Vai oho lietotāji mainās? Jeb pēc 20 gadiem tiešām šeit būs tie paši?

Neesmu vairs aktīvos meklējumos, bet tomēr ziņkārība liek šeit ielūkoties un redzu, ka te daudz ir tās pašas dāmas, kas pirms gadiem ~10! Es pasen atpakaļ te padzijojos un ieguvu plašu pieredzi. Varētu vairākus romānus un kādas simts neķītras noveles uzrakstīt. Gara acīm skatos, kā viņas te izskatīsies pēc gadiem 20 un vēlāk. Ja salīdzina ilgdzīvotājas, ko redzu šeit šodien, ir zināma evolūcija. Ne tikai bildes, bet arī anketas saturs mainās. Mainās arī nickname. Iet uz randiņiem ir dzīvesveids un labāk būt vienai, jeb vienkārši neveicas attiecībās?

Neps  www.chatot.lv - alternatīva vecajam oho čatam

Sassy14  :D Es esmu gan tikai pāris mēnešus šeit figurējusi un diez vai pēc 10 vai 20 gadiem vairs šeit būšu...

marselis  Sadus noverojums izdariusi daudzi (diagnoze),
pasmaidi un ej talak!

klava4  Es nezinu..mani izsklaidē paši cilveki..Neuztveru nopietni..Pasmaidu un dodos tālak..Liktenis..nosaka visu..Viens vīrietis jau otro sievu te noskata..Ar pirmo 13 gadus nodzīvoja. Diemžēl viņa aizgaja viņsaulē..Tagad mēnesi atpakaļ iepazinas šeit..Un ir vienkārši Laimīgs..Viņam oho palīdzēja..atrast savu laimi. Bet gadu bija intensīvajos meklējumos..Man liekas,kas meklē tas atrod..Bet par sevi varu teikt esmu pāedusi.Un slinka, kā Maita.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu