Veči vai jūs varētu iesist sievietei?

Vispār savā dzīvē sievieti neesmu pat ar pirkstu aizskāris.Varbūt nav trāpijušās reti pretīgas dāmas?Bet dzīvē ir tak pretīgas kundzes kas citiem cenšas dzīvi bojāt vai vnk nervus bendēt.Taču spekulē uz to ja viņai ir vāvere tad viņu aiztikt nevar,tad nebūsi vecis.Tikai tas ka ir vāvere nenozīmē ka sieviete ir Sievietes vārda cienīga!Reālajā dzīvē man tādas nav gadijušās,te gan.Veči tad vai jūs ir izvedušas no pacietības kādas"sievietes" un kā ar to tiekat galā?Vai uzskatat ka ir tādas kas kārtīgas sukas ir pelnijušas?

vakars_uz_ezera  "lai vecene tevi mazāk zāģētu biežāk viņu ēvelē..":D

tas tad, ja zāģēšana ir iemesls vēlmei uzšaut pa... nu tur ir varianti...

taleban  Visi baigie pareizie.....

bratka  Pati nevainība, nav pat pieskāries sievietei.

makinlijs72  ar pletnīti,bdsm variantā, varētu.

av2  nu...pllauku varbuut , vai sex rotallaas, vai ja tiessi man dziiviibu apdraudeetu, tad jaa. Citaadi, apgriezzos, aizeju, jo nennemu galvaa vinnas. JO, paskaidrossu, paarsvaraa dusmaas vinnas sarunaa to, ko nemaz nedomaa. Paiet laiks, un nozzeelo utt.

Balzax  Vairums komentaaru liecina,ka nemiilam mees taas sievietes... Neuzssausim mees. Aizies pie taa,kas uzssaus.:)

Vinetta  ! Šī topika autora un arī pārējo zināšanai: man šodien atrakstīja 1 sieviete,kura pati PA nekad nekomentē,bet visu lasa cauri,tad lūk- sakarā ar šo tēmu,gan ar vēl vienu senāku šī autora tēmu,kurā viņš teicis,ka gribot iesist te vairākām sievietēm,viņa rakstīšot sūdzību Tiesībsargam,kā arī iesniegumu Ģenerālprokuratūrai,jo šīs viņa tēmas saturot naida kurināšanu un aicinājumu uz vardarbību,kas ir krimināli sodāma rīcība. Tā ka autors sagādājis gaidāmas nepatikšanas arī šim portālam,kurš viņu piesedz un atļauj šādas tēmas. Dāma ir juriste,bet personīgi viņu nepazīstu. Doprigalsja te viens...

Postremo  jaa, ja vinna reaali apdraudeetu manu dziiviibu.

dzintars45v  Anekdote;-trīs veči pēc entajiem gadiem satikušies ierauj bārā,kad bāru aiztaisa ciet,tad sāk sarunu,pie kura ies paturpināt,divi saka,ka sievas šos norakšot un nolemj iet pie trešā,pēc zvana pie durvīm atver,sieva un ziņo,biedri pulkvedi,kamēr jūs nebijāt nekas sevišķs nav noticis un novērtējot situāciju,aiziet vīram virtuvē galdu uzklāt,sievasmāte,tikmēr no pieliekamā gurķīšus nes...D;,kad vīri pa glāzītei iedzēruši,tad jautā trešajam,kā šis tādu kārtību dabūjis gatavu? Sis stāsta;-bija man suns,kad šis sagrauza jaunās kurpes,tad es viņam izteicu brīdinājumu;-kad viņš piečurāja manas čības,tad es viņam izteicu otru brīdinājumu,kad viņš apgāza televizoru un vēl pusmāju,tad es viņu nošāvu;-draugi prasa,kāds tam sakars,ar izdresēto sievu un sievasmāti? Tad šis atbild;-sievai tagad pirmais brīdinājums,sievasmātei otrais...D;D;D;!!!

Ananda_A  Ko nozīmē, izvest no pacietības?
Kas, vīrietis ir kāds vērsis, ko dancināt un kaitināt?
Kad jūs sevi sāksiet cienīt!
Kam dotas vīrietim smadzenes, ja viņš tās nelieto un viņu var tā vienkārši dancināt un kaitināt? Kur palicis jūsu Gara spēks, prāta asums, humors un gods, ka vispār tāds jautājums kļūst iespējams.
Slima domāšana. Sievietei nav nekādas intereses kādu izvest no pacietības. Tikai tumsoņas vicina dūres un nejēdz normāli komunicēt.

Labrador  Ir lietas par kuraam ne tikai jaasit,bet jaanosit.Un shajaa gadiijumaa nav svariigs personas dzimums. Piemeeram daudzie gadiijumi,kad korumpeeto tiesu darbinieces par attieciigu samaksu ir pretiimnaakoshas biistamiem noziedzniekiem,vai arii beernunamu direktores un darbinieces zog liktenja pabeernu uzturam paredzeetos liidzekljus, indeetaajas, dazhaadu kalibru afeeristes. Shajaa zinjaa pretjautaajums viirieshiem-ja Juusu daudzu gadu smaga darba rezultaataa uzcelto maajokli ,viltojot dokumentus,pievaac kaada sliipeeta maita , juus arii teiksiet -vinja tachu vaajais dzimums !?

Labrador  Gara un plasha teema - te var mineet sievietes,kuras izveeleejushaas kara viira profesiju. Daudzviet par populaaru sportu kljuvis sievieshu bokss vai pat ciinjas bez noteikumiem. Dazhreiz riebjas humaanistu-velkomistu gaudas par sabiedriibas radikalizeeshanos.

Fausts  Lai nomierinātu sievietes histēriju, nav obligāti viņa jāiepļaukā. Pietiks, ja uzliesiet viņai krūzīti auksta ūdens. Efekts būs līdzvērtīgs - nomierinošs.

Labrador  Vispaar jautaajums ieguust noslieci - sieviete driikst cuukoties peec sirds patikas bet sodiit vinju par to nedriikst,jo ir sieviete!

Droshs_Plecs  Jā, protams, ka varētu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu