Vai cerība ir muļķa mierinājums?

Tie kas te sacerējušies atrast LIELO MŪŽA MĪLESTĪBU ir prosta naivi vai izmisuši?Cik tādos saitos tiek atrastas tās lielās mīlas?Cik ilgam laikam jāpaiet lai neticētu brīnumiem?Vai nu es šaubos un brīnumi tomēr notiek?

neko  ...bet vispār Deisai ir taisnība; "vislielākā iespēja ko dabūt ir nospraužot mērķi un uz to gudri ejot". Klišejiski? Nu tas ka pēc ziemas seko pavasaris ar varbūt skan klišejiski, bet tāpēc jau tas nav mazāk patiesi. Un skan daudz jēdzīgāk/ticamāk nekā variants, ka LM pati atnāks un uzlēks virsū, ja vien par viņu daudz domās:)

Vanesa15  Kāda starpība kur atrod. Laimes spēle tīrākā. Vai saitā, vai pie upes.
Atrast var, bet jāatceras, ka liela mīla prasa arī lielu atbildību. Uzjautajiet sev, vai esat tam gatavi - daudz dot un daudz ņemt. Atrast un pakāst nav liela māksla.

Retarders  Gertrude, es arī zinu daudzus pārus, kuri internetā iepazinušies un laimīgi kopā. Galvenais lai sapas sadzīvē viss ;)))

fargo  vai tad bestijai jau nebija vīrs un vai tad cilvēks ar šo niku nestāstīja, ka vīru krāpj ar citu? ar to laikam nepietiek, vēl lielo mīlu vajag?

Edgars37  ...ja runa par LM, zinu vienu kadru, kas regulari piedava sieviesu materialajam vertibam pieskirt milestibas dimensiju😃😃😃, kopejai bildei butu japiebilst, ka miluma parpilnais tevainis veljoprojam kartojas, ari ziemas sala, sausaja tualete, bet vinu nepamet ceriba, ka reiz vins, par milumu, tomer vares kartoties skalojama tualete, nomazgaties dusina un, dveseles siltumam, ik pa reizei pieplakt pie centralapkures radiatora😃...milumam jau patiesiba daudz nevajag😃😃😃

jurks  Šaubīties ir cilvēcīgi! Bet, bieži vien, tās ir bremzējoš spēks, kas neļauj mums piedzīvot brīnumu! Bet brīnums ir visa mūsu dzīve!

voldemars123  Te vienkarsi spele,ka superbingo,varbut kads vai kada uzkersies!

111zaagis111  Saitos nemeklē mīlestību bet gan iepazīšanos. Mīlestības atrašana bez iepazīšanās būs ļoti reti pieejama opcija. Lielās mīla nav sinonīms ilgai mīla. No lielās( kaislīgās) var izveidoties ilgā- bet tikpat viegli var izveidoties melns naids vai pilnīgs po. Iesaku veikt risku diversifikāciju un veikt savu meklējumus arī citur . Piekrītu Deisai- ka negaidi , bet dari kas jādara lai pavairotu iepazīšanos skaitu. Vislabākais rezultāts būs ja sāksi ar sevi , piepildīt sevi ar pozitīvām emocijām. Nekas nepadara sievieti skaistāku ka laimē un prieka starojošas acis. Lasot tavu jautājumu nerodas vēlme tevi satikt- pa gabalu jūtās skābums un neapmierinātība.

ne_meklejumos  Nav tie brīnumi, satikt savu mīlu var jebkur, arī šeit.

Pillerina  To lielo M tik vienkārši neatradīs uz sitiena. Tai jāveidojas, jāattīstās. Un lai viss sāktos ir jāatrod un jāiepazīstas. Elementāri :-)
Un vispār - laist muļķi ir liels talants. To ne katrs prot :-)

AivarsN  Tā LM kā aklai vistai grauds. Ko te daudz domāt un cerēt,vajag tik turpināt knābāt.

dzintars45v  Tīra loģika,var sēdēt uz dīvāna un gaidīt,kad pati atnāks,izredzes tuvu nullei,bet maz kādi brīnumi notiek,piemēram simpātiska pastniece,ja jau tu ej ārā,apmeklē kultūras pasākumus,kaut kur piedalies,ar sportu nodarbojies,tavas izredzes palielinās,ja šeit esi piereģistrējies,tad atkal viens pluss klāt,augstākie spēki palīdz tiem,kas paši sev palīdz,jo vairāk kusties,kaut kur piedalies,jo lielākas izredzes,neteikšu,ka tā lielā mīla tevi te atplēstām rokām gaida,bet tie paši randiņi,cerība tev neļauj ierūsēt,kaut kur skatījos,neatceros kur,bet uzdevums bija attēlot bildēs laimi,tad neiedziļinoties sīkumos,tā laime visās bildēs bija kustībā,kamēr kaut kur kusties,par kaut ko sapņo,kaut kur tiecies,uz kaut ko ceri,tikmēr esi dzīvs.

AivarsN  Cerība ir dzīves dzinējspēks.

Katema  Hmmm, es gan neuzskatu, ka esmu muļķe! Protams, piekrītu, ka nevaru visu par visu zināt, bet tik un tā man patīk šie teikumi - ...ticība, cerība un mīlestība, cerība mirst pēdējā... :)

miers2  Jauni cilvēki varbūt vēl cer uz lielu mīlestību, jo pieredzes vēl nav pietiekami, bet vidējos gados pilnīgi pietiek ar pusspaini simpātijām, lai diena kļūtu krietni krāsaināka (un nakts arī) Lielo mīlu var piesaukt tad, ja grib pieklājīgi tikt vaļā - no sērijas, ka tu jau tāds jauks cilvēks, tikai neizdodas nekādi iemīlēties :)

Paula6  Nu ar tādiem muļķīgiem un ciniskem jautājumiņiem diez vai autorei izdosies ko atrast.
Pazīstu 2 pārus, kuri šeit iepazinās, apprecējās, biju kāzās un dzīvo laimīgi vēl šobaltdien.
Vai viņi bija muļķi? Manuprāt...nebija ne naivi, izmisuši un arī ne muļķi...iepazīties var da jebkur, ja ir vēlēšanās satikt mīļu cilvēku.

av2  iepaziities var jebkur. Internets ssiis iespeejas pavairo reizes 100 tikai. Filtree, ar ko ej uz randinniem, un viss notiksies.Kur ir reaala probleema Tev?
Unm jaa, apziistu, kas iepazinaas oHo , appreceejaas, un dziivo jau ntos gadus.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu