Meitene aiziet pie cita.

Lieta tāda. Neesmu gan vairs nekāds puika. Tomēr 29. Bijām kopā ar meiteni 2,5 gadus. Viņai pirmās attiecības. Man kādas 4. Tāpēc nesaprotu kas ar mani notiek ka šoreoz nespēju pārdzīvot. Mums viss bija ideāli. Vienkārši ideāli. Mīlējām viens otru dikti dikti. Bet te pēkšņi vienā mirklī pasaka ka viss beidzies ka neesot vairs tādas jūtas kā kādreiz. Un saprotu ka nu jau pamazām veidojas attiecības ar citu. Ar puisi kas viņu mīl un gaida jau 5 gadus. Bet es nespēju bez viņas. Ne jau pirmo reizi no manis aiziet. Bet tad nebija tādas jūtas kā tagad. Tad pamocījos mēnešus pāris un viss
Bet šoreiz nevaru sawu dzīvi bez viņas. Tiesām ir traki
Un galvenais ka bez kādām pazīmēm to pateica. Vnk uz sitiena
Vēl no rīta viss perfekti pat ideāls sekss kā vienmēr un vakarā paziņo ka viss beidzies ka jau pēdējo nedēļu pie manis vraucot tikai pienākuma dēļ um cerībā ka viss vēl nokārtosies. Bet es nevaru viņu palaist. Vnk nevaru. Ne šoreiz. Vēl mēnesi atpakaļ kalām nākotnes plānus. Viss bija ideāli. Un nu jau pisotru nedēļu nwkā. Jau pamazām veido attiecības ar to puisi. Es nezinu ko darīt
. jā zinu teiksiet ka vēl jauns un zaļš skuķis bet vinja man ir viss. Ko darīt. Varbūt pagaidīt mož apdomāsies? Es negribu neko citu kā tikai viņu. Likās ka esmu beidzot atradis savu īsto un vienīgo.. Bet viņa izdarīja tā. Tik pēkšņi. Tik ātri jūtas nevar beigties. Nespēju tam noticēt.

Chris1986  Man bija tieši tāpatās. Tādas viņas vnk ir - nodevīgas su4kas. Tas vēl no alu laikiem kkāda instinktu līmenī viņām, ka jāizvēlas tas, kas lielāku mamutu stieps mājās, jo tad bērni būs labāk paēduši un ar lielākām izredzēm izdzīvot

eloiza  Ak jē cik lipīgs pastāstiņš!
Bet nu ko....turies 💪

eloiza  Oij....svecei paldies par jautrību!

AivarsN  Tā viņas tiešām dara un diez vai maz pašas zina kāpēc. Reizēm pat nevajag lielāku mamutu,bet pietiek ar parastiem makaroniem,ko kāds cits veiksmīgi uzkarina. Pēc tam gan atjēdzas,bet par vēlu. Vienkārši aplidošanas periodā cītīgi uzspēlēta mīlestība izskatās pievilcīgāka par to,kuru darbā noguris vīrietis var piedāvāt ikdienā.

mellene_x  Es nesaprotu kāpēc visas aiziet - tiešām visās 4 attiecībās aizgāja sievietes??? Nevis Tu? Šeit jau neviens nevar neko jēdzīgu TEV konsultēt, jo Tikai Tu pats un Tavas sievietes zin, kā viss ir bijis īstenībā.

jadore  Visdrīzāk, ja arī esat sarunājušies, tad neesi sadzirdējis, ko viņa saka. Es vienkārši nevaru iedomāties, ka sieviete aizietu no attiecībām, ja viņa tajās jūtās laimīga. Tā nemēdz notikt.

Retarders  Ir jāsaprot iemesli. Ja saprotat, izrunājat, tad kopā ar to tiekat galā, ja negrib kāds/a kopā, tad viņas izvēle. Nebija pareizais cilvēks Tev, ja tik brīvi aizlido, negribot neko risināt, bet gaidot lielāku "mamutu". Pēc pieredzes zinu, vieglākais ceļš nav aizmukt vai pārtraukt, ja abiem ir jūtas. Ja kādam/ai nav, tad atkārtošos, bet nebija cienīga Tavas mīlestības. Un tādas viegli lēkājošas sievietes vispār ir momentāli jāaizmirst, nekad no tādas negaidi neko patiesu. Saslimsi smagāk, uzmetīs momentāli, aizmurstot, ko esi viņai sniedzis. Aizmursti un dzīvo tālāk, nav viņa tā vērta.

dzintars45v  Man draugam līdzīgi bija,draugam viss pie vietas,gudrs,labs darbs,ar atpūtām viss normā,visādas aizraušanās,ar meiteni bija kopā arī kādus gadus četrus un šī arī pēkšņi aizgāja,pie kaut kāda razdolbaja,kam ne tolkam darbs,ar aizdomīga satura dziriņām draudzējās un vēl stāvoklī no tā puiša,meitene arī kārtīga,ej tu sazini,kas sievietēm galvā reizēm sagriežās,pēc gada pusotra puisis apreccējās ar citu,tagad meita un dzīvo laimīgi,ko tev ieteikt,lielais dakteris laiks visu sadziedēs un nevajag skraidīt pakaļ un lūgt žēlastību,jo tad būs vēl sliktāk,nepievērs nekādu uzmanību un sarauj visus kontaktus,nav cilvēka,mazāk par viņu domā,kā arī nevar tev jaunas durvis atvērties,kamēr neesi aizvēris vecās,ja vēl tevi tomēr mīl,tad kā saka perebesitsa un pati atskries,ja nē,tad priekš kam sevi ar veltīgām cerībām mocīt,esmu tam cauri gājis,ja izsvītro cilvēku no savas dzīves,tad arī rētas ātrāk aizdzīst un tu esi gatavs kaut kam jaunam,ja turpini skraidīt pakaļ tad tikai moci sevi un paildzini agoniju.

Edgars37  ...😃😃😃, gudrs skukis, paskatijas, ka kazai piena nav, un aizgaja citai kazai pupus paraustit😃!!! Bet ta saruna vakara pa skaipu...gandriz no smiekliem apgazos😃😃😃!!! Un te tev ari maciba, no plika miluma attiecibas ilgi nebarojas😉, malacis skukis👍, vairak bi tadu👍😃!

Mazaa_naarinja  "Vēl no rīta viss perfekti pat ideāls sekss kā vienmēr un vakarā paziņo ka viss beidzies ka jau pēdējo nedēļu pie manis vraucot tikai pienākuma dēļ um cerībā ka viss vēl nokārtosies. "

KAS nokārtosies? Acīmredzot tu neattaisnoji viņas cerības, un nekas nav nokārtots. Un jā - sekss perfekts viņai, vai tikai tev? To noskaidroji?

dzintars45v  Teorētiski jā,vienu apcirpa,aizgāja nākošo cirpt,mana drauga gadījumā bija otrādāk,čomam māja,autiņš,labs darbs,pats arī gudrs un strādīgs,bet aizgāja pie kaut kāda pļēgura un zālītes pīpētāja,kam ne tolkam kur dzīvot,ne darba ne kā un tas ka ne trīs dienas kopā,bet šī jau stāvoklī,arī tā teikt...,ej nu saproti,svecīti jau neturēju,tāpēc nezinu,kas tur dziļāk apakšā bija,tāpat arī šeit,ir jau kaut kur tas suns aprakts,bet tas pašam autoram jāmeklē,mēs varam tikai vispārzināmos līdzekļus ieteikt,laiks un kāda nodarbošnās,lai mazāk par to visu domātu.

AveneSarkana  varbūt atslēga ir tajā, ka viņa Tev ir "viss"? Kas Tu esi bez viņas (vai kādas citas)? Vai Tu jūties vērtīgs pats par sevi? Vai Tev ir interesanti pašam savā klātbūtnē? Ja es kādam esmu "viss", tad mūku pa gabalu. Tā ir pārāk smaga nasta...

tranex83  Laid vala.Vina pati izdomas pec laicina kas vinai labak.Vina ir parak jauna un ja esi vinai pirmais tad tas ir zavals.Vina grib izzinat ka ir ar citiem puisiem attiecibas dibinat.Pirmaja milestiba meitenem ta ir.Nezinu nevienu sievieti kura butu satikusi savu vienigo un jau nodzivojusi kautvai vismaz 20g kopa.Ja ir lai atsaucas un palidz puikam!Bet ta vecit iesaku palaist vala,vina aizies ar tavu atlauju vai bez tas un ar naidu.Gan tev pasam uznaks dusmas uz vinu,salamasies un tad vina aizies.Nu man ta vismaz bija😆

Bazhix  Ginars jautājuma autora komentārs
Es nezinu kas ir ar mani.
-------------------
Pēdējais vilciens. Tāpēc tik ļoti pārdzīvo :)

VAZ07  Nemoki meiteni un pazelo sevi , gajeji nav apturamu ,lai cik banali ari skanetu , bet tiklidz busi atguvis sapratisi ka vienkarsi nevari vairs but kopa ar vinu , vienkarsi egoisms plosas un vel sadi tadi kompleksini tevi,bet tas ir normali,rakstura rudisanai!

piladzoga  Pēdējā iespēja ..bildini ..ja piekrīt preciES ,ja nē tad tiešam viss:D

Ronija  Tāda problēma normālam čalim varētu būt 20, bet ne jau 30 gados.:D

trussardi  ...Tavs gadijums ir pamacoss zinama mera...Proti...man liekas,ka Tu runa,stasti,radi iluziju un ceribas, varbut skaisti un mili runa,bet ...runas ir viena lieta un konkreti darbi...cita! Laiks iet,bet plani tiek tikai kalti...vai izkalti?Jautajums tad, kads redzams rezultats? Vina ir sieviete un vinai ir velme sajust ritdienu un tas ir tikai normali! Savu laiku Tu diemzel neizmantoji...2,5 gadi un plani,konkreti nekas.Ir traki,bet Tu esi lidzvainigs ar savu neizlemibu.Katram attiecibam ir vajadzigs rezultats...Tava gadijuma tas izpaliek.Un butu meitenes vieta...daritu tapat.Bet traki Tu juties ,jo esi patmilis...negribi vienkarsi samierinaties,ka Tevi pameta...zals skukis!...

Hiranja  Nekad nepieturi aizgājēju! Tas ir bezjēdzīgi. Pieķeršanās ir grēks par ko liktenis nežēlīgi soda. Mīlēt var, bet nepieķeries! Šķiršanās sāpes diezgan labi var remdēt ar citiem piedzīvojumiem. Mīli šo dzīvi! Tajā ir tik daudz skaistu un mīlošu sieviešu!

Ingucits  Tā nav Tava vaina. Nav izlēgts, ka tikpat labi pēc gada atvilksies atpakaļ, jo šķitīs,ka tas otrs mīl par maz. Kaut kā nekur neredzu šajā tekstā, kādas tad ir viņas jūtas. Izskatās, ja šī skrien pie tā, kurš vairāk mīl. Tikpat labi viņa var satikt kādu trešo, kuru pati iemīlēs un tad jūs abi ne ar ko paliksiet. Ir viņa zaļa. Sieviete paliek pie tā, kuru mīlēs pati. Un izskatās, ka ram orrajam nespīd arī.
A paprasi, lai viņa pasaka, lai beidz piņņāt un pasaka, vai viņa patiešām viņu mīl ...un nevis ka rā ir viņas iedoma.
Jo ...kā teici, Tu no jums abiem esi gudrākais. Moška izdodas oratoriski noturēt :D

Šitas teksts, ka tas gaidīja viņu piecus gadus....tas vispār ir amazeing :) Teksts ar kuru viņš viņu paņēma tipa? :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu