Kas tie ir par vīriešiem, kuri sievieti atļaujas saukt par skopu?

Vispār kā to vērtēt, kurā gadījumā esam skopi, kuros tomēr neesam?

Retarders  Ir sievietes, kuras tirgo ar savu ieeju. Grib daudz, dod maz. Skopas..

_Krasula_  Varētu padomāt, ka devīgie, izšķērdīgie. Jeb nabadzīgie. Bet ļoti iespējams, ka gluži otrādi-situētie un ārkārtīgi skopie.

coldlands  Pag es neponel, ja es sievieti nosaucu par skopu, tad es vairs neskaitos virietis?

pardon_my_french  Es atļaujos skopās saukt par skopām, stulbās par stulbām. Skaļi vai domās, tas cits jautājums. Un kas tur īpašs? Tas pats attiecas uz vīriešiem.

voldemars123  Skopums nav pareizais vards,vins vai vina nav skopa,bet taupigi saprata robezas,nemetasies ar naudinu lai palielitos,redz ka es varu.Ta vai ta kas reizem grib paradit cik es esmu turigs vai turiga ,beidzot izradas galigs plikadida kad so atkodis,jo platizeru musu sabiedriba ir cik uziet!

Discreta  Ir arī skopi vīrieši, ja tas tevi nomierina.

miers2  Piekrītu domai, ka skopums ir īpašība, kuru var konstatēt un kas liek uzmanīties no šī cilvēka. Arī stulbumu tāpat var konstatēt un laicīgi "ņemt pēdu" :) Ja acīs saka , ka skopa, tad tas ir netaktiski - sliktas audzināšanas spilgta pazīme

av2  ja jau naudinnas buutu, tas nesen mineetais miljons te , tad tak nebuutu skopa, a? :)
Reaali, skopums ir kad cilveeks balansee starp gudriibu , ekanomiskumu, un iekaareem.
Kaapeec viirietim buutu jaasak, ka sieviete ir skopa? Nezinu. Varbuut saac kaadu...izmantot nepaartraukti, cerot iekanomeet taadeejaadi savus izdevumus, nezinu....

bratka  Sievietes vienīgā bagātība ir mīlestība(nejaukt ar seksu), kuru viņa var dot, bet, ja viņa to neprot pasniegt, tad nevajag pārmest kā skopumu.

missperfumee  Bija taču teiciens: "neesmu bailīgs, bet piesardzīgs, neesmu skops, bet taupīgs":D

kurmic17  Lasu un brīnos! "Ja sieviete neiedod-skopa" Nu vāks! Kas tad viņai ir jābūt par "laimesdevēju" katram gribošam?! Citu variantu nav?! Sievietei arī ir izvēles tiesības-grib dod, negrib- nedod. Katram mūdzim, kurš atskries paskatīties uz mani dabā es nemaz netaisos "dot". Sauciet kautvai par skopu.

lindmane  labāk skopai būt, nekā vilšanās....

Arta  Piekrītu viedoklim, ka tā runāt/domāt vai konkrēti sieviešu izmantotāji.
Tas ir tā, ka tie, kas apsaukā, principā PROJICĒ cita cilvēka virzienā to, kas ir tieši pašos.

Ananda_A  Es vispār nesaprotu to pozīciju, ka ir lietas, ko vīrietim var teikt, bet sievietei nevar. Ja ir skopa, tad ir. Varbūt šī ar to īpašību lepojas. Kāpēc tad to nevar teikt?

Ja teiks, ka devīga, atkal būs slikti. Ko tad vīriets tai sievietei lai saka?:DDD

Labrador  Skopums,taapat,kaa taupiiba ir plashi stiepjams jeedziens.

voldemars123  Tapec mineju,ka visam jabut saprata robezas,tatad,taupigam ekonomiski,vai ir verts,vajag izvertet situaciju,ticu ka sievietes ta dara.Set nevajag jaukt seksu,ta ir cita opera!

Rouzita  šis labu labais :
coldlands 2017-03-01 17:12

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu