Ārlaulības sakari.

Ja sieviete vai vīrietis meklē kaut ko ārpus savas guļamistabas,tad guļamistabā ne viss apmierina.Ja var to darīt tā ka otrs neuzzina kāpēc to nedarīt?Labi pabarots suns vēl kādu kaulu nemeklēs.Vai ir taisnība parunai "Horošij ļevak ukrepļajet brak!"?

Pillerina  Mūsdienās ļoti populārs ir tapis dzīvesdraugu (precētu vai civilu, vienalga) attiecību veids: brīvās attiecības, uzticēšanās partnerim, dodot viņam izvēles brīvību. Nu - tāpēc arī dragā viens vai abi ar citiem no malas, kaut vai kā ģimenes draugi esot ar kreisajiem partneriem. Ik pa laikam vīrs nolaiž tvaiku ar drauga sievu un tamlīdzīgi. Bet pārējais viss notiek kā "ģimenē": ceļojumi, iepirkšanās, mājas uzkopšana, bērnu audzināšana. Pat viens otram izstāsta: es šodien ar viņu mīlējos tā vai šitā, viņš/viņa bija tāds vai šitāds.
Tā reāli notiek. Degradējas emocionāli.

adamsone  Ja esi izvēlējies, tad sadzīvo arī ar to, ka "ne viss apmierina". Nevienam nav pienākums pilnībā apmierināt otru ne gultā, ne pie galda. Ja sanāk, labi, var censties, lai būtu aizvien labāk, bet dēļ krāpniekiem gan censties nav vērts.
Jauno laiku pastulbeņu pozīcija, kas dēļ seksa gatavi sev un ģimenei visu dzīvi sabojāt.

dzintars45v  Katram savs,bet dubultā dzīve ne pie kā laba nenoved,man paziņa savu sievu ļoti mīlēja,bet darbs tāds,ka jaunas meitenes viegli pieejamas,viena reize,otra,šiem divi sīči,rezultātā izšķīrās,bērnus tagad cits audzinā,bet viņš mocās,ja palielam tad tās lietas ar esošo partneri jākārto un ja viņš tevi galīgi seksā neapmierina,ir gadījumi,ka guļ kā dēlis,bet viss pārējais esot maucība,maz kā cilvēkam padomijas,vai citos laikos smadzenes izkompostrētas,tad ja nekādi,tad nafig tev to vajag,ja paņem analoģiju,tad priekš kam tev skaista mašīna,ja ar viņu braukt nevar,jo sasmērēsies,tad ņem tādu ar kuru var braukt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu