Kā saņemt drosmi un aiziet uz randiņu?

Man sāka rakstīt viena jauna un ļoti seksīga dāma spriežot pēc bildēm.Teica ka viņu nekas cits neintersē kā tikai mana skaistā dvēsele.Nu liekas jau nedaudz aizdomīgi,ka tik smuka var par mani interesi izrādīt,bet tad padomāju kāpec gan ne?Vai tad visām vajag Apolonus?!Bet lieta tāda ka vienam manam paziņam arī rakstija seksīga meičiņa,bet uz randiņu atnāca veca tantiņa ar pelēku seju un sķidriem matiem.Viņš bija pamatīgā šokā,jo pelēkā dāma vēl sāka pat uzmākties.Tad nu man bail no divām lietām.Vai seksīgā zaķa vietā neatnāks kāds bruņurupucis?Vai arī tomēr zaķis mani ieraugot nobīsies un nekāda dvēseles daile neko nelīdzēs?

fargo  komentē tāpēc, ka citu ta darit nav ko. nu, iedomājies. cilveks nepiedalas citās sadaļās, nemeklē iepazīsanos, netirinās dg/vai dzejas sadaļā. ko? cilvēkam? te? darīt? pa! vienīgā vietā kur iet un izpausties, vai vismaz palasīt. sevišķi vecmēbelēm, kā man. kur vel iet? kas ir alternatīva, ja ne te? nav jau, īsti. nebūt nemaz te.
var teikt - raksti pats tēmas. tas neder. cilvēki, kas te ir 15+ gadus vairs nav tēmu klabinātāji.

ko darīt? nenodirst jaunpienācejus. vienmēr vajag svaigas asinis. arī te. ja oho.lv dabot jaunus lietotājus, arī te, pa, tad ļaut viņiem kādu brīdi izpausties. jo ir tā, ka cilvēks ieliek tēmu, notiek "carpet bombing". pat ja ir acīmredzami, ka tēma nav izdomāta, problēma pastāv un vēlas par to parunat. tāds cilvēks, ievietojot tēmu, noliek sevi burtiksi zem tēmekļa. un tad... artilērija iet vaļā. tu tur tāds, tu šitāds. nu, cilveki! negribēs neviens vairs runat vai dalīties ar problēmām, ja primais rezultāts ir pīpli, bruņojušies ar hrenovām mačetēm un linčošanas nodomiem galvās.

Nerons  viedi vārdi Fargo, viedi ....
tikai man nav hrenovajas mačetes:)

Balzax  Kad drosmei pannem paar meeru ,tad cepjaas ssaadas teemas...

Jevpistinija  ... un randiņu atnāca Gunārs. Pelēku seju, šķidriem matiem, bet skaistu dvēseli. Normāla dāma Gunārs. Mans koments tik pat adekvāts kā "tēma".

jurks  Es Tev ieteiktu pasargāt savu dvēseli, jo tā vēl noderēs Tev pašam, kad pienāks laiks! Mēs tik labprātīgi un neaizdomājoties atdot savu dvēseli katram, kas par to ir ieinteresējies un iekārojis! Zaudēt to ir ļoti viegli, bet atgūt būs ļoti grūti, vai arī neiespējami!! Sargi savu dvēseli!

AivarsN  Uzmanies,ka neatnāk sātans Pradas brunčos!

VECA_PIEPE  Nerons viedoklis # 15:22

Ir konkrēta šīs tēmas nagla!
Pilnībā atbalstu šo viedokli un nedomāju, ka ir nepieciešams ko piebilst

dzintars45v  Viduslaikos,kad bruņinieks vālēja kārtējos krusta karos,vai vēl kaut kur zobenu izvicināt,tad līgavai lika nevainības jostu virsū un atsēgu ņēma līdzi,vajag tādu uzparikti večiem izdomāt,abet randiņa laikā atsēgu seifā turēt,ja meiča skaista,tad telefona vietā var seifa kodu,kur zelta atslēdziņa stāv iedot ,ja kāda ragana atsperās,tad tu esi kā aiz bruņām un nekas cits kā viegls šoks tev nedraud...D;D;D;,vari no stūra lūrēt,vari pat kafeinīcā,teikt,ka tu neesi tu,bet kaimiņu Pēteris,kas te nejauši piesēdis,vari sarunāt satikšanos tukšā vietā un ar dronā iebūvētu kameru tās bučubriesmas apskatīt,pirms pats līdīsi ārā no krūmiem,vari par policistu pārģērbties un dokumentus pārbaudīt un ja tiešām skaista,tad vēl pārmeklēt uz narkotikām un sprāgstvielām...D;D;D;,tas ir humoram, kas ātri galvā iešāvās,abet ja vēl padomātu...D;D;D!!!

raina1970  Uz to randiņu=- abet pavisam vienkārši- piecelties no krēsla( dīvana, taburetes, soliņa, u.t.t)-- uzvilkt apavus, nu ko tur visu vel vajag- un iet, braukt, - ka nu labak patik. Varētu domāt, ka tas randiņs ir tik mega nedrošs un bīstams pasakums, ka tur jāgatavojas ka uz karu..

dogville  bumpastik,viirieti aseksuaalu padara nevis liekais svars,matu truukums,vai iiss chibriks,bet smadzenju neesamiiba! :-)...

puuuka  ui,Bumbastik,un atkal tu te visus pārsteidz ar saviem ierakstiem....es gan biju domājusi,ka tu šeit meklē draudzeni,sievieti,bet cik noprotu tad tu uz dzīvnieciņiem esi kritis:DDDDDDDD

Katema  Ja Tu būtu vīrietis, tad neprasītu citiem ko darīt, it sevišķi, ja dāma pati uzraksta! Apskatot Tavu jauko bildi un anketu, gribas tikai novēlēt, lai veicās! :)

VECA_PIEPE  Eh,...labākos komentus no tēmas ir izdzēsuši kopā ar visu komentu naglu!
(ir sašutusi)

miers2  Randiņš ir tāda lieta, uz ko spēki nav jātērē, jo nekad nevar zināt, vai beigās tas būs svarīgi - iegūt tādu jaunu draudzeni vai neiegūt :) Randiņam jābūt ērtā vietā un ērtā laikā, lai nav par to jādomā, kas un kā sanāks - lai var vieglu sirdi fiksi notīties, ja kas krīt uz nerviem. Un tad var šai lietai pieiet ar smaidu, jo neviens otram nav neko parādā un netaisās nevienu iekarot :) Man reiz viena eleganta jauna dāma paziņoja, ka grib satikties, par cik toreiz tajā portālā biju visu vakaru ar ironisku sprēgāšanu nodarbojies - šī gribot redzēt to mutes bajāru - nu tā kaukā. Es viņu redzu uz fočenes - uzreiz skaidrs, ka nav mans līmenis, jo man vienkāršākas patīk un šī pārāk jauna arī - saku negribu nekādu tikšanos, kam man to vajag :) Nu labi - viņa liekas mierā - ka ne, tad ne.. Kas to deva - meiča nomainīja profilu un raksta no cita jau drusku mainītā stilā..varbūt nedēļu tā rakstījāmies, kad man bija vajadzība uz to pusi aizbraukt - saku , ka vakarā netā nebūšu :) A šī telefonu atsūta, lai piezvanot vakarā :) Nu piezvanīju, bik parunājos - tak viņa mani tomēr izvilka no viesnīcas uz randiņu - bija neērti atteikt, ja reiz turpat tuvumā esmu..Nosēdējām pie kafijas turpat netālu vairāk kā stundu - parunājāmies par dzīvi un smaidot šķīrāmies :) Pat domas nebija vēlreiz tikties - taču tas vakars lika pasmaidīt un sajūtas bija foršas :) Trakāk ir tad, ja jūti, ka sieviete ļoti grib izmainīt savu dzīvi un turpat vai izmisums no viņas ēnojas un meklē kādu, kas to varētu pacelt nevis paflirtēt un pakoķetēt

leopardine  Vai nu būs zaķis vai nu bruņurupucis. :) Tajā pasaciņā jau bruņurupucis apčakarēja zaķi un finišēja pirmais.

uma  Bumpastik, Tu atkal esi izvēles priekšā !?:)) Iet vai nē ,... un ja nu ?:)) Un ja nu kas ,ņem līdzi to savu paziņu,lai pasēž pie blakus galdiņa ( nu piemēram, ja sadūšosies uzsaukt dāmai tēju vai ko citu) un gaidiet. Ja atnāks seksīgs zaķis un ieraudzīs bruņurupučus pie diviem galdiņiem ,neuztraucies - tēriņi izpaliks. Bet ,ja atnāks ,,kāds bruņurupucis,, - Tava dvēseles daile varbūt arī tiks ievērtēta ,bet tas noteikti maksās vismaz augstāk minēto:) Jebkurā variantā - nebaidies ,ej dzīvē, vismaz būs kāds piedzīvojums ,,dzīvajā,, ar kuru pēc tam šeit noteikti padalies:)))

tas2  Nu jāiet ir-ātrāk sapratīsi der vai neder.Es arī savā laikā stiepu ,prātoju..ka ir tad ir ka ne tad ne.Pāris nedēļas pietiek,lai saprastu būt kopā jeb nē.

av2  Tu ko, skaidraa taisies uz to randinnu iet? Pzd....vienkaarssi..:(

vakars_uz_ezera  " Bet lieta tāda ka vienam manam paziņam arī rakstija seksīga meičiņa,bet uz randiņu atnāca veca tantiņa ar pelēku seju un sķidriem matiem.Viņš bija pamatīgā šokā,jo pelēkā dāma vēl sāka pat uzmākties." - priecājies - nekas pašam nebūs jādara :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu