Ko mēs spējam dot vīrietim, kuram jau tāpat ir saistības iepriekšējā dzīvē?

Neņemos tiesāt, kurš kuru pametis, kuram ar kuru nesadzīvojās, tomēr, uzklausot dzīvesstāstus, reizēm liekas, ka cilvēki ir ieciklējušies tādā kā pašpersonības kultā kā no sievietes, tā vīrieša puses. ES un MAN u.t.t., bet izejas nav un abi tie šķirti vai nešķirti meklē sānsoļus, kaut gan savās sajūtās vēl joprojām ir kopā

Nissa  Leopardīne, kā saprotu, uzskati, ka aizgājēji vienmēr ir vīrieši :). Savas šķiršanās iniciatore biju es, jā, atstāju mājas un visu iedzīvi, bērnus paņēmu līdz, tos gan neatstāju:). Un jutos priecīga un atvieglota Iemesls nebija cits vīrietis, vnk manas ´´sēras´´ bija sasniegušas maximumu. Un ne reizi to neesmu nožēlojusi.

leopardine  Nissa, tad jau mīlestības arī nekad nav bijis.....Ceru, ka Tev bija pietiekami iemesli tā rīkoties, jo Tu vienā mirklī nekonsultējoties ar pārējiem iesaistītajiem ( vīru un bērniem) vienpersoniski izlēmi viņu likteni. Kā minimums tas ir nežēlīgi un galīgi nav pamats applaudēt Tev. Kā Tu justos, ja vīrs būtu nolēmis, ka esi nekam nederīga un vnk notītos savācot līdzi bērnus?

jadore  Ko varam dot un saņemt? Abpusēju prieku, tas ir pietiekami daudz, manuprāt. Bet cilvēkiem dzīve jāredz krāsaini un jābūt pietiekami pieaugušiem. Ar sakārtotām attiecībām arī oficiāli. Kuru gan interesē tādi, uz diviem beņķīšiem sēdošie?

dzintars45v  Šī nav tā lieta,kuru var vispārināt,katrs ir savādāks,katram savs dzīves stāsts un katrs savas problēmas,tanī skaitā arī sirdslietas risina savādāk.

neko  Saistības var apgrūtināt tikai ņemšanu, bet nekādi ne došanu:)

jadore  Nu caurā mucā lej cik gribi, tur vienmēr būs par maz...

Edgars37  12:14
...acimredzot, bija uzravusies uz tadu, kura pienesums kopdzive aprobezojas ar spermas un runas pludiem, ta ka ne ar kadu no siem labumiem😃 ne izdevumus apmaksat, ne plauktu pie sienas pielikt...rezultats likumsakarigs😃

Deisa  Baigā putra pieteikumā. Saistības ir katram, kaut ar vecākiem, bērniem no iepriekšējās laulības utt., kāpēc tam visam klāt vēl sānsoļi? Par daudz te to ingridientu. Par kādām saistībām konkrēti runa?

reached  Ja abiem saistības iepriekšējā dzīvē, tad nekādu problēmu. Ja tikai vīrietim, tad ir kā ir.
>
Kultūrsaknes un vērtībsistāmu varētu kaut kur apskatīt. Redzu tikai apakšstilbus.

Nissa  Leopardīne, tas izraisa smaidu, kā Tev patīk izdarīt pieņēmumus par apstākļiem, ko nepārzini :)
Nereti gadās, ka pēc 22 kopā būtiem gadiem mīlestība pazūd. Un iniciatīva bija trīs-personiska, meitas pāŗis gadus centās pierunāt, tas nebija viens mirklis. Applausus negaidu, citu viedokļi par manu dzīvi man neinteresē.

solimarja  Katram ir sava pagātne un vispārīgus padomus neviens nevar dot un arī tiesāt... Lai akmeni met, kurš ir bez vainas?
Mainīties, mācīties varu tikai pati!

_Biezaa_oome  Es arii nesaprotu, kaa var uzzinaat informaaciju no ieprieksheejaam dziiveem. Padalieties pieredzee!

Fausts  "Mēs" - vai ar to domāts "es"? Jeb, vai Tu domā visu sieviešu vietā? Pamēģini pati atbildēt uz savu uzdoto jautājumu. Ko Tu vari dot vīrietim, kuram ir pagātne, tāpat kā Tev? Tavās pārdomās dzirdams nosodījums.

Retarders  Ja Tev ir bijis svarīgs cilvēks, tad var arī līdz mūža galam neattapties.

klavina  Visā šai putrā nav viegli vārīties :) Sliktākais ir tas,ka mēs nēsam mācīti izrunāties,izrunāties viss mazākajās domstarpībās,vieglāk palikt dusmīgam,sākt lūrēt uz auzām un viss jūk un brūk. Ir lietas ko nevajag aizmirst.....nejaukties ģimenē un nedomāt,ka lūk tu visu sakārtosi,ka lūk tu būsi tas,kas varēs pieņemt un atbalstīt visā.....( tās manas domas).

Verina42  Nu man šobrīd gribētos nopirkt ziedus,labu dzērienu un radīt labvēlīdu vidi, lai varētu izrunāties ar bijušo.Ja salabs -respekt!Ja nē-vismaz pats nemocīsies un man būs kāda cerība!::)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu