Vai var iepatikties dzīvot vienam?

Izskatās, ka man ir iepaticies dzīvot vienai. Pat negribas vairs iepazīties. Silda jau, protams, šodien saņemtie apsveikumi. Tā tāda kā apziņa, ka aizmirsta neesmu, bet neko vairāk arī negribas, tik mazliet uzmanības saņemt.

tranex83  Nu bet Ludzu!!!

Nerons  tauta, palasiet, ko sarakstījāt!
Vienīgais prātīgais viedoklis vanesai!

Edgars37  Vientuli dzivojot, kontaktu loks ar citiem ir n-reizu plasaks, ka dzivojot ar kadu kopa un veltot laiku vinam. Pie kam tiem, kas praktize kopdzivi, gadas, paslid kaja pa kreisi utt., jo attiecibas esot rutina utt😃. Tad jautajums-Kurs patiesiba ir vientulaks, cilveks ar ierobezotu kontaktesanas iespeju, jeb cilveks ar neierobezotu😃?

coldlands  Nu kad pipiska parstaj stavet, vai loti, loti sagurusi, tad var sakt dzivot viens, tik kadu kakji, vai suni jaiegadajas, lai ir ar ko paplapat.

ne_meklejumos  Nezinu, vai kāds būtu gatavs ar mani kopā svinēt dzīvi, katru dienu. Tāpēc to daru viena un esmu laimīga.

edding  coldlands, arī tie, kuriem pipiska švaki funkcionē, grib tikai retas un kā viņi domā, kaislīgas tikšanās.

kuks10  vienkārši tas ir izmisuma poza,tipa kruts un laimīgas ar raibu kaķi mājās..laimīgs ir tas ,kam ir ko darīt mājās+mājniekus izstramdīt,sadot sutu kādam,vai arī pašam dabūt sutu..)))ak,pavasaris jau ir atnācis.. un drīz atkal redzēsim skaitās mūzas..))

Marija_Anna  Var pierast, bet man vienai dzīvot nepatiktu. Ar kaki ir par maz.

jollyroger  Kā tad, visiem patīk dzīvot vieniem, bet ganās iepazīšanās portālos :D. Nevaru ciest gulēt viens, nav kur roku uzlikt.

draboss  Vienam ir forši. Negribētos īrēt kopā ar citiem vai kā tādi. Tas vientuļajiem. Esot nopietnās attiecībās bija forši dzīvot kopā.

Ingucits  Es, goda vārds, 8 gadu laikā, neesmu satikusi nevienu, ar ko gribētu dzīvot kopā.

reka55  ........kā man patīk, dievišķie irsēji - vientuļnieki !!!.....ko Jūs darāt šeit -OHO, žulti izgāžat vai pasiekalojaties.....

Paula6  Iepatikties dzīvot vienam? Jāa..līdz zināmam laikam, bet tad pienāk brīdis, kad gribas kādu patīkamu cilvēku sev blakus, kuru mīlēt, paklusēt vai parunāties, aiziet, aizbraukt kopā, sajust mīļumu un maigumu..īpaši kad bērni lieli un ir savā dzīvē. Cik esmu runājusies ar vientuļajiem, tad tā esamība vienam būt biežāk ir tāda poza, maska vai nevēlēšanās un nespēja dalīties ar otru...tā katrs dzimums aizbildinās līdz satiek savu cilvēku un tad tā dīvaini, visi iebildumi pazūd..ir miers un prieks par kopābūšanu. Vienam dzīvot nav tas labākais...

segvejs  kaa no kanceles komentaari.mazliet gribas iebilst ka melojat juus daamas.konkrets piemeers.ja sieviete pelna teiksim videjos 500 uz rokas.divi berni.dzivokla apmaksa bernu izdevumi partika uttt.vina nevar viena pilnvertigi dziivot.kaa piemeers seit esosaas damas kuras ieraugot ka precets sarunu biedrs taa nerunaa nemaz.jo saprot ka naudas nebuus.nemelojiet sev

av2  mieriigi.

bestija  Var iepatikties un ir pat ērti satikties tikai tad,kad ir vajadzība.Ir izvēle,ja gribu esmu šodien viena.Rītā varu būt kopā ar kādu kaisles objektu.Kaislības pāriet un atkal vari būt viena.Tas ir ļoti ērti un nekas nekaitina.

dzintars45v  Un kā vēl var iepatikties,bet kā teica senie gudrie,tad gan labi ar sievietēm,gan arī labi bez viņām...D;D;D;,pārsvarā no viņām vienas problēmas,bet vīrietis tā iekārtots,ka tiklīdz viss tev ir pārāk labi,tā paliek garlaicīgi un sāk vilkt piedzīvojumus meklēt...D;D;D;un tur jau kārtējā sieviete ar savu putnu baru un citiem tarakāniem tevi gaida un tur jau vismaz garlaicībai noteikti beigas...D;D;D!!!

AveneSarkana  2017-03-09 05:32 ieraugot ka precets sarunu biedrs taa nerunaa nemaz.jo saprot ka naudas nebuus.
precēts "sarunu biedrs" nozīmē, ka būs drāma. Kāda kaut kur pieraudās pilnus aizkarus, precētais nelaimīgs.. wtf?

kokto  Iepatikties protams var un ne tikai . Var arī pierast . Bet miesas lai kā arī sublimējies gribās :)))

Labrador  Ir taads viirieshu tips,kuri nevar iztikt bez sievietes pie saaniem. Taadi paarsvaraa arii ir gatava dziivot zem tupeles,lai tikai nebuutu vieni. Un taadi manipuleejami viirelji ir pieprasiiti.Nodroshinaats,eiropeisks viirietis,ar pietiekoshi stingru raksturu diezi vai ljaus sev uz kakla kaapt taadai sievietei,kaadu aprakstiija .Shajaa sakaraa par saskarsmi ar iepaziishanaas portaalu daamaam.Taas vairumaa gadiijumu ir taadas,kaa , aprakstiija. Un tam klaat naak prasiibas,ka viirietim attieciibaa buus jaapakljaujas,jaatbilst sievietes izgudrotajiem standartiem kaa fiziski,taa moraali. Shii tipa sievieteem ir sveshi taadi jeedzieni,kaa kompromiss vai vismaz daljeeja reekjinaashanaas ar viirieti. Itkaa sievieteem patiik viirishkjiigu profesiju paarstaavji , kur vajadziigs speeks un raksturs, tachu ar taadiem attieciibas neveidosies. Kameer sievietes nemainiis savu egoistiski,merkantilo attieksmi , buus vientuljnieki un tukshie iepaziishanaas portaali. Un vaina ne jau tikai sievietees ,bet arii viirieshos,kuri pakljaujas,kaa arii glanceeto zhurnaalu dziivesstila propogandai.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu