kādēļ jāmānās, varat paskaidrot?

nu nevaru izprast tos cilvēciņus-mūsu vīriešus, kāpēc tā ir jādara? anketās sarakstīti zili brīnumi, kad satiekamies, sākās pasakas ar tik dažādām beigām. vai tad pašcieņas nav nemaz? vissi ar augstām izglītībām, nedzer, nepīpē un patiesībā kas atklājās. un kur vēl tā norāde-brīvs, ja jāskrien uz mājām, jo kundzīte beigs darbu......beidziet muldēt un varbūt tad arī būs kautkas labs jūsu dzīvē, vai arī sēžat mājās ar savām sievām un audziniet bērnus!

leopardine  Izglītību ļoti labi var nojaust pēc sarakstes. Un pat, ja tur tās izglītības nav, bet ir jūtama inteliģence, tad tai izglītībai vairs nav tik svarīga loma. Materiālo stāvokli var nojaust pēc auto, drēbēm un smaržas. Un ja bezkaunīgi atnāk uz randiņu galīgs grausts, tad var jau pirmajās 5min visu saprast un pateikt kā ir , neapgrūtinot sevi ar tālākiem kontaktiem ar šo personu.

Labrador  Pashas sievietes,kuras ir videeji statistiskaas, prasa savam statusam neatbilstoshi augstus kriteerijus.Rezultaataa videeji statistiskajam viirietim naakas melot.

av2  katram savi skeleti skapii, arii Tev .

Pillerina  Dzīves reāls notikums laukos kā anekdote: kaimiņš manam tētim stāsta: "vanags man visus cāļus aiznesa". Tētis prasa: "cik tad cāļi bija?" Kaimiņš atbild: "Divi."

Nu vot: cik vīriešu Tev īsti tādu bija, kas it kā meloja? Nevajag pēc viena (dieviem) uzreiz pielīdzināt pie "visi vīrieši melo!"... Ja nu vairāk tomēr, tad tā ir tjipa diagnoze: neprotu vēstulēs un sarunās izfiltrēt.

Jason  Un kā ir ar dāmām, kuras norādā vecumu pēc principa mīnus 10? :D
Kam nav paveicies ar parametriem, tas arī mānās. Tā sakot, lai nezaudētu konkurētspēju. ;)

draboss  Mānās cilvēki, es gan nezinu vai autore sievieti skaita pie cilvēka sugas, jo nez kāpēc minēti vien vīrieši. Bet topiks neaudz bezjēdzīgs, nesanāks šeit visa Tava uzmetēju orda un nesāks skaidrot kāpēc katrs darīja, tā kā darīja.

jadore  Tikai viens iemesls- grib sevi ´´iesmērēt´´, jo ir zems pašvērtējums un tāds kā ir nejūtas ´´vērtīgs´´.

tranex83  Man atkal tada problema nav,ar kautkadu melosanu.Par ko vispar melot?Par dzivosanu,izskatu,darbu?Tur tak viss ir vienkarsi!Ludzu ka tevi sauc,par ko strada,ka izskaties un atsuti foto.Ir tak jaunas tehnologijas.Nu un tad skatas,patik nepatik un viss.

adamsone  Vai tev kāds ir apsolījis, ka nebūs melošanas? Ja ir, tad pieprasi sāpju naudu.
Ja melo par augstāko izglītību - naPaga neizglītotie vienkāršdarbu strādnieki ir iedomājušies, ka tas ir elementāri, ko domājies, izglītība, kas tur liels, to mēs visi varam. Un tāpēc brīvi melo. Bet tā ka viņi parasti nav muļķi šī vārda vispārpieņemtā nozīmē, var nesaspringt ar atmaskojumu, vien drusku jāpagaida un gan jau paši izstāstīs, kā ir īstenībā. Ja nestāsta, tad tāpat viss ātri kļūst skaidrs.

rusins  naivaas vecenes.juus domaajat pasas gudraakaas?bildes jaunibas likt nav maaniisana? melot ka berni nedzivo ar jums nav melosana?taa ka esam vienliidziigi.

av2  jaa , un par tiem gadiem, nu miillaas sievietes, paskatieties spoguli, pirms rakstat tos gadus te. Jo nomest 10-15 un vairaak ....nu ir par traku. Es veel saprotu, ja ieliek 15 gadus vecu bildi, un arii nomelo tos 15 gadus, un ir tikai forssa sarakste, viss ok. Bet ja ieliekat bildi, ssodienas, un uzrakstaat miinus 15 gadus, tak....tak var redzeet pa kilometru ! Un zinaat kaa var redzeet ...cauri visaam sspakteleem ? Peec acu skatiena, kam dziive ir uzlikusi ziimogu. Punkts.

dzintars45v  Vislabākie meli ir neteikt visu patiesību,katram ir savi skeleti skapī,kam būs interesanti,tas ar laiku uzzinās,kam nē,tam to arī nevajag zināt.

Anxunamuna  Nu šis stāsts nav par mani , man anketā viss ir patiesi , laikam .

dzintars45v  Anhunamunai,palasot tavu anketu man noskaņojums manāmi uzlabojās...D;D;D;,bet humoram ir vēl krutāka izglītība,saucās;-trīs klases un baznīcas sols-...D;D;D;!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu