Kādas sievietes vairāk piesaista uzmanību?

Katram ir sava gaume un kaut kāds savs tipāžs.Kādas sievietes vairāk metas acīs?
Blondīnes,brunetes,rudmates.Vai ir nozīme tam vai sievietei mati ir gari vai īsi?Vai pievēršat uzmanību acu krāsai?Pie kā pirmā aizķeras skatiens-seja,krūtis,kājas,acis?

VAZ07  seit protams bilde ,ja vel ar pikantu piesitienu tad noteikti rosina interese paskatities kas tur slepjas!

Retarders  Protams, ir sievietes kuras piesaista uzmanību ar zināmu "senākās profesijas" izskatu vai uzvedību, bet patasti tā ir tā tukšā čaula, kura ietīta smukā papīrītī...
Iepazīt cilvēku var tikai esot kopā, gan priekos, gan bēdās, izskats ir tikai tēls ko gribi redzēt, čaula kura piesaista, gaumes un estētikas jautājums, kurš katram ir individuāls.

coldlands  Te iederas vardi no vienas pesjnjas...un ja reiz satiksi to, sauksi par savejo.

AivarsN  Galvenais ir seja. Acis,sejas forma,vaibsti. Ja tajā kaut kas neiepatiksies,tad visperfektākā figūra neglābs. Savukārt,ja iepatīkas seja,tad ķermeņa formai var būt arī lielas atlaides. Es balsoju par ,, dvēseles spoguli" un tā ierāmējumu.

Postremo  bildei, te, jaabuut ar knifinnu, un ne no..kilometra.
A taa, dziivee, kas piesaista, hmmm? Smaids varbuut , skatiens, acis...gaita...sekaspiils.......un veel ir taadas siikas lietinnas,nevar aprakstiit te , kad juuti, ka ir...saveajais cilveeks.
Un , jaa, nu neintresee mums visas sievietes. Jaa , ..nu vismaz es esmu vienaldziigs pret 99% sieviessu. Nu ir, jaa, labas darba koleegges,vai aarsts, vai cits, kur jaasaskaraas ar sievieteem ikdienaa.Ir intresanti utt, bet.... Bet , nu lai buutu taa, ka doma ir ..."gazt gar zeme" uzreiz, nu taa nav. Nu labi, ir kaadreiz, bet lloti , lloti reti.

tranex83  Esmu pedeja laika ieverojis ka ir sievietes kuram ir kautkas tads kas mani pievelk.Nu daudz vinas nav,tacu vinas ir kas tads,ko varetu saukt par seksapilismu.Tur pat nevajag ne isus bruncus vai ko tamlidzigu.Ta sajuta ir taka magnets,pievelk un viss.Vel kadam ta ir?Te ari butu daleja atbilde autoram no manas puses.

Labrador  Fluidi

kokto  vairāk tādas kas piesaista :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu