Bīstamās,uzbāzīgās šļuriņas.

Ir filmās redzēts,no paziņām dzirdēts,gan pašam jaunībā kas līdzīgs bijis,ka ja precēts vai nu vnk aizņemts vīrietis dāmu atraida tā vienalga neliekās mierā!Izmanto visnelietīgākos ieročus kā dziļu dekoltē ka pupeļi vai ārā veļas,īsus brunčus kas knapi piesedz dibenu un visādi trinas un berzējas apkārt savam iekāres objektam cerot uz veča vājo dabu,ka nenoturēsies un tomēr izkniebs.Un tad sanāk ka vecis lauž ilgi glabāto uzticību dēļ kaut kādas šļuriņas kas bijusi pamatīgi uzbāzīga?Tad kas šinī gadijumā būtu vainīgs-vecis kas tomer nenoturējās vai uzbāzīgā šļuriņa?Un var tak gadīties ka pēc tam šantažē to nabaga vecī un tad vecis ir šļuriņas slazdā.Tad kā večiem izsargāties no bīstamām šļuriņām?

gatis29  Jā bet Geisha tais bordeļos tik krievu babenes tik strādājot.

tranex83  Vajs raksturs un viss.Kas tev svarigaks?Milotais cilveks majas vai pakarinamais kas karajas kakla?Tur tak atbilde tev pasam zinama uzreiz.

Kristine_78  Bīstamākas ir tās šļuriņas,kuras pārlec pie drauga, jo viņš ir biezais.ej nu tici tādai vai viņa mīl

raina1970  Daba nu ta ir iekārtojusi, ka- ja vīrietis pats negribēs, tad sieviete var kaut plika pa sienam staigāt- nekas nebūs... Ta kā senais labais stāsts- es jau neko, viņa pati atnāca, bikses man novilka un sorry, izdrāza, -- nu neiet cauri.. tās ir atrunas un tikai.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu