Vai maksā tas, kurš uzaicina uz randiņu?

Kā pārsvarā ir pieņemts - maksā vīrieši jebkurā gadījumā, vai tomēr maksā tas, kurš uzaicina uz randiņu? No vienas puses forši, ja maksā vīrietis, no citas puses kaut kā stulbi ir uz vīrieša rēķina izklaidēties, lai arī jau sākumā redzu, ka viņš man tā ne sevišķi un vēlos tikai to vakaru izrauties ārpus mājas, bet neko vairāk.

Emma45  17:07
Maldies. Te no vīriešiem, kuriem nemaz nebūtu pazemojoši, ja sieviete apmaksātu viņa vakariņas, čum un mudž. Dažs pat pēc tam vēl ceru uz vienu ātro seksi, tas ir bezmaksas prostitūtas pakalpojumu- 17.13.

Extra_Virgin  Dažādi. Manuprāt tādā vairāk draudziskā, lietišķā maksā katrs par sevi, vai tas, kurš uzaicināja. Ja vīrietis cer uz turpinājumu un sieviete to akceptē, maksā viņš. Tāpat kā puķupušķus un gredzenus piedāvā viņš. Vai šodien jau ir otrādāk? Sorry, esmu atpalikusi..

labaa1980  Ja nav naudas, tad neej veikalā. To pašu var teikt par iepazīšanos ar sievietēm. Ja nav naudas, tad nesēdi Oho, neiepazīsties un neaicini uz randiņu. Tas tik vēl trūka, lai sieviete maksātu par kafiju, ja vīrietis viņu uzaicinājis uz randiņu!

rabinovics  dzentelmenim vienmeer kadam eiro jaatrodas , lai daamu izklaideetu...ja vinai dzentelmenis ne visai patiks tad nav pasaules gals bet nelaime ko dzentelmenim jaapaardziivo

miers2  Ja es savu pakaļu vispābā esmu izkustinājis sievietes dēļ, tad man nav grūti par to samaksāt - bet būsim reāli!! Viena lieta ir randiņš ar sievieti, kura ļoti iepatikusies, bet cita lieta ir parasta satikšanās ar vidusmēra "krūmu raibo"

JurisK  Es nekad nemaksāju par kaut kādu kapiju-tēju, un, cik tā atminu no jaunībsdienām, pirms kapijas-tējas var jau tāpatās pavazāties pa dzimtenes ārēm. Un, ja tauriņi nelido un klikšķi neaizsit ausis, tad kam gan vēl tā kapija jādzer? Jāmācās no klasiķiem - riktīgam vīrietim sieviete vienmēr būs gatava izmaksāt kaut kādu štrunta penthauzi, ja pašam kabatās vējš svilpo. Skat Dimā d´Artanjana morāles izklāstu.

Labrador  Sens teiciens-maksaa tas,kursh pasuuta muuziku.

Postremo  aiziet uz randinnu ir...daargi tik, ka tas ir baigaas apspriedes veerts? Ko tad tu dari tajaa randinnaa, shoppinga ej, vai kaa?
Personiigi es.....nu man baigi saccakareetu garastaavokli sieviete, kura saaktu ko maksaat randinna. Smiekliigi ir taa..uzspeeleeta , ibj, es pati vissu varu. Nu un tad, ka var? Kuru tas intresee....

Vaukskis  Ir pieņemts, ka, ja ir saņemts ielūgums, tad maksā tas cilvēks, kurš uzaicinājis, taču uzaicinātajai personai vajadzētu būt pietiekami smalkjūtīgai un taktiskai, lai ielūdzējpersonai nesagādātu pārmērīgus izdevumus. Pirmajā mirklī šķiet, ka mūsdienās ir pagājusi tendence, ka rēķini jāmaksā puisim. Ja uzlūdz un izdevumus vēlas maksāt sieviete, tad vīrietim būtu jāpiekāpjas un jāļauj sievietei samaksāt. Nav pieklājīgi arī maksāt katram par sevi. Var viens samaksāt par abiem, bet otrs pēcāk naudiņu no savas puses atdot uzaicinātājam.

segvejs  stulbakaa situacija kad pirmais randinsh kad nav pat redzejusies kaa likums kafejnica.ja abiem simpaatijas tad jau ok viss.bet ja nav?tad sedi kaamulkis un skaiti minutes kafiju dzerot.un nemot vera ka gandriz vienmer nebuus klikska stulba laika pavadisana.no otras puses ja piedavasi parunat taa garamskrienot vai benzintanka fiksi kafiju ieraut.tad sieviete uzreiz domaa ka skops.patiesiba negribu neveiklas situacijas

Pticka  Randinjaa var noskaidrot vai dzeks ir deviigs un naudiigs un no taa izdariit secinaajumus.
Ja interese ir tikai par sex, tad maksasanai nav nekadas nozimes.
Izmaksajot, apdavinot sievieti virietis iepriecina sievieti un uzlabojot vinas noskanu ir iespejas uz veiksmigaku vakara turpinajumu. Ta nu ir vina izvele ka rikoties.
Jauniem puisiem tiesam var nebut naudas izmaksat visam meitenem ar kuram grib satikties :D

Deisa  Pieņēmumi par maksāšanu ir daudz un dažādi. Ja ar to problēma, paprasi tam otram randiņotājam bez aplinkiem, da i viss. Kāpēc visu vajag sarežģīt, kaut ko savā galvā izdomāt vai vēl labāk - vispārināt? Uz randiņu taču iet ar konkrēto personu, ne pretējā dzimuma vidējo aritmētisko, vai ne?

neratni_stasti  Maksā, kā abas puses vienojas. Verbāli vai neverbāli. Parasti pirmajos randiņos maksā vīrietis, savukārt, kad jau ir ilgākas attiecības, tad maksā abi vai arī sadala situācijas - vienu reizi viens, otru reizi otrs. Es, samaksājot par vīrieti, tādā veidā mēdzu izrādīt pateicību par viņa pūlēm - viņš visu dienu vai vairākas mellu muti skrējis uz darbojies tik un vienīgi manās interesēs, tad es viņu uzaicinu lieku reizi aiziet pasēdēt ārpus mājas un par to arī samaksāju. Un vīrietis šādā situācijā galīgi nekautrējas - atnesto rēķinu mierīgi pastumj man :)

Torpedo  man patika ietiekums, nezinu tikai, vai tas ir arī nerakstīts likums, ka, ja sieviete ēšanas beigās kafejnīcā ļauj vīrietim samaksāt arī par sevi, tad tas ir viņās "Jā". Vismaz kkāda loģika un skaidrība

slieksnis  piekrītu neronam, mani neviena uz randiņu nav aicinājusi, parasti to daru es, n maksāju protams arī es :D

lasminaxxl  Kurš mani aicina, tas arī maksā . Es pat nepretojos.

_Biezaa_oome  Kuru uzaicinaat? Samaksaat varu pati, gan par sevi, gan par maksaatnespeejiigo, bet tas tad buus vieniigais un peedeejais randinjsh.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu