Kas notiek? bieži uznāk suicīda lēkmes? ko darīt?

111zaagis111  Noteikti labāk pašnāvība kā pārvarēt savu " neērti meklēt " . Točna esi vainīgs ka māte nomira- citiem mātes nemirst un dzīvo mūžīgi .Izšķiršanās no sievietes arī baigā vaina- tā jau nav iespēja abiem uzsākt jaunas , foršas attiecības neizdevušo vietā. Labāk jau ir mocīt vienam otru līdz Nāve mūs šķir.

Vispār vainas sajūtu izdomāja mācītāji savam biznesam. Lai ir par ko iekasēt naudu. Mēs nav nekas obligāti jādara , mēs neesam nevienam parādā un tādas lietas ka vaina nemaz nav. Ir notikumi kuri ir visi neitrāli. Kas šodien liekas slikts- var no cita skatījuma būt lielisks. Arī nāve var pasargāt cilvēku no lielām mokām . Cik vēžu slimnieku gaida nāvi ka atbrīvotāju.

DabasJanis  Dzīve ir kuce vecīt. Visi tie psihoterapeiti un psihologi un kretīni, kuri tik par naudu domā, nevis kā palīdzēt. Lai iet viss ellē.

riks086  Tie, kas grib izdarīt, izdara, nevis anonīmi raksta soctīklos. Iesākumā piebeidz savu virtuālo tēlu un par vienu trolli būs mazāk. Ko darīt ar savu īsto, fizisko ķermeni - izdomā pats....

eloiza  Jādomā ka šis nav joks!
....no kuģa lēkt nevajag,citiem bojāt braucienu.
Sevi ielīst un apalizēt nebūs pareizi. Vajadzīgs ir speciālists,nebūšu oriģināla ar ieteikumu.

eloiza  Tie kas runā....tie cer ka atradīs un izvilks. Tas ir pierādijies...to diemžēl labi zinu. Tie ir baigie egoisti.
Tad kad būs paīstam,tad nezvanīs,nerakstīs,neziņos.

riks086  -> pudzenovskis 14:43
Just do it !!! Vēlu sekmes !!!

mellene_x  starpcitu, iegāde par suni ir atbalstāma, nesi par to padomājis??/ Tas ir tāds enerģijas un prieka avots...un būs Tava atbildība un pienākums.

Svece  Mellene_X sadiste , suņa nemaz nav žēl ?

jurks  Visi mūsu galvas mati ir saskaitīti un bez Viņa ziņas nekas nenotiks! Būs tā kā tam būs jābūt! Acīm redzot, Tu esi pietuvojies robežai- pārmaiņu un pārvētību! Bet jāmirst būs tad, kad viss mazāk to gribēsies!

tranex83  Atrodi hobiju.Kautkas tak tev patik?Berniem spelites,Pieaugusajiem atkal viss kas tikai pieaugusajiem.Ir tak daudz visa ka interesanta.Noperc pukes piemeram,un tad itka tu perc prieks kadas citas bet panem vinas uzdavini pasai pardevejai!Vina protams prasiz par ko,a tu pasaki vienkarsi tapats,jo vismaz kadam par to prieks bus.To redzesi sievietes acis.Aizej uz kadu sporta zali,izlaid energiju.Aizej uz kadu baru iedzer alu,pavero cilvekus.Paplasini cilveku loku.Ir jaiziet sabiedriba,lai tu klutu par dalu no tas.Un pats galvenais ir iegut jaunus draugus.Un labakie draugi ir tie ar kuriem labi juties.Ceru ka tev tas noderes.

Edgars37  ...kapec gan tev neuzrunat Torpedi😉? Re ka vins a mokas nesaprasts, abi izrunatos po dusam un abiem vrb paliktu ari labak😉!!! Pameginiet👍😃!!!

Sanntana  ... jebkurā situācijā dzīvē ir vismaz 2 izvēles ceļi, padomā ko Tu pats vēlies ? ? ... nāve tas ir galapunkts kur atpakaļ ceļa nav. Tikai patiesi atbildi sev.

jadore  Man viens pazīstams stāstīja, kad viņam palicis slikti, šķitis, ka negrib vairs dzīvot, viņš aizgājis uz morgu. Viņu izvadāja, parādīja gulošos ledusskapjos, tad viņš iznācis ārā un sapratis, ka tās visas ir muļķības, kas bija viņa galvā. Dzīve ir skaista.

VECA_PIEPE  Zinies, wott derīgi būtu Tevi nostučīt mentiem, lai viņi Tevi savāc un ietupina uz sutkām:

no agra rīta līdz vēlam vakaram sabiedriskajos darbos ielas slaucīt, papīrus un mēslus uzlasīt, ta sniegu pašķūrēt,...tad naktī pat uz pliku dēļu nārām savus sānus nolicis slīpi, saguris aizmigtu kā susliks un visādi publikas terorizēšanas manevri ar suicidēšanos no prāta izlidotu ārā!

Tu jautāsi par ko?
Ta par huligānismu, ko patreiz Tu piekop ineta publiskā vietnē,...aiz bezdarbības savas tīšprātīgi piespiežot cilvēkiem justies nepatīkami satrauktiem!

neonilla  Visas mantras un pātarus ir noskaitījis, bet aizmirsis vēl padusmoties uz māti, ka laidusi pasaulē un nu vienu pašu atstājusi. Ir jābūt spēkam aiziet pie ārstiem un jābūt spēkam dzīvot tālāk.Bet jokoties ar šādām domām nevajadzētu

verso  Kārties nevajag, nesmuki izskatās un tajā brīdī vēl bikses pieliek, padomā vai tava dvēsele gribēs sevi no malas tādu redzēt. Bērnības draudzenes džeks pakārās, zinu ko runāju.
Tabletes dzert - var nenostrādāt, sačakarēsi tikai veselību, varbūt arī smadzenēs izmaiņas ne uz to labāko pusi radīsi. Slīcināties? Patraki laikam to ūdeni piedzīt pilnas plaušas.
Tu neesi atradis mērķi dzīvē, varbūt tiešām aizej pie psihoterapteita vai psihiatra. No tā nav jākaunās. Vari uz Helingera nodarbībām aiziet, tur arī brīnumus var izcelt no savām dzīlēm.
Ja jau naudas pietiekoši, aizbrauc kādā ceļojumā, kur vairāk saules, tas dos gaišāku emocionālo fonu. D vitamīns profilaksei nevienam nav kaitējis.

raina1970  Autors koķete par tēmu, par kuru nav ne mazakās sajēgas, un saprašanas- kas tas ir... Toties ir specīga velme pamanipulēt ar lasošo auditoriju, un atrasties biku uzmanības centrā. Nu nav sitas pasnāvnieks, , kurs brēc soc tiklos, un stāsta par n- tajiem veidiem kuros nu ir mēginājis pamest so pasauli.. no minētajiem veidiem nostrāda visi , ja vien cilveks patiešām ir gribējis to lietu realizēt.. būtu smieklīgi, ja tema nebūtu tik nopietna un - ar letalām beigām...

Dimsigaretsmentolom  No way..dodies uz stacionāru..jo..ja esi viens Tev visticamāk liksies bezjědzīgi dzert medikamentus...un Tu arī nedzersi.
Negribi slimnīcu..dodies uz krīżu centry..dārgāk gan...

av2  neviens nevienu ssaja saulee ar varu netur. Un tagad esi iedomaajies, ka esi kautkaads iipass ar to, ka domas tadas? Ta nekaa, tadas domas ir daudziem, tikai....intelekts, praats notur. Ja Tev nav nekas no praata, intelekta palicis vairs, taa ir passa probleema, ne apkaarteejo.

Deisa  Tev ir jēga, uzdevums - tikt galā ar savu vainas apziņu. Pat, ja uztaisīsi pašnāvību, nākamo dzīvi dabūsi tādu, ka pat to nevarēsi - ieliks Tevi apstākļos, kad to nevarēsi izdarīt un ar šo uzdevumu būs jātiek galā tā vai tā. Ja tiešām vēlies sākt savus apziņas mezglus šķetināt vaļā, raksti privāti.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu