Dzīvot cita cilvēka dzīvi internetā ir izklaide vai diagnoze?

Mani te ik pa laikam kāds/a cenšas par dāmu pataisīt.Uzvilkt brunčus,nokrāsot lūpas vai nolakot nagus.:D Nesanāks mīlīši,jā es esmu resns,nesmuks,ar skaistu dvēseli,bet ne glups kā te dažs labs iedomājas.Esmu šeit tāds kāds esmu dzīvē.Taču ir cilvēki kas pilnībā neatbilst anketā norādītajiem datiem.Kāda veca un ne tik simpātiska kundzīte te var kļūt par jaunu meiču,saliekot seksīgus bilžukus un izbaudīt to iekāri un uzmanību kādas dzīvē viņai nemaz nav.Citreiz kundze var tā iedzīvoties savā tēlā ka pat aiziet uz randiņu.Tik uz ko cer?Ja dzīvē nekam neatbilst kas norādīts anketā.Tāpat var te tēlot laimīgi precētu dāmu,kas neiepazīstas bet publiskajās sadaļās spīdinās ar savu laimīgo ģimenes dzīvi kuras patiesībā varbūt pat nemaz nav.Iespēju ir daudz,uztaisies par ko gribi,jo viss kas šeit par cilvēku liecina ir viņa anketa.Tad nu fantāzija ir neierobežota.Tad kā domājat?Izlikties par to kas neesi ir izklaide vai diagnoze?Jo var tak pārāk iedzīvoties savā fantāzijas tēlā?

VECA_PIEPE  Dzīvot cita cilvēka dzīvi internetā ir izklaide vai diagnoze? (c)

Man izklaide,
...bet Tev tā ir diagnoze!

Ananda_A  coldlands viedoklis 12:52

Vai tad tā nav??? Vai tad tauki no liela čakluma un sexuālas aktivitātes vairojas? :DDD
Tikko izlasīju, ka no skābām asinīm aug tauki.
Skopuļi tak ir ar skābiem ģīmjiem, vai tad ne??? Devīgums attiecas ne tik daudz uz naudu, kā vēlmi otru iepriecināt, apčubināt, būt radošam un dāsnam ar glāstiem un komplimentiem.

Tikmēr visus kritizē, kamēr asinis saskābst!:)))

puuuka  nu ko Bumbastik ,laikam būs jāuzaicina tevi uz kīno,par biļeti maksāšu pati,tā kā nebaidies,...un tad jau manīs ir tev brunči vai nav....un ar to dvēseli arī tiksim skaidrībā:))
Es esmu tāda kā esmu,šeit drīzāk atpūtinu smadzenes un pasmejos pēc saspringtas darba dienas...bet laikam jau tupēt šeit pa lielam ir diagnoze:)))
Bet vispār jau laikam pieradums,pie kafijas palasīt ko cilvēki raksta:)

coldlands  Ananda, vai nav jocigi, kad runa iet par apaljajiem, tad tiek izkliegti sauklji, ka mol tuklie ir dzivespriecigaki, jaukaki, smaidosaki, jo vini, bla-bla-bla...., bet Tu stasti, ka no skabam asinim aug tauki...., cjota te galigi nesapas, es tagad galiga neponjatka, vai man tie milas rokturisi paradijusies no skabuma asinis, tobisj slinkums, skopums...., vai no dzivesprieka, smaidisanas, miljuma?

av2  klausies, tikai intreses peec jautaaju, ssitos vissus murgus dzejo skaidra, vai peec otraa polssa?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu