Vēlos nopietnám attiecībám iepazīties

Ká te var iepažīties ja vīrieši te vairums nop.neko nevēlas?Tik izklaidi.Daudz te ir precēti.Jaunie ar piedávájas sex ka neatrunāties..Te tak nav sex saits?Esmu izskatiga rūpējos par savu izskatu,bet vēstules sanemu no resniem vīriešiem kas nav maná gaumē.Nu jau pat foto izņēmu.Raksta daudz.Reāli neká laba .Vairums tik piedává sex pat par samaksu.

TaaLinda  Vēlas gan nopietnas attiecības vīrieśi.Jāiemācās uzdot pareizos jautājumus un ātri atmest tos, kas neatbilst pašas vēlmēm un vajadzībām.

gatis29  Ko es tev ketija izdarīju?

tranex83  Lai vai ka,bet Valdonim ir pat loti liela taisniba.Man te patik palasit so visu.Nu pats jau ari tagad vientulnieks esmu,tacu sevi par resnu neuzskatu un pliks pauris ari man nav.Pasauli jau ari esmu apbraukajis un varu teikt ka jus ar tiem princiem baltaja zirga vai uz zurnala vaka varat neiespringt.Tie nav maizes pelnitaji un gimenes cilveki :D

neko  Tātad gribi precēt gribēju + tādu, lai daudz maz normālā fiziskā formā būtu. Un lai viņš pat vēl izdomā rakstīt anketai kurā tik vien kā dāliju bilde redzama? Pašai nešķiet, ka par daudz gribi?

MrJones  Labi,,..es tevi nomierinaashu...ir te ari sievietes, kuras jau otru gadu desmitu seezh un neko nav sagaidiijushas,,..vai ari taadas, kuras vairaakreiz pa apli apgaajushas, bet vienalga atgriezhas izejas punktaa...t.i., SHEIT!! Neker krenkji,,viss buus Labi!

Vaukskis  Es gribu parunāt par kautko citu- kāpēc, ja šis nosaukts par iepazīšanās saitu, tas strikti jānodala no seksa saitiem ? Šīs štelles viena otru papildina un ir neatņemamas sastāvdaļas. Tas, ka vienas prevalē pār otrām, nenozīmē, ka tagad viena puse ir jāignorē un zaļā gaisma jādod tikai otrai pusei. Tur. kur ir sekssaiti (daudzi tādi latviešu valodā vispār ir, vai ?), pārsvarā ir runa par maksu vai jāmaksā, bet kas te traucē runāt/rakstīt par bezmaksas seksu nemaksājot, kāpēc te no horizontālajām un vertikālajām dzimumattiecībām būtu jāizvairās ?! Esmu ievērojis, ka ne tikai šīs, bet arī citu tēmu autores (kā likums- ne autori) raksta te tā, it kā par nenopietnām vai varbūt nopietnām ilgtermiņa, bet tikai fiziskām attiecībām būtu jākaunās, kad cilvēkiem vienkārši negribās, nav laika, gribēšanas kautkam vairāk kā vienkārši pārgulēšanai ar kādu līdz citai reizei !

rusins  agrak vareja tiesam iepazities interneta.tagad tiesam nulle.damas jau neaizdomajas ka tie brivie princi ir tie padziitie no sievaam.vai nu kaulji vai bezdarbnieki utt.un tadus vajag.un ja ari kads brivs normaals ir nedomaju ka liks xakas kaklaa.visiem ir pieredze jau.un tas nopitnas attiecibas ir rutiina.darbs majas.treninbikses un zupa.patiesiba visas taas nopietno brosas ir probldmu sievietes.bernu varza ireti dzivokli utt.un tad meklee mulkus seit.nee damas miiljaas viiriesi nav mulki.ja speles noteikumi nepatiik.tad dzivojist portaala un vakaros masturbeejiet vienatnee

mellene_x  kāds to savējo satiek, pāris mēnešus pēc reģistrēšanās saitā..kādam , iespējams, gadi paiet... pacietību un vēlreiz pacietību... ja tik tiešām vēlies sev tīkamu vīrieti satikt... ja ne..dzēsies ārā..bet šeit jāfiltre ilgi un pamatīgi un ar vēsu prātu..

Astronaute  Nu viņi arī ir dažādi. Sarunā pa telefonu kategoriski noteica, ka dārzu neraks, mazbērnu nepieskatīs utt. Kad satikāmies - bija gatavs gan dārzu rakt, gan visu ko darīt. Citam atkal - nū, man te visādas braukušas, man jau neko nevajag. Bet, kad satiek - vajag gan. Tā ka svarīgākais ir sakārtot savas domas, izskatu, rezultātā kļūstot pašpārliecinātākai un katru sarunu un randiņu neuztvert kā attiecību sākumu. Ko tad tajā randiņā var zaudēt - nedaudz laiku, bet iegūtā pieredze ir neatsverama. Gāju uz daudziem randiņiem un satiku vairākus ļoti pat nopietni noskaņotus cilvēkus. Varbūt svarīgi ir negāzties virsū ar savām nopietnajām attiecībām - tas spiediens viņus atbaida. Vēl viņi baidās no resnām un tādām, kuras gaida, kad kāds atrisinās viņu problēmas, pirmajā randiņā pirks svārkus (no reāla teksta par pieredzi), auskarus u.c. Meklēju vīrieti, kurš pats gribēs mani satikt, zvanīs, aicinās utt. ATRADU. ŠEIT. Un IR. Tā, ka meitenes, nebaidāmies, riskējam, uztveram visu ar humoru un viss notiks.

Pillerina  Varu padalīties pieredzē par vienu citu iepazīšanās saitu - "otra puse".lv. Esmu par oho, to slavinu, liekot roku uz sirds. Otrapusē vēlies uzrakstīt vai izlasīt vēstuli, vēlies piedalīties diskusijās - tas viss ir par palielu abonentmaksu. Un diskusijas ir grūti pārskatāmas, haotiskas, izmētātas satura izkārtojumā - grūti izsekot uzdotajiem jautājumiem un atbildēm. Nav dienasgrāmatu, joku un spēļu.

Un kā tur ar attiecību veidošanas perspektīvu? Tāpat kā šeit - uzrunā uz kādu fikso un viss :D :D Tikai pat šāds uzaicinājums jāizlasa par abonentmaksu :-)
Tā kā nezākājieties viens vai kāds uz visiem, lūdzu, esiet cilvēcīgāki oho vidē. Šeit tiešām ir labi un gudri cilvēki :-)

leopardine  Nav jau nemaz tik slikti te. Esmu te satikusi vairākus nopietnus vīriešus, kas tiešām vēlas nopietnas attiecības. Drīzāk es esmu bijusi tā, kas tomēr nobremzē, jo nepietiek ar to ka visādi labs viņš un viņš grib mani. Jo man jau ir attiecību pieredze, kuras,sākās tieši aiz tādiem apsvērumiem, ka viņš taču tik labs un mani grib tik ļoti, kā tādam atteiksi? Tagad es vēlos, lai ir tāds īsts klikšķis, nevis racionāli apsvērumi.

coldlands  Piekritu Pillerinai, saits "otra puse" sosjot, riktigs bardaks.
Tauta. lv, tur var normaljna paplapat, un nebij noteikts komentu skaits. Vieniga problem tur bij barmalejs, kas pildija ari modera funkcijas, lidz ar to pieeja sim saitam, un vel vienam, man ir liegta.

neko  Pamēģini iepazīties vienkārši, bez nodomiem. Un nodomus sāc veidot tad, kad tas cilvēks ir daudz maz pazīstams. Kad ir saprašana ko no viņa var un ko nevar gribēt.
Nopietni nodomi attiecība uz nepazīstamiem cilvēkiem jau pašas pamatos izklausās nenopietni.

Iespējam es ne līdz galam izprotu visu šo iepazīšanās problemātiku, jo nekad nav bijušas problēmas uzsāk sarunu ne internetā ne kaut vai uz ielas. Tieši tā pat nekad nav bijuši konkrēti nodomi šo sarunu uzsākot. Nodomi, vēlmes un plāni parādās vēlāk, kad sāk veidoties sapratne ko no dotā cilvēka var un ko nevar (vai nevajag) gribēt. Reizēm cilvēks izrādās darba lietās noderīgs, reizēm privātiem mērķiem... reizēm vēl kam citam.

Araabs  Vai Daugavgrīvas cietuma adresi pateikt?Tur visi uz nopietnām attiecībām:))

onslovs  To: Leopardine. Vot re ku bikiņ jau paškritika parādās, visu cieņu par to. Un atvainojos, ja mans koments par ideālajiem un seksīgajiem večiem (kurš tika izdzēst) kādu aizskāra, bet tas bija teikts iz dzīves. Kundzes tā apjūsmoja pasākumā vienu vīrieti ah un vai, bet beigās pienāk paziņa un saka, tas taču ir g----s (te laikam tādus vārdus nemaz lietot nedrīkst). Un vēl, ja šajā mājas lapā, kāds piedāvā stāties attiecībās piedāvājot par to naudu, tad gluži vesels tas nav. Un ja kādai tas šķiet ļoti aizvainojoši, tad satiekaties un noskaidrojat, kurš tas ir? Varbūt kāds Jūsu kolēģis, radinieks vai paziņa.

Tinte  22.58
"..Meitenēm taisnība,nekā nopietna šeit neatrast,ja nu vienīgi priekš veselības..."

Aga, priekš veselìbas. Kāda sveša flora un fauna, nemaz nerunājot par neskaitāmajām seksuāli transmisīvajām slimībām.
Akurāt veselības uzlabošanai.

Sassy14  Nu, varbūt esmu gauži vecmodīga, bet NETICU, ka internetā var kādas prātīgas attiecības atrast. Parastajā dzīvē tomēr drīzāk. Un arī tad iet visādi...
Nu cik esmu visur dzirdējusi, cik daudz to sieviešu - upuru, kuras internetā sarakstās ar kādiem tur dienvidafrikāņiem, turkiem utt., un pēc tam dziļi nelaimīgas - visa nauda izkrāpta, mājas pārdotas, veselība salauzta, utt...
Pat pāris paziņu man, kuriem ar tām interneta mīlestībām nu galīgi nesanāca... Viena bija mana paziņa, diplomēta māksliniece-gleznotāja, tāda brīva dvēsele. Pirmā mīlestība viņai bija tāds panku puisis, kurs diemžēl neatbildēja uz šīs jaunās sievietes jūtām, lai gan kādu laiku viņi visur vazājās kopā... tad nāca kāds kursa bierds no augstskolas, kurs diemžēl bija biznesmenis un uzskatīja, ka ar naudu var nopirkt visu, tajā skaitā sievas uzvedības izmaiņas uz labo, t.i. viņam tīkamo pusi... bet tas neizdevās. Un tad nāca lielā interneta mīla, kaut kāds albānis, ar kuru viņi iepazinās Amerikā. Un, kamēr viņi dzīvoja ASV, viss arī bija burvīgi, bet ļoti neburvīgi izvērsās, kad pāris pārcēlās uz Albāniju un meiča saprata, ka ir nolemta par kalponi vai verdzeni tajā zemē. Par cik jaunā sieviete bija kaut kas no pankiem, hipijiem un citiem brīvdomātajiem, tad sāka pretoties savam vīram un visai tai albāņu bandai... bet par to samaksāja ar to, ka vīrs viņu sāka skaldīt kā malku ar cirvi, viņu kopīgās 3-gadīgās meitiņas acu priekšā. Kā par brīnumu sievietei tomēr izdevās aizbēgt no Albānijas kopā ar bērnu... tagad viņas dzīvo samērā mierīgi. Melnmatainā meitenīte mācās jau 1. klasē.
Otrs interneta mīlestības upuris bija arī viens mans paziņa, šoreiz jauneklis, arī mākslinieks, savos 35 gados galīgi nodzēries un «apsūnojis». Nemūžam es viņu nebiju redzējis nevienas sievietes sabiedrībā, bet TAD man pēkšņi Facebook-ā sāka rakstīt kaut kāda histēriska jauna sieviete, kura, kā izrādījās, bija viņa jaunizceptā interneta brūte :D :D un uzstājīgi prasīja, k

Sassy14  ... ā, nu jā, par garu sanāca atkal... :D :D ... nu tad turpinājumā - tas žūpīgais un noslēgtais puisis - pindzelmanis tātad dabūja sev patoloģiski greizsirdīgu fūriju, kura viņam uztaisīja bērnu (tieši tā būtu pareizi definēt), rakstīja histēriskas vēstules visām sievietēm, kuras bija puiša Facebook draugu listē, vienam puiša draugam piesolīja naudu par puiša izspiegošanu - vai tik viņam nav citu sieviešu (ak dievs, nu nebija tak, tikai šņabja pudeles, molberts, pindzeles, satānistiskā bībele un mels kaķis bija.... :D).... tad viņai izdevās iespundēt puisi gan uz piespiedu alkoholisma ārstēšanu, gan pēc neveiksmes izdevās par «vardarbību» iespundēt uz dažiem mēnešiem cietumā... tagad puisis ir atkal brīvībā, bet Facebook-ā varējām nesen ar visu paziņu kompāniju lasīt šīs pašas sievietes lamu lavīnas pret šo puisi... atklātā informācijā, «po sekretu vsemu svetu» :D :D
Nu priekš kam šim jaunēklim tāda interneta mīlestība bija vajadzīga?! Būtu mierīgi dzēris un pindzelējis, un klausījies savu black metal mūziku.... bet nē, vajadzēja līst, kur nevajag... :)

onslovs  Nu ja viņa vairs nevēlas ne iepazīties ne bērnus, ne kaķi, neko. Un tāpēc savā profilā visiem rāda savu pec, fui atvainojos - muguru.

Droshs_Plecs  Sorry, bet 165 cm un 75 kg ir "resna", tāpēc nebrīnies, ka tevi vēlas tikai resni veči.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu