Kā būtu jāsmaržo ejot uz randiņu?

Man nepatīk ja vīrietis ir pārāk spēcīgi sasmaržojies.Vispār uz smaržām katram ir ļoti individuāla gaume tāpēc pati arī izvēlos svaigas ne pārāk uzkrītošas smaržas jo manuprāt smaržas nav mazsvarīgas un ietekmē koptēlu.Tāpat ir jādomā lai ir svaiga elpa.Lai cik simpātisks un interesants nebūtu vīrietis ja es sajutīšu kādu nepatīkamu smaku man vairāk neko nevajadzēs.Tad kā būtu jāsmaržojas ejot uz randiņu?Vai vīrieši pievērš uzmanību sievietes smaržām?

Araabs  Pēc laba konjaka.Krīt kā mušas uz medu:))

kurmic17  Odekolons nav ūdens, to saliet sev matos nevajag :)
Smaržai ir jābūt neuzkrītošai, lai novējo, bet ne gāž no kājām nost.
Tas pats sievietēm. Stāvot rindā pie kases bezmaz jāvemj, ja blakus nostājas pārāk stipri smaržojoša būtne (it sevišķi tās vecišķās vai lētās smaržas).

Nerons  Pievienojos Neko- kas ir "LABI viirieshu parfiimi."?

edding  Nerons, labi ir pirmkārt labs parfīms nevar būt lēts. Labāk 1 dārgu un pa 1 pilītei, nekā lētu un daudz. Tālāk jāskatās, kas kuram piestāv.
Otrkārt, nomazgāties vajag no galvas līdz kājām, ne tikai otdeļnimi mestami.

Anxunamuna  Feinam vecim būtu jāož pēc cigāriem un laba ruma un mazliet pēc motoreļļas .

Ievinjata  Ar smaržām, vienalga, dārgām vai lētām sasmaržojies vīrietis man patīk. Dīvainā kārtā nav nekas arī pret to, ka smaržo pēc cigaretēm...

miers2  labāk nekā nesmaržot - lai paliek nedaudz vietas pafantazēt

av2  sieviete ir jaasmarzzo, bet ne paaraak. Un ja vinnai patiks kaadas smarzzas man , lai es tas lietotu, buus ok, lietrossu . A taaa, viirietim jaasmarzzo peec..svaiguma, ssampuuna, ziepeem....savureizi arii peec cita kaa, jo kadreiz jau satiekamies arii...karstumaa, pludmalee ut. Vispaar , man tas nav svariigi. Galvenais lai ir tiiri abi, nesmird utt. Siikums.

Labrador  Iistam viirietim veelams buut vizuaali negliitaakam par meerkakji.Iistam viirietim jaasmird peec zirga sviedriem,spermas un shaujampulvera! )))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu