naiva klīrēšanās, Es un iepazīšanās, da ko jūs, es taču stāvu krietni augstāk.

neko  Bezjēdzīga tēma, jo tie trakie, kas ir gatavi rakstīt uz anketu kurā nav nekādas informācijas, loģikas likumus jau no sākta gala neievēro.

dzintars45v  Un mēs visi tā centāmies,lai tev nebūtu garlaicīgi,bet ja jau tu mūsu pūles nespēj novērtēt,tad lai notiek tava griba,pārslēgsimies uz citu objektu...D;D;D!!!

vilks28  Ja tu mūs uzsksti par potenciliem veiksmes džentiem,tad neapvainojies, ka mēs tevi uzskatīsim par potenciālu emmU.

DabasJanis  Sassy, vai nevēlies iepazīties!? :)

puaro  EWA, nezogu un neaizņemos, tik mana nodarbe un analītiskās spējas ir pakārtotas manam personāžam.
p.s. Tevi interesējošais kontingents ir jāmeklē ne šeit, bet Forbes publicēto ietekmīgāko cilvēku sarakstā

ne_tik_pareizs  Ļoti vērtīgs raksts. Tikai tāds diezgan īss.
prasītos šo izskadrojumu plašāku -vairākās lapaspusēs, ar ilustratīvām piktogrammām un atsaucēm britu zinātnieku pētījumu.

^esse^  18:50
Gribi teikt, ja Tev te pēkšņi uzrastos viens gruntīgs ņēmējs, Tu to pusdraugu nepasūtītu 3 mājas tālāk. Stāsti manim Daugaviņa.
Ja ar tādiem apgrūtinājumiem pietiek laika, ko nosist OHO, tad tiešām dīvaini. Man 3 x mazāk, bet tik pa retam sanāk papļāpāt šeit.

av2  nu bet vajag , oHo adminstraatori , aili "tikai preciibaam" iepaziissos.

Kristine_78  Intelekts tā vien šķeļ pa malu malām

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu