Iepazīšanās portāli, vai rada atkarību?

Ja šāda tēma jau ir bijusi, atvainojiet, esmu tad palaidis garām!
Palasot dažu personu viedokļus, aizdomājos- vai sēdēšana iepazīšanos portālos tik tiešām vienmēr ir tik nekaitīga „brīvā laika nosišana”? Vai 100 % tie, kuri apgalvo, ka, piemēram, šeit- oho.lv, atrodas tikai dēļ PA, nemelo paši sev un tomēr ir atkarīgi no šī portāla? Vai nav gadījumā tā, ka atrašanās šāda veida portālos ilgstoši (un reāli arī meklējot un cerot uz „īsto”) cilvēks sevi degradē reālajā dzīvē?

coldlands  Reizi menesi seit paradas kads par mums norupejies cilveks, kas pardzivo par musu veselibu, psihi.......,un pareizi pardzivo.
Oho adm. pat vajadzetu, uzsaukt mums kadu psihoterapevtiku, un citas veselibas parbaudes, organizet pastaigas svaiga gaisa, tejaterus, davinat gramatas, un protams seksa izpriecas, ta sakot rupeties par saita lietotajiem, seviski tiem, kas tusejas PA.

leopardine  Coldlands - super ideja! Tu varētu būt tāds kā komentētāju arodbiedrības pārstāvis un iet pie adminiem izsist mums ekstras. Es gribētu visa ķermeņa masāžu un spa procedūras, relaksēties burbuļvannā un tā.

coldlands  Nea, parstavim jabut hitrijam, runigam, tadam kas mak izsist, sarunat, izkljancit.....
Man tas nepadodas, meginaju te statistiku iznjaudet, fig kads uzsauca.

jurks  Ir jau ir sava daļa ietekmes uz ikdienas ritmu, jo kad ir iespēja, tad gribas ielūkoties un ko jaunu uzzināt!

Tinte  Nu ja, ka atkarība. Kur gan citur mums, pirmspensijas vecuma kundzītēm, izklaidēties un jaunēkļus ķerstīt?

Liigucis  oHo var labi apvienot ar rokdarbiem. Dikti patīk saņemt un rakstīt vēstulītes.

Atkarība?!? Bišķi ir! Bet nav problēma satikties arī klātienē. Šī komunikācija realitātei tikai palīdz. Uz ielas novērtēju vīrieti pēc svara, profesijas, vecuma un ienākumiem. Šeit esmu iemācījusies šķirties bez asarām!:))

viys  Tie,kas dziivo PA ir loti smagi slimi!!!

Piparkuka  Nu tikai, ja tas cilvēks tiešām cer un meklē... Taču- ja pļāpā- ir vienkārši interesanti, kad ir laiks neko nedarīt. Tāpat, kā draugos ieiet, palasīt...:)

neko  "Bet ja mēs runātu par cilvekiem, kuri šeit atrodas jau vairakus gadus un netikai lasa un raksta PA, bet arī cenšas iepazīties un to ari dara, vai šāda tipa cilvēki tomēr nav atkarīgi no virtualās pasaules, jo īsti, manuprāt, viņi vairs neprot iepazīties reālajā dzīve?!"
-----
Bet kas liek domāt ka viņi jebkad ir pratuši? Pirms tam mācēja uzsākt sarunu uz ielas un tad aizmirsa kā tas darāms?:)

av2  nee, nerada. Bet, cilveeki biezzi piellauj lielu klluudu, ka pat neiepaziistot kaartiigi otru, nedodod otram iespeeju..... nneem peetiit naakamo, jo piedaavaajums ta ir tonnaam.Jaatceraas viens, ka ideaalu cilveeku nav.

vakars_uz_ezera  atkarību rada viss, kā tev trūkst bet ir pieejams unlimited :) reali vai virtuāli pilnīgi vienalga... piem. trūkst sabiedrības reāli, tu to meklē virtuāli, jo tas rada tevĪ DOMU ( lasi: ilūziju) ka te tāš ir DAUDZ un tā visa ir man pieejama un es varu uzvesties sevi neierobežojot... lūk tev i atkarība

Deisa  Atkarību nerada - personīgi pārbaudīts. Tiklīdz bija darbs, kura laikā nebija laika pa virtualitāti dzīvoties, pilnīgi mierīgi varēju iztikt - kaulus nelauza, murgos, kā arī slapjajos sapnīšos nerādījās. Atgriezos tikai, kad ikdienas režīms palika atkal krietni brīvāks.

Sassy14  :D Tik traki jau laikam nav. 100% nemeloju: esmu šeit portālā tikai tādēļ, ka patīk šis pļāpu forums, tiešām iepazīties netaisos. Gluži otrādi, esmu šeit, lai atmudžinātu savas samezglotās dzīves mezglus un atrastu sakarības savā nesakarībā. Psihologi, vismaz Baltijas zemju, te nepalīdzēs, esmu mēģinājusi. Bet daudzu svešu cilvēku viedokļi var dot vairāk, jo tie ir vispusīgāki un objektīvāki. Savā bezpersoniskumā...
Tajā pašā laikā šis ir arī brīnišķīgs humora portāls. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu