Vai tā ir viltīga sievietes taktika?

Mani visu laiku apbižo viena dāma.Es dāmai nepiegriežu nekādu vērību un tas laikam dusmo šo dāmu,jo dāma ir iedomājusies ka ir ļoti skaista un neatvairāma.Man pašam tā dāma ne visai,bet bada laikos jau īpaši neizvēlas.Dāma cenšas mani iespaidot,ka es nebūšu nevienai vajadzīgs ne muriņai,ne šļuriņai,pat ne pļuriņai,nu tad laikam tikai viņai?Tik nesaka atklāti un vēl mulsina fakts ka ir precēta.Kā domājiet?To tak var samelot?Un vīrs nav siena,var tak pastumt malā?Vai tā ir viltīga sievietes taktika ieskaidrot ka nevienai nav vajadzīgs lai netraucēti paņemtu sev?

BlackPantera  Jā, jā, "viltīga" gan. Un tad kad tevi *irst pasūtīs, tad tas būs mājiens, ka grib precēties ar tevi. :DD

Ananda_A  13:42 :DDD

draboss  Tu vari labāk patroļļot, bet nu varbūt ar nevajag, tēma tāpat tuksā nestāv.

AivarsN  Lai vieglāk un lētāk būtu iegūt preci,vajag to pēc iespējas brāķēt,lai nosistu cenu. Daudziem kaulēšanās ir hobijs,ar kuru nodarbojas tāpat vien,bez vajadzības kaut ko iegādāties.😀

fargo  "Mani visu laiku apbižo viena dāma."
kas šitas ir par vārdu salikumu? abižo viena dāma? abižo.

vai es skatos kino, lasu grāmatu, klausos ko kāds man stāsta, tas viss ir pakļauts esības filtram. vai tā notiek? kas tā runā? vai cilvēki tā iztruas priekos vai bēdās?
otrs teikums:"Man pašam tā dāma ne visai,bet bada laikos jau īpaši neizvēlas."

tas viss nelīmējas kopā vienā personā. "its made up!". "this is fake by all means." nav patiesi. tā cilvēks nedomā. tas ir/var būt iemesls tēmai, bet pati persona tam netic. jo citādi, vardi būtu citi. kur nu vēl vīrieša vārdi.

bet liekot mierā to visu - kas tev daļas gar visādām kedām? bet nopietni! vai tu pakļauj savu dzīvi un spriedumus cilvēkiem, kam gar tevi viena alga un ir jāpierāda sava eksistence kā pārāka pār tavu? tā ir kā kaķa spēle "noķer savu asti". var izklaidēt kādu brīdi, bet rezultāts ir būt tur, kur tu biji. kā bailes no ūdens. okeānā var noslīkt, bet diez vai tu aizrīsies līdz nāvei ar savu kafiju. notikt var. bet satraukties par lietām, kas nav būtiskas nekādā rakursā? tad dzīvē ir par daudz garlaicības. to var mainīt. piesakoties tajā senajā īru fermā lasīt sēnes, piemeram.

Laurbergs_  ha! Diez par kuru dāmu tu domā...ja pēc oho PA, tad varbūt par BlackPantera? :D Lai gan varbūt par Vinnetu? Tev prātā viesulis?

Laurbergs_  Dāmas atzīstaties kura ir tā slepenā pielūdzēja?! :D

dzintars45v  Ar precētām pīties,tik vienas galvassāpes,tev to vajag,mūžīgi kaut kādas paslēpes spēlēt,seksoties pa stūriem,pie tam ģimene uzliek savus pienākumus,respektīvi,kaut kādi svētki garās brīvdienas,bet viņai vīrs vai vēl kas un tu atkal esi viens,visiem jau var lielā mīla,vai īslaicīgs smadzeņu aptumšojums uznākt,neviens nav no akmens,bet labāk tādas savā dzīvē nelaist,tas pats ar seksu darba vietā,je negribi viņu precēt,tad labāk nepinies,sievietes ir diezgan atriebīgas būtnes,vajag tev,lai bez šefa,kurš ja tevi čakarē,tad par lietu,vēl kādu pārsteiguma momentu,kas iekniebs negaidīti un tās puses,no kuras tu vismazāk gaidi,kā arī visa pārējā sieviešu kolektīva priekšā tu būsi fu,fu...!!!

Svece  Neztraucies , ja abižo - nozīmē patīk . Skola tak arī raustīji aiz bizēmvairāk tās meitenes kas patīk . Vecuma jau paliek pastiki bērna prātā. Sūdzās citiem ka tiek abižoti. Un lielās ka ir stipri džeki- ka viri viņam nav siena- pastums malā.

BlackPantera  Laurbergs, svešu murgu pavadā iet nav ieteicams, pats vēl nojūgsies! Bet skatos, ka te ir vēl daži, kas ņem par pilnu ko pasķiks raksta. Beigsies viņam tie murgi drīz vien, ka izbanos pa pilno programmu nevis tikai uz komentēšanu kaut es tur savas rokas neesmu nedz pielikusi, nedz pielikšu -lai tak ņemas onka, tāpat citu prieku dzīvē viņam nav. :D (Vienīgais personības degradācija nu jau acīm redzama!)

janisqwerty  Oho dzeki velee Miss ,
Pasi velee ,pasi .......!!!!!!!

miers2  man tāds domu gājiens kā tematā bija 4 klasē. Ja šādi raksta pieaudzis cilvēks, tad rodas mērens samulsums - it kā no rīta pamostoties konstatē, ka kāds tavā tualetē pilnā nopietnībā uzstāda elektrisko ganu 8-(

gertrude  Bumbuma dzīve pamazām sakārtojas - vēl nesen raudāja, ka neviena viņu negrib, nu jau viena grib, pēc nedēļas lasīsim par dāmu cīņām dēļ viņa. vai nav jauki? :)

miers2  lielas pieredzes jau man nav, bet gribas teikt, ka viltīga sievietes taktika ir nolikt pie tālas vietas citas sievietes nevis "apbižot" savējo vīrieti :)) Gribas teikt, ka žurka ir viens viltīgs kustonis, bet arī tā nečurā virsū sieram, ko taisās apēst.

puuuka  Jā,Bumbastik...nu kur tev prāts ko tik glupu uzrakstīt....nu jau gan,izej ārā, pataigā pa svaigu gaisu varbūt ko sakarīgāku uzcepsi,bet šis nu gan ir dienas murgs.Atvaino

VECA_PIEPE  bumpastiks, spriežot pēc visiem Taviem bezskaita tekstiem, ta i spriežot pēc to satura,...nu neesi Tu vīrietis, bet gan brunčos tērpts sievišķis, kura otrpuss monitoram datorbenķī zvilnēdama, atriebības kārē kacina šī saita sievietes, tēlodama virtuālo veci.

Acīmredzot, iemesls šādai Tavai rīcībai, ir piktums par to, ka nespēj samierināties ar sieviešu izteiktajiem viedokļiem komentos, kas atklāj Tavu pretrunīgo domu izklāstu ta jebkurā no Taviem publiskajiem uzsaukumiem. Citas sievietes nav vainīgas pie tā, ka neesi spējīga adekvāti izteikties un šī iemesla pēc pati nonāc pretrunās ar sevi.

gunda10  Traki. ,bet aizej uz balli un redzēsi ka tām skaistajàm.meitenēm ir tāfi paši dtaugi ,un realajā pasaulē nav tik liela nozīme ka te ir pilns super zaķu un cerība ka kāda 15 ,20 gadu jaunāka uzķersies.

av2  ai kaa gribetos, ka kada ssita uzmaaktos ;)) Sapnno taalaak.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu