Uzkrītoši uzbāzīgs, regulārs anketas apmeklējums.

Kā jūs reaģētu uz to, ja jūsu anketu uzkrītoši manāmi un uzbāzīgi bieži, regulāri- ik dienu vairākkārtīgi, pētītu kāds viens un tas pats, publikācijās visiem populārs personāžs?
Kas varētu motivēt saita lietotāju uz šādu konkrētu rīcību: viņa hobijs ir tāds vai pastiprināta interese izpētīt, pētīt, izzināt un ko konkrētu svešās anketās iegaumēt,...arī tad, ja pētājamā anketā nekādas izmaiņas netiek veiktas, iespējams, ka pat gadiem?
Kā jūs raksturotu šādu rīcību un ko tas varētu liecināt par šāda veida ziņkārības izpaudēju?

gertrude  spriežot pēc augstāk minētā, uz Piepi lūr Torpēdis:)

cangals__57  Priecājaties sievietes kad uz jums vel kāds skatās .

Viirietis_V  Acīmredzot,ir interesanti aplūkot 20 gadus vecu bildi un pakavēties atmiņā-re,kāda šī bija pirms divdesmit!

irgo  A kas tev liek domāt ka viņam interesē TU ??? Varbūt vienkārši tavā anketā ir kas tāds, kas viņam liek domāt kā tā varētu būt viņa sievas anketa......

NARINJA  ...mjaaa, trakums! Daudz Jums nākas pārciest.Ne katrs to varētu.Vispirms kaut kas ir jāpasūta un tad vēl jāpēta, kurš, cikos, ko un varbūt ar ko...tad jānodarbojasaranalīzi un vēl kas jāskribelē iekš PA, ko darīt? Poņatj i prostjitj (c), tulkojums (saprast un piedottt,WOTT!! :D

coldlands  Piepi, megini parnemt bumbastika stafeti incigo temu strocisana, mol kapec debesis zilas, bet zale zalja?
Jevpistinja, lai atrastu sev partneri, iepazisanas saita, ir jalur uz viena profila anketu, vai var tomer divam trim, lai pec tavas logikas, nekljutu par princi kas atzimejas?

coldlands  Aha, vins Tev piedavas, a Tu par vinu temu, hlops, kikiniet nu ljaudis, kads vins lohs.

leopardine  VECA_PIEPE, ja atklāti, tad Tavā anketā skaidri un gaiši rakstīts, ka Tu iepazītie nevēlies. Arī bilde nav no tām vilinošākajām, ja arī kādreiz varbūt ar ironiju izdomāji šo niku, jo pieļauju, ka izskatījies gana labi, lai šāds niks nesagrautu Tavu pašapziņu......diemžēl laika gaitā tas ir kļuvis par realitāti....veca piepe un vēl bildes, kur speciāli sevi savecini. Tad gaudulīgi dzejoļi un dzērājdziesmas un visam pa virsu 100 lpp atminu klade par to, kas bijis. Ja tiešām vēlies iepazīties, tad ieteiktu tomēr ataudzēt matus un nokrāsot gaišus, tā bija seksīgāk, savādāk tagad izskaties pēc tāda savējā čaļa, ko tik uz 2l aliņu uzaicināt pie purčika maximas. Un nomainīt niku uz ko svaigāku, vairs nepiestāv koķetērija ar vecumu. Un oepējams to UK arī anketā nerakstīt, jo lai arī lēti un ātri uz turieni var tikt, tad iesākumā tas var atturēt no tālākas iepazīšanas. Nu tas tā, ja tiešām interesē, kas par problēmu un vnk nesmejies te par visiem.

Nate  Nemaz nebrīnos. Tevis te ir tik daudz. Un tie garie teksti, cilvēks sāk lasīt, mokās, domā, jāpaskatās, kas autors, lasa tālāk, aizmirst, kas tas bija, apskata vēlreiz. Tā rodas cipari statistikai. Ja tas satrauc, nevajag abonēt. Kā saka, mazāk zini, ciešāks miegs.

AivarsN  Man arī šāds jautājums nedeva mieru jau sen. Ja regulāri pa vienai reizei dienā,to varētu norakstīt uz vājo atmiņu,bet ja 18 reizes vienā dienā un uz vēstulēm atbild ļoti neitrāli,neizrādot interesi,tam nevar atrast nevienu loģisku izskaidrojumu. Un tas pat nav tikai viens cilvēks.

selnija_  Tas tak slavenais Anrī! Ja ne, tad tavs personīgais pielūdzējs. Uzraksti, pajautā, ko šim vajag un kāpēc pietrūkst drosmes uzrunāt:)

Deisa  Nu tak mīlētājs intensīvi gaida, kad pie dzīvesvietas parādīsies Letiņzeme. Tad arī sauktu uz lielo pi... ui, kafiju.

veeja_roze  Ar prāta spējām Tu neesi izcēlusies. Varbūt viņš/a domā, ka esi smukāka palikusi.

Diversija  Piepei piepes problēmas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu