daamaam,kungiem:)

Reizem izlasu ko sheit raksta.
Kaapeec taa,tik daudz vientulju cilveeku,katrs te noteikti veelas satikt savu otru pusiiti,taada noteikti kkur ir,vai tomeer ne katram?
Vienam buut,iipashi sievietei manos gados nav diez cik jauki...
Jauns var aiziiet uz izklaides vietu un tas ir pienjemami,ja daama ir daamas gados,tad tas vairs pieklaajiigi nav,jo iipashi kaadaa mazpilseetaa ....ne padejot,ne vienkaarshi paseedeet...jo tak buus atnaakusi kaadu nocopeet...
kaapeec mees esam taadi niigri,neapmierinaati,gatavi izgaazt zhulti ...bet ko labu teikt sagaadaa grutiibas,varbuut taapeec ka esam vientulji...?

ne_meklejumos  Nu nē, dzīvoju ilgi viena, bet vientuļa neesmu bijusi ne brīdi. Tik daudz vēl gribas redzēt, izbaudīt, jaunu apgūt. Nav man laika un gribēšanas savu ikdienu dalīt ar otru, mainīt principus un mērķus.
Man pietiek draugu, radu un paziņu, ar ko kopā izklaidēties, bet mierīgi to daru arī viena. Ko kāds padomā, ne mana daļa.
Ja pati būsi smaidīga un laimīga, arī apkārtējiem atplauks smaids sejā un nīgruma māktos nesastapsi.

dzintars45v  Tu jau šeit nāc padiskutēt,jo šeit skartie jautājumi arī tev ir aktuāli,attieksme visnotaļ pozitīva,ja ar kaut kādu totālu stulbumu nesaskaries,ja par otru pusīti,tad sāc jau pret to filosofiski attiekties,kad un ar ko būs lemts,tad arī viss notiksies un nav uz to vajadzības stipri iespringt,darbojies ar to kas tev patīk un paralēli skaties apkārt,nevis tikko kāda patrāpās,tā meties viņai virsū kā izbadējies suns kaulam un tieši tā,esi pats smaidīgs,pozitīvs ar dažādām interesēm un arī tādus pievilksi.

adamsone  Jautājums īstenībā ir par to, kāpēc nevienu nevari satikt un kāpēc visi citi tev šķiet ļauni un žultaini...
Mazpilsētā varbūt arī nav vienkārši iet uz vietējo klubu, ja gribi, lai kaimiņi tevi uzskata par kārtīgu sievieti. Tā tiešām var būt problēma. Aiz katra stūra sēž kāds/-a fargo un kritizē par to, kas piedienas un kas ne. Un viss, protams, mīļās morāles un tikumības vārdā.
Tiešām nezinu. Daudzas sievietes gados nekur īpaši neiet.
Bet kāds labums no tiem večukiem, kuriem labākajā gadījumā interesē cope, sliktākajā pudele, arī nezinu. Viedoklis, ka apmeklējot kādu tamborēšanas/izšūšanas pulciņu tur satiksi savu otro pusīti, ir vismaz naivs. Tur tu tamborēsi un izšūsi.
Iespējams, ka tavai dzīvei nav jēdzīga risinājuma kā vien turpināt to, kas ir pašlaik. Ja dzīves apstākļi un materiālie līdzekļi ir ierobežojoši. Ja nav, tad var daudz ko, ceļot, apmeklēt pasākumus citur, braukt ar večukiem uz pirtiņām un tā... :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu