Vai vīriešiem var tā pavisam akli un nesavtīgi uzticēties?

Vai veidojot attiecības vispār var pilnībā uzticēties vīrietim ka viņš jūs nekad nekrāps,nenodos,nenomainīs pret kādu jaunāku un skaistāku?Ja pagātnē ir bijusi rūgta pieredze vai vispār vairs ir iespējams ticēt ka nākošās attiecībās nenāksies piedzīvot to pašu nodevību kā iepriekšējās?Kā nepalikt pārāk aizdomīgai un varbūt dažkārt pat bez iemesla?Kā piekrāptām sievietēm atkal atsākt ticēt vīriešiem?

sandra111  esmu par uzticesanos. jo ka gan citadi jus spesiet but kopa?

EECOOL  Tātad Duce apgalvo, ka ir ´´akla´´, turklāt

Vecums 45
Augums 163 cm Svars 86 kg

priecātos, ka kāds pievērš uzmanību, nevis vēl čīkstētu

Pillerina  Skatoties, kas tev šajās attiecībās bija noticis tāds, ko uzskatīji par nodevību un krāpšanu. Sapratu, šeit runā par to, ka aizgājis pie citas?
Uzticēties vienmēr vajag. Bez tā nav viegla dzīves uztvere.

av2  da nav dabaa neviena cilveeka bez taass rugtaas pieredzes. Taa kaa netaisi no sevis kautkaadu unikalu personu. Uzticeeties var, un vajag, jo citaadi dziivot nav iisti veerts. Jeb gribi....peec gadiem, seedeet uz taa solinnaa...kompaanijaa ar tadaam passaaam kluksteem, un cciiksteet, kadi vissi viiriessi cuukas, a? :(

JurisK  Noteikti jaauzticaas, kaut vai tikai deelj fiziskaas labsajuutas. Savaadaak ne moraalo, ne kur nu veel fiziologjisko orgasmu neizjutiisi. Ja aplauziisies viirishkja kaarteejaas neuzticiibas deelj, vismaz buus patiikami momenti, ko atcereeties. Bet taa - dziive viena beedu leja! Pie tam - cilveeks parasti paari pusmuuzham jau konkreeti zin, ka tikai no pasha atkariiga vinja dziive, un shaadi nenobriedusha skukja jautaajumi un paardomas neko labu par cilveeku nepasaka.

Arta  Pasargāšanās no neveiksmēm attiecībās - no tādas lietas, lai kā to varētu girbēties, domāju, neviens/a nav pasargāts/a.
Bet, uzticēties vajag, taču uzticēties pirmkārt jau sev. Lai sev varētu uzticētos, sevi ir pietiekami labi jāpazīst / jāsaprot.
Kas attiecas uz otru - otru cilvēku attiecību sākumā pārlieku lielā "uzticēšanās" var psiholoģiski nogurdināt vai apgrūtināt, vai, vēl sliktāk - otrs var pilnīgi nepareizi saprast / pārprast, no kā attiecības var pabojāties vai izjukt.
Iepazīšanās, t.i., garīga, morāla, emocionāla satuvināšanās, kad sastopās divi, no atšķirīgām / dažādām pagātnēm nākuši cilvēki, var prasīt laiku. Neviens neesam "tīras, baltas lapas". ;)

neko  Kāpēc nevar, pēc gadiem 5 kopā kad darbos ir pierādīta ka var uzticēties, visu var. Kā vīriešiem tā sievietēm.

jurks  Mūsos ir ļoti liela vajadzība- nepieciešamība uzticēties kādam, paļauties un piederēt! Un, protams, mēs to gribam realizēt attiecībās ar otru cilvēku, bet, diemžēl, pirmoreiz vai jau daudzkārt, piedzīvojam vilšanos, bet tomēr vēl , esam pilni cerības, ka nākošais būs īstais!! Mums ir jāsaprot to, ka cilvēks ir tikkai cilvēks, tàds pats kā mēs paši!! Bet visu šo, ko mēs gribam dot otram cilvēkam un no viņa saņemt mums jāvirza uz mūsu Radītāju! Un tad jau arī visas citas vēlmes piepildīsies, kad tas dàrgākais būs atdots tam, kas ir tā cienīgs!

Ananda_A  Varbūt ir vērts, vismaz sākumā, izvēlēties citas prioritātes kopābūšanai. Lai vismaz ir viegli un interesanti kopā; uzticība vai neuzticība partnerim lai paliek pašu izvēlei.
Vai pati sev autore var uzticēties par 100%? Es vispār neatzīstu zvērestus.

Viliendi  Tu taču esi dzirdējusi ,ka visi vīrieši ir cūkas?

tranex83  Tas pats jautajums var tikt uzdots ari sievietem,nav nekadas garantijas.Uzticesanas ta ir tira sevis manisana.Uzticas tikai divkosisi un letticigie.Tacu ja runajam par istu milestibu,tad otra puse to pat neiedomasies darit,ka krapt piemeram.Ir milestiba,bus viss ok,ja tevi nemil tad tur ir tiraka aktierspele.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu