Kā atgūt uzticēšanos vīriešiem?

Man nav viegli par to rakstīt publiski, bet neredzu citu iespēju, lai rastu mierinājumu cerībā uz sapratni:
Vakar zvanu uz mobilo savam draugamNm1. Pēc ilgstošiem zvana pīkstieniem, uz manu zvanu atbild maigi samtainā balsī sieviete: "Izskatās, ka cilvēks, kuram jūs zvanāt, nevar atbildēt...!" Viņa vēl kaut ko teica, bet es, no šoka nespēdama atjēgties, vairs neko nesaklausīju. Manu prātu zibenīgi pārņēma tikai viena doma: seksuāli kārdinoša, garkājaina blondīne, zvilnēdama dīvānā, mana draugaNm1 dzīvokļa viesistabā vai arī guļamistabā uz gultas, pie auss turēdama telefonu, uzvaroši smaida un bungā ar gariem, koši sarkani krāsotiem nagiem pa naktsskapīša vai kafijas galdiņa virsmu. Nekauņa! Ar kādām tiesībām viņa grābstās gar ne sava, bet gan mana vīrieša telefonu?
Atriebības vadīta, es steidzīgi zvanu savam drauganNm2, lai sarunātu nekavējošu tikšanos. Bet uz manu zvanu atkal atsaucas tā pati saldsalkanseksuālā sieviete: "Izskatās,...!" Kā tas ir, ka viņai "izskatās", ka arī mans draugsNm2 nevar ar mani runāt?
Tas nozīmē, ka viņa- tā garkājainā blondīne, uz viņu skatās un vēro ko viņš dara,...iespējams, ka viņa vēro vienlaicīgi vairākus vīriešus, paskaidrodama man, ka mans draugsNm2 ir tik aizņemts, lai neatbildētu uz maniem zvaniem?
Dubultšoks!
Vairākus gadus esmu zaudējusi šajā iepazīšanās saitā, atteikdama vīriešiem iepazīšanos, jo esmu bijusi uzticīga abiem, ka pat savā anketā esmu atķeksējusi:
ir draugs/draudzene, iepazīties nevēlas!
Jūtos tik smagi piekrāpta, ka pat baidos zvanīt savam draugamNm3, lai kārtējo reizi neviltos vīriešos, sadzirdēdama telefonā: "Izskatās, ka...!"
Kā atgūt uzticēšanos vīriešiem, neļaujot viņiem vairs sevi krāpt un pievilt?

gatis29  Nu tad lai seksa iepazīšanās portālos viņa liek sludinājumus un tad būs i sekss kā nograb un naudiņa. :D

reached  Hantis. Te īpatnējs atūdeņošanās piemērs, saucas verbālā caureja. Piepei likās, ka ļoti smieklīgi parodējusi citus, nesanāca. Par maz ar kilometru gariem atbilžu ierakstiem DG, pieķēza arī Pieredzes apmaiņas lapu. Un ir kas vēl komentē.

alvis25  Agrāk tādas sievietes kā tu sauca par palaistuvēm . Bet vai tiem vīriešiem kam tu zvanīji nevajadzētu atgūt uzticēšanos sievietēm ? Un viņi pareizi darīja ka tevi pameta .

inaralaima  Nomaini lomas. kāpēc tu nevari būt tā,kas krāpj un pieviļ,būs interesantāka dzīve.Būt mūžīgam upurim nudien nav jauki.

Bazhix  Tiešām tici, ka ir tāda sagadīšanās, ka divi čaļi vienlaicīgi ir pie tā skuķa? :)
Manuprāt, ir jāziņo policijai par cilvēku nolaupīšanu :)

neko  Saprotu, saprotu. Nevar tiem vīriešiem ticēt. Ja vēl pēc tā visa piezvanot uz darbu arī tur vēl sievietes balss paziņo, ka šamais aizņemts un viņa nesavienos..... tad atliek tikai pilnīgs izmisums:)

Vanesa15  neesi pati emma un meklē pareizos vīriešus. Te nav īstā vieta

gatis29  Bažik Piepe vienkārši fantazē, jebšu stāsta mums visiem, kādu sapni ir naktī redzējusi. :D

dzintars45v  Informēju par ceļa darbiem,tie tieši ziemā parasti sākās...D;,kad vienam speciālistam jautāju,kapēc tāds stulbums ir bieži novērojams,tad šis teica,ka ziemā izraktais kvadrātmetrs maksājot divreiz vairāk un lielo naudu tad saņem,ne jau tie,kas tur ar lāpstām,vai kādu modernāku tehniku mocās,abet tiem kas saņem maz satrauc,vienkāršā tauta,vai tamlīdzīgas problēmas un jā,pa cik darbs ar klientiem saistīts,tad tiešām diezgan bieži nākās to bites blondīni dzirdēt...D;...!!!

Pillerina  Super joks!

Piparkuka  Pilnīgas muļķības.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu