Impotents vīrietis

Jautājums sievietēm. Vai jūs iepazītos un veidotu ģimeni ar impotentu vīrieti? Kādu apsvērumu pēc? Vai iespējama Lielā Mīla pret tādu vīrieti?

coldlands  Jocīgs onka. Ja mani skartu šī nelaime, tad nafig man tantuku meklēt, ir tacu daudz citu interesantu nodarbju.

leopardine  Attiecības jau nav tikai pliks fiziskais akts. Tur ir domu apmaiņa, vienam otra atbalstīšana, kopīgu lietu darīšana. Skatieni un glāsti var būt pat erotiskāki par vnk aktu. Un ir taču veidi kā apmierināt sievieti neiesaistot dzimumlocekli. Tā kā, ja viņš ir foršs cilvēks un viņam neskatoties uz impotenci tomēr ir interese par glāstiem, skūpstiem un vēlme apmierināt sievieti, tad noteikti var, sevišķi vecuma grupā 40+, kad bērnu radīšana vairs nav aktuāla. Vai arī vientuļai sievietei, kas viena audzina bērnus, tāds vīrietis derētu, pie nosacījuma, ka visādi citādi ir ļoti labs.

coldlands  Nevajag salīdzināt onku ar tanti, ja onka nevar beigt, tad nafig viņam tie glāsti, nav jau suns vai mazs bērns. Parunāt var arī ar draugiem.

leopardine  Coldlands, stāsts par to ja grib, bet nevar. Varbūt viņš grib, bet nu nesanāk. Sievietes arī ne vienmelr sasniedz kulmināciju, bet tas nenozīmē, ka process tāpat nav patīkams un nebūtu nepieciešams.

veeja_roze  Ja smuks, jauns un pietiekami turīgs, tad tas ir mans sapņu vīrietis. Iepazīstināsi?

edding  manuprāt.
1. Labāk lai smuki karajas, nekā slikti stāv.
2. Ir vīrieši, ar kuriem labprāt mestos kopā, bet sekss ar viņu nepatīkams. Tad šis varētu būt gadījums, kad "ka tik labs cilvēks".

Marija_Anna  Par kopdzīves veidošanu nezinu.
Taču ilgtermiņā tā ir problēma. Abiem. Pie visām manipulācijām ar visu to, ar ko var aizstāt dabisku kopābūšanu. Lai cik augstās kategorijās un filozofijās arī mēs nedzīvotu, cilvēkam parastajam ir dabiskas vajadzības. Un viena no tām ir ielikta jau tūkstošiem gadu atpakaļ.
Var paķiķināt, var nesaukt lietas to parastajos vārdos, taču diskomforts rodas un ir, ja nākas sadzīvot ar šādu fizisku vai psiholoģisku problēmu.

jadore  Vispārīgi ņemot, nē, bet droši vien ir iespējami izņēmumi.

DanaL  Lielā mīla nebūs iespējama, ja vien nedarbojas kāds kompensācija mehānisms, tipa, neizsmeļams bankas konts.

piladzoga  feini ..viņš var iet tautisko deju pulciņā ...gan jau sāks lēkāt,cilāt meitenes un potence uzradīsies ..nemanot ..:DD

_Krasula_  Ja ir impotence, tad visticamāk ir arī citas veselības problēmas: sirds un asinsvadu slimības, bojāti nervi, varbūt pat diabēts. Varbūt problēma ar prostatu, varbūt ir kaislīgs smēķētājs jeb viņš ļoti ir iemīļojis riteņbraukšanu...nu vēl atliek psiholoģiska rakstura iemesli.
Ja ir problēma, tad tā jārisina nevis jācer uz brīnumu.
Ap gadiem 80 tas varētu būt pieņemam, jāa.

Deisa  Normālu ģimeni jau pēc noklusējuma tur nevar izveidot, jo ģimenes jēdziens ietver bērnus. Protams var veidot citādu ģimeni, bērnus adoptējot vai audzinot sievietes bērnus.

riks086  Potences, tāpat kā orgasma (jo sevišķi sievietes), "palaišanas mehānisms" atrodas smadzenēs....

mellene_x  nē...

Marija_Anna  Pat ja nav plānoti bērni vairs. Vai ir iespējama bauda augstākajā pakāpē, saplūstot kopā ar vibratoru, mēli, pirkstiem u.t.t , ne dzīvu, mīlētu vīrieti ? Un tā gadiem .
Ja kopā nodzīvots mūžs un tāda liga gadās, tad cita lieta.

_Ewa  Neesmu jau galvu saspiedusi.

Sanntana  Lasot komentārus radās velme pastāstīt no dzīves pazīstamu līdzcilvēku stāstu. Viņam 47, viņai 25 kad iepazinās un uzsāka kopdzīvi - vai kā te teicis autors - Lielā mīlestība. Viņš no sievas jau bija šķīries kā 8 gadus, norakstīts kā impotents un bez bērnu vīrietis, un arī nekāda konta ar lieliem noguldījumiem bankā arī nebija. Kad sākās viņu mīlestība visi apkārt tenkoja visu ko. Šad un tad pāris apgrozījās mūsu ģimenē, tāpēc arī zinājām par šo lielo gadu starpību. Pašlaik abi ārzemēs dzīvo un viņu ģimenē aug dēliņš, jau 5 gadus vecs. Katru vasaru 4 nedēļas ar savu mazuli brauc pie mums Jūrmalā atpūsties vasarnīcā un palutināt sevi. Redzu laimīgus cilvēkus. Man ir jautājums, vai 100% var būt par kaut ko pārliecināts kāds ? Vai ārsts kāds ir uzlicis diagnozi ? Vai tās ir iedomas ? Vai tā nav kāda psiholoģiska trauma? .... ?u.t.t.

Retarders  Ir dažādi medikamenti. Ja galīgi nepalīdz, tad tam gan ir dimbā.

Sassy14  :D :D Te nu laikam iedienas tā politiskā krievu anekdote.
Jauns žurnālists prasa kādai jaunietei uz ielas: «Ģevuška, vi bi mogļi poļubiķ raiģikala?»
Meiča dikti pārsteigta un sašutusi, laikam par radikāļiem neko nebija dzirdējusi: «Raģi... ČEVO???!!!! Da kak vam ņe stidno...»

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu