Vai tiešām tā ir, jo lielāka pieredze attiecībās ar sievietēm, jo sliktāk?

Aleksandrs Sokolova ieraksts f-bukā 2016. gada 6. oktobrī:
"Jā. Man ir liela emocionāla pieredze ar sievietēm. Tas nav nekas labs, ko varētu apskaust. Tās ir asaras, sāpes, mocības un meli. Daudz, daudz melu.
Šobrīd es dzelžaini zinu, ka visi cilvēki melo un visi cilvēki krāpj. Var naivi cerēt un domāt, ka tieši tavas attiecības ir īpašas un ka viss būs labi. Bet nē. Nebūs. Tas ir tikai laika jautājums. Jo lielāka ir pārliecība par savām attiecībām, jo sāpīgāk būs, kad tās izjuks.
Man jau ir 34, un es gandrīz vairs neticu, ka mīlestība eksistē. Varu tikai pasmaidīt, kad man kāds saka, "ka vēl neesmu saticis īsto". Es varbūt esmu saticis par daudz, lai saprastu, ka nepastāv nekādas "īstās". Nav un nebūs.
Katru reizi es kāpju uz tiem pašiem grābekļiem, lai arī es zinu - jo tuvāk kādu sevi pielaidīšu, jo sāpīgāk man būs. Bet es daru to vēl un vēl. Līdz beigām.
Tagad neviena neraudās un nevienai nebūs sāpīgi - nav ilūziju, nav vilšanās. Tā ir savā veidā emocionāla nāve...." Kādas būtu jūsu domas?

Valdonis2  Un ja tic iistai miilestiibai tad buus? :D

Geisha  Mīlestība ir. Kas zin varbūt rīt pats viņu satiksi.

Luusila  Manas domas būtu tādas, ka šis cilvēks, acīmredzot, neko citu arī nav pelnījis.
Savukārt es dzelžaini zinu, ka nebūt ne visi melo, un nebūt ne visi krāpj. Mani vecāki viens otru nekrāpa, mani vīra vecāki viens otru nekrāpa, manas māsas ģimenē valda uzticība un mēs ar vīru viens otru pārāk cienām, lai tā apgānītu attiecības. Es pat tuvākajos rados nevienu šķīrušos pāri nezinu. Suga tāda,- ja reiz nolēmuši precēties, tad ir kārtīgi novērtējuši izvēlēto cilvēku.

Tādas problēmas ir tiem, kas 3,14sās pa labi un kreisi bez kādas aiztures; kam galvas godā ir pakaļa iecelta.

helgucis1  Luusila_ suga , kura pa oho lapu tusē, pie tiem pašiem šķirtajiem un neveiksminiekiem. Nu ,riktīgi sasmējos par tādu tekstu. Tā kā pie katra no nosauktajiem visu laiku būtu blakus bijusi un , ne soli neatkāpusies.
Dzīvē cilvēkiem iet visādi un maina partnerus tik ilgi , kamēr atrod īsto. Jā, tas nav tik vienkārši atrodams un brīžiem liekas, ka arī neatrast tāpat kā teksta autoram.

coldlands  Luusila, ka Tu vari zinat ka nekrapa? Vai tad cilveki sezas pie gimenes galda, un stasta, krapa vai nekrapa?
Atceros skolas laiku, kad biju prakse, tantuki sava starpa tadas djelas stastija, lai gan samejam bij gimenes, citas redzeju ka ar saviem viriem un berneliem, smaidot, rokas sadevusies pa pilsetu marseja, par citam no pazinam dzirdeju, ka fantastiski laimigas un jaukas gimenes.
Es necensos kadu aizvainot, bet nu sita parlieciba.

Chris1986  Dabīgi, ka Tas ir tikai laika jautājums. Daba radījusi visus priekšnoteikumus, lai suga neizmirtu. No tā arī mīlestība, pretējā dzimuma seksuāla iekārošana, klikšķi un visa pārējā motivācija. Kad tas ir izdarīts, tad visi brīvi. Visam ir savs sākums un savas beigas. Nezinu, nevienu laimīgu pāri ļoti ilgā termiņā. Ir vairāk vai mazāk labi aktieri

Chris1986  Un nav tā, ka kādam dota liela un ilga laime, bet kādam nekā. Laime un nelaime, tāpat kā viss šajā dzīvē, ir pēc savienoto trauku principa. Cik būs laime, tikpat arī nelaime. Kā svārsts. Un ja kāds izmantojis savu laimes limitu jaunībā, tad vecumā nav uz ko cerēt. Un otrādi

neko  Kudala: "Tad nu viņam tika dots padoms, lai noiet pazemē, ka kārtīgas un godīgas brauc ar metro, viņas visas ir pazemē."
Drīzāk jau jāiznāk no pazemes ... nabadzīgi ļaudis "par piecīti" var arī nosist.
Jebšu stāsta morāle - tā iet kad pinās ar dāmām kuru vienīgais kapitāls ir viņas plikais dibens.

Paula6  Jāaa..A. Sokolovs ir īstais, kuru citēt jautājumā par attiecībām:)) Viņam ir vajadzīga tikai fasāde (kur ir ne tikai meli, bet vēl daudz kas cits, ko normāls cilvēks nespēj pat iedomāties), nevis seviete kā personība, ar kuru būtu labi ne tikai gultā, bet arī sadzīvē un sabiedrībā. Bet daļēji piekrītu, ka, jo lielāka ir partneru maiņa, jo ātrāk notrulinās cilvēks un nespēj saskatīt ne pozitīvismu, ne tīri cilvēcisku prieku no attiecībām ar pretējo dzimumu...nepagūst atjēgties no iepriekšējām, un jau metās jaunās attiecībās. Kāds varbūt domā, ka šādi uztur sevī dzīvu un fiziski spēcīgu ķermeni, bet sanāk otrādi...ātrāk zaudē savu vīrišķību. Bet mīlestība ir jebkurā vecumā...arī šeit oho...tikai tā nekliedz, nešūmējas un īstā/ais nerodas pēc līdakas pavēles.

JurisK  Luureet caur objektyiivu uz pusplikiem sievishkjiem nekaadu iipashu pieredzi attieciibaas nedod. Lai palasa graamatinju par donu Huaanu no taalaas Hishpaanijas - cik tam bija gruuta dziive!:) Un muljkji par taadu veel aizvien sapnjo un iedomaajaas kaa paraugu savaam dziiviiteem!

MrJones  Taa ir KARMA,,..tie, kas zheelojas, paskaitiet, cik juus esiet uzmetushi,,.kraapushi..apchakareejushi?! Protams, tas kaut kur ieseezhas,,..atgriezeniskaa saite....nav taa, ka Dievs reguleetu,,kaa mazus beernus.. uzdotu pa pakalju nepaklausiibas gadiijumaa,,bet energjeetiskaa liimenii juus pashi piesaucat shos notikumus, programmeejat,..jo liekas, ka savaadaak nemaz nevar! Aizdomas, shaubas..pashiem sava netiiraa riiciiba...caur visiem attaisnojumiem...ir izveidots modelis!! Taa pat sava veida Ticiiba...!

av2  mullkkiibas galiibaas ! Allo, nevaig attieciibaam pieiet no izmisuma poziicijas ! Dzzive pati vissu noliks pa plauktinniem.Ar laiku, un tas nebuus riit. Vispirms ir jaadizivo sev, jaamil passam sevi, jaaciena passam sevi. Tad saaksi sannemt to passu pretii.Diivaini, bet taa tas ir ! Jo vairaak gaudosi uz meenesi, jo vairaak tevi ccakarees ....

gunda10  Te liela daļa ākstās ,tā solīdākās un atturīgākās anketas varbūt ir īstās bet var neiteresēt bet spilgtās negribas lai viļas bet varbūt ākstīšanas.

Luusila  helgucis1, coldlands- kā, jūsuprāt, cilvēki uzzina par krāpšanu? Jāsagaida, līdz paši savām acīm ieraudzīs plikas pēcpuses cilājamies savā laulības gultā? Nekādu citādu apjēgšanas metožu nav?
Interesanti, kā gan es momentā zināju, ka kādam no maniem bērniem veidojas romantiskas attiecības? Tas taču ir saredzams ar neapbruņotu aci! Tas nav noslēpjams!
Labi, ok. Ir cilvēki, kam varbūt nav dots redzēt. Taču Latvijā kaut ko noslēpt vienkārši nav iespējams, mērogi par mazu, tas ir tikai laika jautājums! Piejūras ciematiņā, kur dzīvoja mani vīra vecāki, visi par visiem visu uzzināja max 2 stundu laikā. Pilsētā, kur dzīvoju tagad, tas aizņem 2 dienas. Rīgā, kur pavadīju savu bērnību un jaunību, tam nepieciešamas divas nedēļas. Visi visus pazīst; ziņas pienāk caur paziņu paziņām, kāds būs redzējis, kāds saticis, kāds piezvanīs un izstāstīs.

Un vēl,- speciāli helgucim1- nevajag šo vietu uztvert tikai kā iepazīšanās portālu. Kādreiz, kad šeit reģistrējos, te bija kolosāla publika un asprātīgi dialogi,- pēc saspringtas dienas vienreizēja iespēja krietni izsmieties un uzlabot garastāvokli. Viss mainās, bet joprojām man ir izdevība šeit neklātienē ieraudzīt tādus raksturus, ar kādiem IRLā es nekad nesatiktos- gan labā, gan sliktā nozīmē.

wildangel  Luusilai pilnīga taisnība.
Arī par agrāko oho publiku.

/demonstratīvi ieķeksē personīgā pieredze/

AivarsN  Pēc vairākām neveiksmēm un piedzīvotiem meliem, prātā nostiprinās neticība veiksmei un labajam, bailes,ka atkal neizdosies,no kā ir grūti atbrīvoties. Bet no kā baidāmies,to arī piesaistām. Cilvēks var būt viscaur labs un pozitīvs tēls,bet tikai viņa bailes un neticība var dzīvi pārvērst par elli. Tādiem tiešām labāk turēties no visa pa gabalu,jo jeb kuri centieni kļūt laimīgam,jau pirms tam nolemti neveiksmei un jaunām ciešanām.

Ivy  Duraks gan tas Aleksandrs Sokolovs.
Cik man (un daudziem citiem zināms) zināms, lieta ir pilnīgi savādāka - tas, kas cilvēkēm nepatīk it kā tajā otrjā (citā cilvēkā), visi tie citu cilvēku "trūkumi" - tie ir paša tā cilvēka trūkumi. Viņš projicē pats savus trūkumus uz citām sievietēm, viņš projicē to, ko ģenerē tikai viņa paša domas (saprotams, ka vadās pats no savas pieredzes un tomēr, savu pieredzi viņš balstījis uz savu uzskatu sistēmas). Tā Aleksandra Sokolova problēma ir tā, ka viņš dzelžaini tic tam, ko ģenerē viņa domas (smadzenes) un tieši tāpēc viņš nespēj neko izmainīt un saskatīt lietas no cita rakursa.
Pasaulē netrūkst gudri cilvēki. Kāpēc jācitē tādi duraki?!

mellene_x  helgucis1 - suga , kura pa oho lapu tusē, pie tiem pašiem šķirtajiem un neveiksminiekiem, Dzīvē cilvēkiem iet visādi un maina partnerus tik ilgi , kamēr atrod īsto. - NU TAD TĀ.... jāapgaismo man mazliet sieviete , jo acīmredzot, sieviete zin tikai savu pozīciju, ne to pozitīvāko. Es, šeit, oho tusētāja, neesmu ne ;šķīrusies, ne neveiksminiece, tas, pirmāmkārtām... otrāmkārtām... ne visi maina cilvēkus, kamēr atrod to īsto... jo neviens nezin, kādam ir jābūt tam īstajam.,.. es kā apPrecējos, tā prātā nenāca ko citu pa malām meklēt...un kad precējos, nedomāju, ir /nav īstai..mīlēju un PUNKC... PADOMĀ, KO NĀKOŠREIZ VISPĀRINI...jauku dienu.

vilks28  Vispār esmu dzirdējis no viena gudra cilvēka, ļoti gudrus vārdus ,ka cilvēkam ir jāspēj nodibināt ģimene, ar pirmo nu max. ar otro reizi.

coldlands  Ja cilveks saljubijies, tad tas ciematins viss spidetu no onkas, vai tantuka smaida, un butu gruti ko noslept, bet ja vins aizbrauc piemeram uz pilsetu, un vinam ta krapsana ir vienreizejas lietosanas, tad her kads uzzinas, bet krapsana tad ir notikusi.
P.S. Es ir par laimigam beigam.

Agate24  Mīlestība eksistē, bet nav zināms vai Tavā dzīvē...

EECOOL  ALEKSANDRS acīmredzot savu individuālo pieredzi uzskata par universālu visā visumā. 1. Džeks vienkārši nesaprot, ka individuālā pieredze ir atkarīga no individuālās karmas. 2. Viņam kopš seniem laikiem ir tieksme skaļi publiski stāstīt, cik viņam daudz meiteņu, tas ir komplekss, kuram viņš netiek pāri. Bērnudārzs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu