Kāpēc džeki steidzina ar seksu?

Man patīk sākumā padraudzēties.Pa klubiem,kafūžiem,kinčiem pastaigāt.Ko džeki steidzina ka tikai ātrāk ļipu spraugā iebāzt?Vai tad nevar paciesties kādu pusgadiņu vai vairāk?Man mamma mācija ka uzreiz nav jādod,tad var padomāt ka ir mauzele.Tad kāpec džeki steidzina?

kuks10  Viss labais vienmēr noticis uz sitiena,studiju laikā īpaši..Neuzskatu,ka būtu jālenc pusgadu ,lai tiktu pie prieka..vai nu ir klikšķis ,vai arī nav..saprotami,ka meitenēm arī jābūt ar prātu,lai ar bezdarbniekiem ,bohēmistiem un citiem dīvaiņiem..labāk jau neielaistos..)))

kudala  ja tev džeku negribas jau , nu ne gluži pirmajā randā, tad otrajā tad točna, tad negribēsies arī pēc pusgada. Ja viens otram patīk, tad nafig laiku velti tērēt????

111zaagis111  Man mamma mācija ka uzreiz nav jādod,tad var padomāt ka ir mauzele. Mamiņa pareizi māca , grib lai tu esi prostitūte - lai dzēki vispirms tev samaksa ar laiku , kopčikiem , naudiņām, biļetēm un tad tu paplētīsi kājiņas un smaidīsi. Noteikti var paciesties ar tevi- tikai tad paralēli aļipa pa citām spraugām dejos.

dzintars45v  Pa klubiem,kafūžiem,kinčikiem...D;D;D;,ļoti plašs interešu loks,aktīvs dzīvesveids,ceļošana,sportošana un atpūta pie dabas krūts,kā arī kultūras pasākumu apmeklēšana,katram savas intereses,ja par seksu,tad protams ne uzreiz,bet vajag pamēģināt vai sapas,reizēm tādas šausmas patrāpās...D;D;D;,bet ja palielam,tad ir labs teiciens,ka tas kas baudījis mīlestību,to pliks sekss neinteresē un ne jau visiem šeit intereses aprobežojās ar to,ka tik būtu kur ļipu iebāzt...D;D;D!!!

makinlijs72  dinamo & abs .

andrisz  Kāpēc liekuļot. Tev taču arī gribētos sajust džeku, vai ne? Ļoti gribētos. Godīgi sakot tas cerēšanās periods ir vajadzīgs tikai tam, lai iegūtu kaut nelielu drošību, ka sasniegtā laime turpināsies. Ja būtu pārliecība, ka otrais arī grib kaut ko nopietnāku, tad varētu gandrīz uzreiz.

klava4  mī un žē..sapņotāja..

walmets  Var jau gaidīt arī 3 gadus un tad, ak vai man tā nepatīk, nesaderam šajā jomā!
Sanāk pazaudēts laiks, vai to vajag????

Hiranja  Ja sieviete negrib mīlēties, tad ar viņu kaut kas nav kārtībā, jeb varbūt viņai tu vienkārši nepatīc un viņa tikai vēlas izmantot. Ir gana daudz sieviešu, kurām defaultā ir ļoti negatīva, izmantojoša attieksme pret vīrieti. Principā, ja otrajā randiņā nav sex, tad vari aizmirst to sievieti. Protams, ka viemēr ir arī izņēmumi. Tomēr, ja būsi baigā superzvaigzne, jeb ļooti patiksi, tad viņa atdosies jau pirmajā randiņā. Tiesa gan, atdoties uzreiz neatlauj māņticība un tā ir jāciena. Kuru sievieti izvēlēsies? -vai to kurai tu patīc, vai to kurai nē?

jadore  Daži mierīgi var dzīvot tikai fiziskā līmenī- pēc iespējas vairāk/ātrāk. Ēst, gulēt, sex. Iespējams, ka tie ir vislaimīgākie cilvēki :D

dzintars45v  Ja humoram,tad ja tu pats māki gatavot,veļu mazgāt un lieliski tiec ar visām lietām galā,kā arī sava galva uz pleciem,tad lai ko arī tur gudri nemuldētu,priekš kā cita tad tev to sievieti vajag...D;D;D;,ar visiem viņas putniem un tarakāniem,tu vienkārši mēģini sadzīvot,protams ka prelūdijai ir jābūt,bet ja sieviete tevi izmanto tikai kā staigājošo maku,tad nafig tev svešas izpriecas apmaksāt,ja vēl pie tam pašu tas galīgi neinteresē,ir protams uzturamās mīļākās,bet tur ir sekss pret naudu un viņa lieliski zina,par ko labi dzīvo.

jadore  18:46
Patiesībā jau tā ir fiziski, katrs pats ar savu dzīvi tiek galā, gan uz kino viena varu aiziet, gan ciemos, gan ēst pagatavot, gan nopirkt, kas man patīk, gan māju iekārtot, tieši kā man patīk. Bet tas jau automātiski nenozīmē izmēģināt visu Latviju, kamēr atrast to īsto/seksam piemērotāko partneri. Būtiska taču arī garīgā saskaņa.

Ananda_A  Tagad tā ir modē; steidzināti salāti, steidzinātas zemenes, steidzināti broileri utt. par brokoļiem un baklažāniem nemaz nerunājot...:DDD

Grib īsā laikā vairākas ražas novākt. Viņi izgājuši uz kvantitāti, tā cerot uzlabot savu sex kvalitāti,

Tie, kas kaut ko jau sapratuši, tā nedara. Vismaz ar visām pēc kārtas nē.

Anxunamuna  Mauku māju Latvijā nav, tāpēc jau te , pa portāliem maukas ar meklē uz ātro ....

dzintars45v  Ja humoram,tad pamēģini psiholoģisku eksperimentu,pati uzreiz piedāvā džekam seksu...D;D;D;,domāju ka eksperimenta rezultāti tevi noteikti pārsteigs...D;D:D;,čaļu sejas uzreiz tādas stipri domīgas paliks un tur jau,ja sakarīgs čalis,tad viņš tev atteiks,jo nevienam priekš daudz maz normālām attiecībām nevajag meiteni,kas uzreiz visus savus labumus piedāvā...D;D;D!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu