vai buutu jaasekso veel pirms randina?

Es domaaju lai velti neteereetu viens otra laiku.Vajag seksi nomeeginaat jau pirms randina lai var saprast kas tur pas kas nepas.Un tad var sarunaat randinu ar kafiju.Taa tak vareetu ietaupiit laiku un naudu?

ko_nu_vairs  Ar vīriešiem, kuriem tuvojas impotence, tā ir. Viņiem katrai reizei vajag citu. Un arī nav garantija, ka sanāks. Tādēļ tik ļoti gatavojas.

Deisa  Jā, pirms randa noteikti norauj dūrē, citādi nespēj sievišķus adekvāti novērtēt laikam, visas liekas tik skaistas un kafija sprūst kaklā, jo jūti, ka pačurāt nevarēsi vēl ilgi! Vēl labāk - norauj dūrē pirms logojies oho iekšā, varbūt pārdomāsi un tādu domu atmetīsi. Lai Dieviņš nogrābstās!

LordsMatrix  Naski iesmējēji, gan jau nerātnelis te visiem pogas izgriezis kā dēliem.
Te atsevišķi personāži tik bieži visu komentē, ka ir skaidrs, ka viņiem viss sekss te arī notiek :D

dzintars45v  Nu ko tur piebilst,vismaz iesmēju,jāsāk tomēr ar kafiju,ja nu tur kādas briesmas svarā tonna atsperās,abet tu jau seksu esi apsolījis,ka nenospiež...D;D;D!!!

Sassy14  Nu protams. :D :D :D
Savādāk nu galīga kafijas ķēzīšana, un vēl sevišķi, ja kafija kopā ar kūku... un, pasarg dievs, cukuru un krējumu!!!!!

Pticka  Noteikti nevajag iet uz randinu nevainigam.. vajag sexi nomeginat labak pirms tam!

kuks10  Par visu jāmaksā,bet normāla sieviete palūgs tik kafiju,bet haļavās uzreiz prasīs restorānus, un vēl citas fīdžas + beigās tevi nolamās..)))

Retarders  Kuks, un vēl dzīvokļa rēķinu, pārtikas sarakstu no ekoveikala, lexusu vēl jaunu un xxl prežu kasti ikdienas vajadzībām :D Kas par sievietēm apkārt, šausmas :D

dzintars45v  Uz puiša piedāvājumu,samaksāt visus rēķinus pēc pirmajā randiņā padzertās kafijas,meitene neapmulsa un izvilka,komunālos,telefona,kredīta par auto un citus rēķinus...D;D;D;!!!

Ananda_A  Nesaprotu, kāpēc autoram vispār vajag sievieti?
Kas, nevarat tādi čomi salasīties kopā un draiskoties uz nebēdu, pat kafiju nevajadzēs.

Kā kukainīši un vabolītes.

Putni un dzīvnieki pārojas un dejo riesta deju.
Autors līdz dzīvnieku līmenim vēl nav izaudzis.

kuks10  to Retarders ,tur jau ir tas joks,kāpēc daudzas sievietes ir vienas un atsevišķi indivīdi, zin tik urbināt oho..dzīve kā rosols- un nekad nav ko pārsteigties,viss kas ir redzēt un dzirdēts...autors braucot no Rīgas uz Salaspili varētu seksi dabūt pa ceļam,jo bīstami bez seksa dzīvot...pašlaik vēl nav īstais brīdis īstām attiecībām..gan laiks visu saliks un satiks savu lielo mīlu,kuras dēļ nebūs žēl skaitīt naudu..DDD

Nellda  kaut kāda taisnība jau tajā visā ir. parunāt un kafiju padzert var arī pēc tam. ja būs radusies interese. bet,ja interese nerodās,tad kam šī liekvārdība? vai man būtu vēl jāatcerās, kā šo sauc? vai varbūt tel.Nr.jāsaglabā?

Pillerina  https://www.youtube.com/watch?v=GPNNCk33ouY

pirms randiņa viņai jāatsūta šāds CV, lai viņa seksīgi izglītotos - der, neder...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu