Iepazīšanās stratēģija..

Ieguldījums tajās= laiks+nauda+pacietība= gandarījums ?

Paula6  Dzīve nav formula un pirms iepazīties izstrādāt kādu formulu? Utopija...dzīvē tā nenotiek. Kaut neesmu oho sen, bet tik daudz esmu sapratusi, ka, ja tu atrodies saitā, tad gandrīz tiec apzīmogots un kā šeit bieži nākās lasīt, tad šeit var tikai izklaidēties un neko nopietnu neatradīsi. Sievietes tikai meklē "bankomātus" vai izklaidi, vīrieši tikai seksu, bet to, ka liela daļa šo pašu sludinātāju vēlas atrast un veidot arī nopietnas attiecības...nu ko jūs, tas taču joks! Bet ja patiešām vēlas iepazīties un veidot nopietnas attiecības, tad no vīrieša, kurš zin ko īsti vēlas pats no dzīves un kādu sievieti vēlas sev blakus, tas prasīs drosmi uzrunāt sievieti ar līdzīgām interesēm un līdzīga, kaut aptuveni, stāvokļa sabiedrībā. Mazāk uzmanības pievērsīs šeit valdošajam uzskatam par sievieti ar noteiktajiem kg, smukuma parametriem, cik vērta ir u.tt., kad vīrietis skatīsies uz sievieti kā sievieti, jo tikai ar vīrieša esamību blakus viņa kļūst īsti par sievieti. Šodien, izskatās, ka arī sieviete vairs neprot skatīties uz vīrieti kā vīrieti. Un absolūti nav nekādas nozīmes ne "ieguldītajiem resursiem", ne ideāliem, tik vien kā spējai saprasties, līdzīgām dzīves vērtībām...to jau var saprast no pirmajām vēstulēm, cik tur falšuma un cik patiesības, un tikai tad satikties un redzēt, vai bij patiess tavs viedoklis vai nē. Ne visi cilvēki šai saitā ir vienādi, jā, ir vajadzīga pacietība un kaut nedaudz cilvēku pazīšana. Te jau vairāk skatās uz fasādi, nevis pēc būtības...pārsteidz, kad saka, ka tikai reālajā dzīvē var pa īstam iepazīties un tur nevar kļūdīties? Vienu otru ohojieti redzu reāli uz ielas, teātrī vai operā un tas ir cits cilvēks, nekā šeit? Jāa..reālajā dzīvē laikam neizrunāsies kā šeit un ilgāka atrašanās virtuālā vidē tomēr ietekmē cilvēkus...nekā personīga.

jurks  Jo šaurāks izvēles loks, jo nežēlīgāka konkurence! Ieguvējs būs- gudrākais+ spēcīgākais+ nežēlīgākais! Bet patiesībā izvēles loku sašurina mūsu izlutinātais izvēlīgums, kas ir nepamatots, balstīts uz ilūziju pamata, un nevis normāla kontingenta aizklīžšana!!

av2  visdaargaakais ir laiks, ieguuldiitais. Bija taads posms, kad es arii biju iesprindzis....jaanesaas pa randinniem uttt. Beztolks ! Vajag atslaabt, saakt dziivot kaadu briidi tikai sev.Sevi ir jaamil , pirmkaart ! Savest savu dziivi kaartiibaa, un tad....kaa taads briinums, satiec iisto cilveeku, un viss notiekaas pats no sevis.

JurisK  Taa kaa iepaziishanaas nav mana probleema, tad pateikshu nosleepumu - laiks, nauda un veel visaadas lietas pirmkaart jaaiegulda sevii - tas ir kaa mekshkjereeshana - nebuus kaata. auklas aakja un taarpa - pie zivs netiksi!:)

neko  Ņemot vērā ka iepazīšanās ir jebkuru attiecību vienkāršākā daļa, ja ar to ir tādas problēmas, tad prātīgāk ir vispār to nemaz nedarīt. Dzīve no pasakām atšķiras ar to, ka pasakās viss beidzas ar "viņi apprecējās", dzīvē ar to viss tikai sākas un laimīgas beigas neviens negarantē.

Geisha  Paulai6 cepums. Nav ko iebilst.

klava4  Nu..es arī pamēgināju iepazīties..bet ne šeit..Varu teikt,ka nav pat no kā izvēlēties..Es pati sludinājumu neliku,bet rakstiju uz vīrieša ielikto sludekli..Nu atsūta bildi..un man zūd visa interese..Pārsvarā viņi ir resni..un slinki.mietpilsoņi.un ar mazvērtības kopleksu..Tāpēc ir vieni..Jo nevienam nav vajadzīgi..Ar naudu vai bez..var dzīvot tālak..Tāpēc man patīk jaunāki..ne dzīves nomocītie..Un domaju,ka vīrieši teiks to pašu..Ka nav no kā izvēleties..

onslovs  Bet var jau sanākt arī tā: gandarījums sākumā, tad nauda, laiks un pacietība, un tad atveras acis

Paula6  tas2...normālākā cilvēce nekur nav pazudusi, arī šeit, ja runa ir par oho, tikai viņa nelien priekšplānā un neliek katru nedēļu jaunas bildes. Bet tur jau ir tas moments...skatoties anketas, pievērs uzmanību arī sīkumiņiem, sašaurini to loku un tad vēlreiz nopietni pārdomā kā vari uzsākt sarunu, ja atbildēs tev līdzīgi, tad uz priekšu un tad pamazām tu saņemsi arī gandarījumu.
Fasāde...nesen mierināju paziņu, kura satiekoties ar vīrieti, saņēma piezīmi, ka viņa ir par pāris gadiem vecāka un 3 kg vairāk nekā vīrietis vēlējās. Kad man parādīja šo vīrieti, tad gan man smiekli sanāca, lai piedod vīrieši, jo domāju, ka pat 70 gad. sieviete ar tādu netiktos. Runa jau nav par pārmērībām.
Te lielai daļai vīriešu ir tik lieli tarakāni galvā, ka mute ciet un acis jāiepleš no brīnumiem..ta par smuku, tā par enerģisku un aktīvu, vai nu vispār nekur neiet un neko negrib redzēt un citi brīnumi. Pirms iepazīties ir jāpievērš daudz lielāka uzmanību sev..fiziskajai stājai, garīgumam, iemācīties pasauli redzēt krāsainu un priecāties par it kā sīkumiem...kad sāksi patikt sev, tad noteikti patiksi arī citiem t.i. sievietēm/vīriešiem.
Paldies Geisha!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu