Ko es varu darīt, lai tiktu izdzēstas uzrakstītas, bet nelasītas vēstules?

Cilvēku domas mēdz mainīties. Ir gadījies šo to uzrakstīt un nosūtīt, bet, pārlasot pašai saprast, ka biju / esmu kļūdījusies. Kāpēc "oHo" moderatori nevar pēc izteiktā personīgā rakstiskā lūguma, izdzēst nelasītās vēstules?

neratni_stasti  Personīgi man tā nav svarīga funkcija, tāpēc, ja notiek balsošana par un pret, es balsoju pret :D Tikpat labi var jautāt, kāpēc zeme griežas ap sauli, nevis otrādi. ko, autorīt, pamēģini, a?

coldlands  A kapec pret, bet ne atturies, ja nav svariga?

Deisa  Ko darīt, ko darīt... Latviešu sakāmvārdus palasīties, piemēram, septiņreiz nomēri, vienreiz nogriez.

Laurbergs_  Man šķiet, ka Jums ir jāierauj baldriānīts

miers2  >Arta, tu esi tik erotiski emocionāla, ka prjam zašibis! :) Domāju, ka nevajag neko dzēst, bet spiest uz emocijām :)

edding  Nomani niku un miers. Te pēdējā laika jaunu niku pievedums. Būs par 1 vairāk.

bratka  Fakts, ka vēstule nokļuva pie cita adresāta, ir likumsakarība. Galva domā, rokas dara neatkarīgi vai esi skaidrā, šmigā vai citu vielu ietekmē.

neratni_stasti  Coldlands, tāpēc, ka individuāla e-pasta izdzēšana no kādas pastkastes ir ķēpīgs manuāls darbs. Tad kāpēc atbalstīt izdabāšanu kaprīzām jaunkundzēm, kas ieliek tēmu, sper zemes gaisā un n-tās reizes atkārto vienu un to pašu jautājumu uz riņķi?

KOMPETE  Nu, kļūdījies, emociju karstumā pateici visu ko domāji! Un? Uzraksti nākamo vēstuli, paron mai frenč, saskaņā ar jaunajiem Ministru Kabineta noteikumiem Nr. 01.04. stājas spekā jauna saistoša informācija - ļubļu, ždu.
Slabo?
Tad iedzer cianīdu un nemokies.

Paula6  Domāju ka uzrakstīja jauna meitene, bet izrādās dāma gados...neticu šādām emocijām, tā ir plika reklāma.

neonilla  Vajag pilnībā iztīrīt pastkasti un nebūs iespēja lasīt atkārtoti. Pilnīgi izdzēsts būs tad ja saņēmējs arī būs izdzēsis.

coldlands  Neratni_stasti, bet ja atbalstitu so opciju, tad nebutu kaprizu tantuku, kas ceptu sadas temas, un atkartotu jautajumu, vai ne. Vieglak tacu ja problema ir atrisinata, neka patstavigi ar to cinities.
Tas ka celji Latvija, tik uzmet ielapinju, a problema ta paliek.

av2  e-pastaa, vismaz dazzos, ir gan opcijas, ka var izdzeest veel nelasiitaas , nosuutiitaas veestules.
Laba, noderiiga tajaas reizees, ja aizsuutiita ne tam adressatam. Deell passa neuzmaniibas, vai glluks kaads bijis.
Vai vajadziiga te, oHo? Nezinu. Te tak taada nenopietna taa veestullossana. Bet, kaapeec nee? Programmeetaajm oHo kantorii slinkums varbuut....

leopardine  Man arī ir tā gadījies, ka nosūtu un pēc tam nožēloju. Bet izdarīt tur neko vairs nevar. Kā mierinājumu varu atzīt, ka reakcija no otras puses bija mierīga un es tur lieki pārdzīvoju. Mani drīzāk satrauc Deisas un nerātno_stāstu psiholoģiskais stāvoklis, jo viņas kļūst ļaunākas ar katru dienu. Ja kādreiz Deisa bija pozitīvisma iemiesojums, tad pēdējā laikā demonstrē cinismu, laikam dzīve grūta vai arī šī vide tā ietekmē, ka sakarīgas sievietes burtiski sarūgst.

zetiine  Iedod iespēju moderatoriem nopelnīt :)

AijaT  To 2017-02-28 20:10
Aizmirsi piebilst, ka parki netīrīti.

Deisa  Arta, Tu esi emocionāli uzvilkusies, bet atlaidīs ar laiku. Pirmajā komentārā reāli ieteicu, ko vari darīt, ņemot vērā, ka opcijas šeit ir tādas kā ir. Ja kaut kas nepatīk, var portālu nelietot, kāpēc tā īpašniekam būtu jāizpatīk katra individuālajām iegribām? Tev kaut kāda sajēga no programmēšanas ir? Diezin vai, tad saprastu, ka ieviest jaunu funkciju nav tikai nospiest vienu podziņu, bet tas jāsaprogrammē, jāmaina algoritmi, programmētājiem jāmaksā un sistēmas pamatos jāveic vairākas izmaiņas. Jo Artai tā sagribējās.
Par pārējo - gan cinismam gan pozitīvismam ir sava vieta un uķi-puķi pozitīva pret kaprīzām dāmītēm es nekad neesmu bijusi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu