Kāda ir vīriešu attieksme pret sieviešu krāsošanos?

Daudzām sievietēm tuša,tonālais un lūpukrāsa ir ikdienas lietas bez kurām iztikt nevar.Neuzkrāsojusies sieviete ir neaizsargātāka un var pat justies"plika".Es lietoju ikdienā vieglu meikapu,vakaros ko spilgtāku.Gribētos zināt vīriešu domas vai jums patīk labāk uzkrāsotas vai dabīgas sievietes?Jums patīk ja sieviete ir ļoti spilgti uzkrāsojusies?Vai patik spilgti sarkanas lūpas?Tad nu izsakiet visu kas patīk un nepatīk!

rabinovics  gaumiigi kraasotai sievietei nav nekaadas vainas

bratka  Spilgti sarkanas lūpas krāso sievietes, kurām trūkst vīriešu uzmanības. Man pietiek ar sievietes iekšējo skaistumu.

miers2  Kā jau tēmas pieteicēja lika nojaust, tad krāsas nianses liecina šo to par nokrāsoto objektu - no tā nekur neliksies :) Bet ir tik daudz iespēju izpausties! Spilgtums liecina par emocijām un reizē var norādīt un vulgārisku bezgaumīgumu - katra krāsotā izskatās citādāka - vienu gribās izkniebt, bet citu gribās nomazgāt

Ievinjata  Es gan neesmu vīrietis, bet šādam jautājumam vispār nevajadzētu būt. Katra dara kā viņai tīkamāk.

miers2  Visas zivis dzīvo ūdenī! Bet viena garšo pēc foreles, bet cita pēc dūņām

palietotais  Man patīk sarkanas lūpas,tas ir seksīgi.Ja pašas lūpas ir pilnīgas un seksīgas.Bet īsto seju jau tāpat redz tikai otrā rītā.

sindija44  Bet protams visā vajag mēru.

sany115  bratka-nepiekritīšu gan, ka :"Spilgti sarkanas lūpas krāso sievietes, kurām trūkst vīriešu uzmanības"-muļķības.....uzkrāsot sarkanu lūpeni-tas ir diezgan drošs solis, biezi vien to dara diezgan pat pašpārliecinātas sievietes....Tā, ka..... un tas pats ar nagiem-sarkani nagi arī daudziem vīriešiem pat ļooooti patīk....:) Bet katram savs...:)

Fausts  Dažreiz maz ir ļoti daudz.

Vaukskis  Man ļoti patīk uzkrāsojušās sievietes, tad viņas izskatās daudz seksuālāk nekā būdamas dabīgas, tā kā parasti vairākums dabiski neizskatās ļoti pievilcīgas.. . Viņas ir aicinātas droši izmantot make-up tā kā es tāpat jūtu, ka daiļavām neinteresēju, nemāku viņas uzrunāt, līdz ar to man nav aktuāli, kā ir ar izkrāsojušāmies viņām kluba tualetē, parkā uz soliņa vai kur citur sūkties, nodarboties ar seksu. Es tādos brīžos domāju par sievieti kā mākslasdarbu un investīciju subjektu- cik skaista un cik gan dārgi tas izmaksā, cik jāpelna, lai to varētu uzturēt.. . Man patīk, ka sievietes ir izteiksmīgi uzkrāsojušās, bet diemžēl šajā ziņā nelatvietes "izgriež pogas" latvietēm, jo viņas ir tās, kuras biežāk ikdienā mēdz būt tās krāsaini kārdinošās, uzkrītošas itin kā tādas kosmētikas staigājošās reklāmsejas. Īpaši patīk, ja tiek lietot tonālais un lūpu spīdums (glossy) vai lūpukrāsa, ne gluži spilgti sarkans, bet gan rozā. Nu, tā, lai drīzāk izskatās kā pietvīkusi meitene, nevis kā palaistuve ar bagātu darba dzīves pieredzi ar savu pārspīlēto make-up, kaut arī tā sieviete var būt tāda pēc dabas.. . ;)

Postremo  nepatiik , ja paarspiilee.

Pticka  Viriesiem patik skaistas sievietes. Vinus maz interese ka tas ir panakts - no dabas vai ar make-up. Nepatik vulgaritate.

kokote  Irgo (2017-03-02 15:23) :) :) - padomju laikā fabrika "Dzintars", kur tās lūpukrāsas ražoja tāpēc bija pārtikas rūpniecības nozarē. :D:D

AivarsN  Vēl varētu piekrist,ja tiek nedaudz paspilgtināta dabīgā sejas un lūpu krāsa. Taču bieži nākas redzēt jaunas sievietes,kurām tā krāsošanās nepieciešama ne vairāk kā zaķim stop signāls. Lūpas violetas,brūnas,vai asins krāsā,kā tikko pusdienojušam vampīram. Zili violeti nagi,kā ar āmuru apdauzīti un tādi paši riņķi ap acīm,kā pirms nedēļas noslīkušai. Var jau būt,ka esmu kļuvis vecs un nemoderns,bet man tāds tjunings tikai uzdzen šermuļus.

makinlijs72  kad make up izskatās pēc stroikas,kurai ir bijis nepieciešams projekts ,tad tā jau vairs nav sieviete,bet multiplikācija.

Droshs_Plecs  Patīk krāsotas sievietes. Nekrāsotas ne pēc kā neizskatās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu