Kā būtu jāsmaržo vīrietim?

Tā kā šī rīta tēmā uzdoto jautājumu neviena konkrēta atbilde netika dota, tad atkārtošos:
Ļ. cien. dāmas izskaidrojiet frāzfi "Ja runājam par vīriešu odieriem, tad man ļoti patīk LABI vīriešu parfīmi". Izskanēja ar apgalvojumi, ka vīrieši neprotot izvēlēties pareizos. Pieņemu ka tas nebūt nav tik vienkārši, kā izvēlēties jebko, kas maksā teiksim 3 ciparu skaitli un tā būs pareizā izvēle.

Dimsigaretsmentolom  patīk vīr.arom.Carolina Herrera VIP 212..bet esmu pirkusi arī citus CH aromātus..neesmu vīlusies..H.Boss garlaicīgi..Dali..Dupont..ekstrēmi..Armani Cod bij lielisks...

Marija_Anna  Ieteikt ir neiespējami, jo nav pazīstams cilvēks ne pēc rakstura, ne pēc ķermeņa smaržas, ne pēc dzīvesveida.
Pat tik vispārinātam raksturojumam "- kadiķis, ciprese, muskuss", ir tik daudz nianses un sadarbība ar konkrētā cilvēka ādu, ka rezultāts ir neprognozējams. Piedevām, cilvēks "piemērojot" sev kādu aromātu, zemapziņā rada tēlu, ar kuru ies ielās kopā ar visu aromātu.
Arī ir padsmiti gadu darbs pie un ap kosmētiku, un man pirmais, kas iešaujas galvā ir YSL un Armani. Bet tas nemaz nav ieteikums Neko.
Un lietot smaržas ar ļoti lielu izjūtu - kur, cik, kad.

wildangel  Pilnībā piekrīt anxumanumai...un ne tikai par šo jautājumu, bet vispār par attiecīgā subjekta izpausmēm.

leopardine  https://www.thetrendspotter.net/2015/09/18-best-smelling-irresistible-cologne-men.html

Par cik man vīra nav, tad neesmu spečuks vīriešu smaržās, bet no linkā minētajiem gribētu to acqua di parma pasmaržot, jo pašai ir un patīk acqua di parma blu mediterraneo arancia

Deisa  Man patīk Hugo Boss smaržu gammas, bet konkrētu aromātu neieteikšu, jo tām smaržām tiešām liela nozīme ir kāds aromāts galu galā veidojas, kad nonāk uz ādas Kad ex lietoja, viņam ļoti piestāvēja, bet, kad pasmaržoju vienkārši veikalā, likās pilnīgi kas cits.

straume22  Tomēr ir jāpapēta vienu reizi ilgāk pie letes, nav jākautrējas palūgt paraudziņus, kas Tev iet labāk, kas vispār neiet, bet ir zīmols. Jālieto parfīmi viegli, neaplaistot kaklu, izskūtās vietas, bikšu mugurpusi un paduses. Sievietei jātiecas uz Tavu jauko ķermeņa smaržu, kuru mazlietiņ pārsit parfīms, kurš izteiks uz doto brīdi Tavas sajūtas smaržu pasaulē.

selnija_  Saku, kas patīk man, konkrēti: Hugo Boss tādā sudraba toņa kastītē un Fārenheit/precīzi nemāku uzrakstīt/, var pajautāt veikalā, šie noteikti atradīs.

bestija  Vīrietim ir jāsmaržo dārgi vai tad nav jāsmaržo nemaz.Un vēl ir ļoti svarīga SVAIGA ELPA.Pašai bija pieredze kad pretīga smaka no mutes samaitāja visu interesi par vīrieti un pat iedzina pretīgumu.
Galvenais lai nekādu nepatīkamu aromātu nebūtu,citādi var smaržot arī pēc laba skūšanās losjona un dezodoranta.Un elpa pēc piparmētram.

Neata  Chanel Platinum Egoiste, Hugo Boss Selection... nu ļoti...

Labrador  Par Deisa komentaaru-tas ir mans iecieniitaakais odekolons vai smarzhuudens. Bet LV Kolonnaa nopeerkamajam ar orgjinaalo maz kopeeja. Deelj darba grafika man pieejams orgjinaals , deelj kaa pat pazinjas veeleejaas iesmidzinaaties.

Paula6  Vienas un tās pašas smaržas pie mums un Rietumos ļoti atšķiras..to konstatēju pirms daudziem gadiem un tāpēc izvēlos tos pirkt citu zemju veikalos, kā sieviešu, tā arī vīriešu. Bet taisnība ir, ka vienam vīrietim derēs viena smarža, otram tā pati nē. Tāpēc viss ir atkarīgs no dabīgās vīrieša/sievietes ķermeņa smaržas..tas ir jāpārbauda un tad var droši teikt kas patīk un vai tās papildina dabīgo smaržu, bet vispār no vīriešiem patīk sajust svaiguma smaržu, bet noteikti ar ´´šlepi", tāpat kā sieviešu smaržām.

LaskovijMerzavec  Laika gaitā ir bijusi dažādi parfīmi - Paco Rabane, Diors,D&G, Fareinheits un vēl kkādi,ko parasti sievietes izvēlējās.

Ilgu laiku bija Chanel Allure Homme, bet ar to sāka jau smaržoties katrs sētas krancis.

Tagadējās Tom Ford Noire (melnās) izvēlējos kādu mēnesi, pāris reizes nedēļā izostot dažādus aromātus,kamēr sapratu, ka šitās būs manas kādu laiciņu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu