Cik gadus?

Iepazīšanās lietās vislielākais traucēklis ir nodzīvotie gadi. Ja Zelta zivtiņa jums dotu izvēlēties savu vecumu, cik gadus jūs sev gribētu? 16, 18, 25?

_Krasula_  Tik, cik man šobrīd ir. Jo mani neinteresē ne 16, ne 18, ne 25-gadnieki. Pat ne tie, kam 30.
P.s Deisa pieder pie tām sievietēm, kura, manuprāt, vēl ilgi labi izskatīsies un par izvēles iespējām nesūdzētos. Taču pēdējais viņai nav aktuāli.

jadore  Arī palikšu pie saviem, dzīve sakārtota, var uzelpot un baudīt.

makinlijs72  neesi skops ,piesvied viņām vēl opciju izvēlēties kg variantus.

Ladybug123  Ja mēs bērnībā apzinātos, cik pieaugušo dzīve ir gara un grūta, tad nekad nevēlētos ātrāk kļūt pieauguši. Nevajag tos -ne 16, 18, 25, bet bezrūpīgo bērnību. Tāda mana atbilde, daļēja, jo "nepieskāros" sākumā minētajam-iepazīšanās.

Retarders  Es negribu neko atgriezt. Viss kas bijis ir ar mani. Saglabāju sirdī un eju tālāk. Uz jauniem apvāršņiem. Bija un izbija. Tagad esmu freelancers :)))

aija_69  Gadi nudien nav traucēklis iepazīšanās jomā.
16; 18; 25 gadu vecumā ir pilnīgi citi kritēriji un vajadzības kā 50 gados.

P.S. vakar biju saviesīgā deju kolektīvu vakarā, kur publikas vecums svārstījās no ~16 līdz ~60. Protams, cilvēki, kas pusmūžā ir iesaistījušies dejošanas aktivitātēs ir atvērtāki un zinošāki gan iepazīšanās niansēs, gan virtuozāk pārvalda flirta tehniku. Visu cieņu 50-/+ gadīgiem kungiem! Ir vēl dzīves garša un varēšana.
Savukārt, deju zāles puskrēslā 18 gadīgas un 50 gadīgas dāmas augumi neatšķiras. Vecākās, protams, aktīvāk koķetē un izrāda savu seksapīlu.

_Krasula_  Te kā vienmēr daudzām ir lasīšanas problēmas. Tēma nebija, cik gadīgu jūs izvēlētos, bet cik gadus jūs gribētu sev, ja notiktu brīnums un varētu izvēlēties/c/
----------------------------------------------------------------
Autoram , šķiet, ir saprašanas problēmas, kuru dēļ viņš iet pretrunā jau ar savas tēmas pieteikumu.

Iepazīšanās lietās vislielākais traucēklis ir nodzīvotie gadi/c/
------------------------------------------------------------
Gluži otrādi-tas ir pluss, jo zināmā vecumā parasti ir skaidrs, ko vēlas un vai tas patiešām ir vajadzīgs. Kā arī nav nepieciešamības, lai kāds būtu blakus tikai tādēļ, lai būtu. Tiesa, izvēles iespējas paliek mazāk, jo brīvu un sakarīgu vīriešu skaits samazinās.

piladzoga  Cik ir tik ir ..jāsaka kā dziesmā..mani gadi mana bagātība ..uz pieres gadi rakstīti nav,pasi visiem rādīt netaisos ..neteiktu ,ka būtu uzmanības trūkums no vīriešu puses ..bet ..starp viņiem nav neviens ,kuru gribētos blakus..:D

coldlands  Galvenais lai veseliba un pipiska labi darbotos, tad var ari 50mit gados lusteties.

aija_69  Mani ļoti apmierina mans vecums - 50.
Pirms dažiem gadiem bērni ir sākuši dzīvot atsevišķi un ir materiāli pastāvīgi. Pēdējos ~ 5 gadus varēju daudz laika un līdzekļu investēt savā izglītībā, hobijos. Vairs nav jāiekļaujas stingrā karjeras dzīves ritmā.
P.S. mans dzīvesstāsts nav sevišķi tipisks. Par laimi, vīrieši, kurus labāk būtu nesatikt, man arī negadās ceļā.

Sanntana  Iezīšanās traucēklis nav gadi, bet gan kas cits ...
piladzoga ļoti pareizi ir jau uzrakstījusi. Gadi un dzīves pieredze , tā ir bagātība ... un neko nevēlos arī no iepriekšējā laika "mainīt vai izņemt" ja vienīgi dienu, kad ...

av2  pa tiessu atbilde uz uzdoto juataajumu, nefilozofeejot, kaa te dara , vai nu izveeleetos buut pavisam beerns, kad....pellkkees leekt sagadaja prieku, vai nu peec kaadiem 30, kad sapratu, ko iisti veelos, ko nee, un kam ticu ssinii pasaulee.

Deisa  Kad bija 18, mani arī interesēja vīrieši vecāki ap 30 un uz augšu, tādi riktīgi vīrišķīgi. Bet ar viņiem neveidojās, kāpēc? Tāpēc, ka Vīrietis grib līdzās Sievieti, ne pusaudzi (ja grib pusaudzi, tad ar viņa saprātu nekas vairāk par garlaicīgu rutīnu nespīd). A pielūdzēju bari - ar tiem varēja naudu pelnīt, citu interešu nebija.

adamsone  Ja ar jaunajiem gadiem komplektā nāk attīstītais sociālisms, mēnešreizes un personiskā dumjība, tad man napig nevajag tādus gadus, lai cik nebūtu pielūdzēju.

Hiranja  Atgriezties jaunībā noteikti negribu. Pie tam tas bija sakainais padomju laiks...
Ja varētu izmainīt vizuālo un dokumentus saglabājot visu pieredzi, zināšanas un mantu, kā arī mani pieaugušie bērni joprojām mani pazītu un atzītu par savējo, tad cita lieta :D Tas varētu būt interesanti.

raina1970  Labi jūtos savos esošajos gados, ar iepazīšanos problēmu nav, toties - ir feina štelle- nav nekam nekas jāpierāda, nav jāuztraucas par , patiesībā, dikti mazsvarīgām lietām..Ir brīvi, forši, interesanti.Tāpēc teikšu- neizvēlētos ne 16, ne 18, un arī ne 25 vai 35.

Luusila  manos 18 gados spoguļi bija kvalitatīvāki, rādīja labāku bildi; bet tanī vecumā atgriezties man nav ne mazākās vēlmes. Galu galā tā, kā noticis, ir labi diezgan. Brīžiem bija smagi, bet tā tik mušām liekas, ka sīrupa šķīvis ir laimes kalngals.

wildangel  30 - 35 ne mazāk
18, 20..nekad! Tāds puņķutapa vēl ne cilvēks. Un seksa ziņā..un vispār sajūtu gammas ziņā uiiiiii cik liela atšķirība.
p.s. par uzmanību no pretējā dzimuma - ap maniem 30 pievērsās tādi jau, kuri bija man līdzvērtīgāki.

Sassy14  Man ļoti patīk savi 42, jo tas NAV traucēklis nekam. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu