Kāda ir attieksme pret metroseksuāļiem?

Man patīk ja vīrietis sevi kopj.Piedomā pie sava stila.Rūpējas par savu ādu un ķermeni.Jo vecāks paliek jo vairāk ir sevi jākopj.Var apmeklēt kosmetalogu,solāriju,manikīru,pedikīru,aizkrāsot savus sirmos matus.Bet ir vīrieši kas uzskata ka pastiprināti sevi kopj tikai zilie un tāpēc uzskata ka pietiek tikai matus saķemēt un muti nomazgāt lai būtu neatvairāms.Kāpēc daudzi vīrieši sevi nekopj un izskatās jau krietni savecējuši blakus savām koptajām vienaudzēm?

ne_meklejumos  Negatīva, man labāk pie dūšas iet ūberseksuāļi,

kokote  Nu Kreigs jau nav vainīgs, ka Bondiādes galā ir iestrādāta citāda koncepcija nekā sākumā. Neesmu gan liela Bonda fanāte un nevaru teikt, ka esmu spečuks, tomēr ja paskatās bondiādes attīstību (gan sižetiski, gan Bonda tēla- gan vizuālā, gan misijas, gan Bonda sieviešu), tad tur parādās tāda interesanta amerikāņu dzīves spoguļa filozofija. Nu manā skatā visnevīrišķīgākais (Bondam nepiedien tāds apzīmējums) Bonds ir Rodžers Mūrs, jo man viņš asociējas ar komiskā aktiera ampluā :) :) Savukārt Šons Konerijs man daudz labāk patīk daudz nesenākās lomās nevis bondiādē. Tā, ka viss relatīvi. Juri, ja Tev būs Bonda mašīna un prasme tā pārvietoties, tad vari nebūt Kreigs :):) :)
Un JuriK - domāju visprecīzāk Tu uztrāpīji ar atbildi 15:18 - tāpēc arī šī parādība ir tik aktuāla tieši jauno vīriešu vidū (nu tā līdz 35), jo tiem, kuriem vairāk, jaunībā parfimērijas veikalos nebija garāka plaukta nekā sievietēm un kaklasaišu palete pat LV veikalos liek acīm žilbt, un tad vēl izrādās, ka neesot ko izvēlēties :):)

Ingucits  Fu.
Pilnīgi šermuļi pār kauliem pēc apraksta

benzingalva  nav metro, nav seksa,,basta:)))))

Torpedo  Gluži manas domas - kamēr Latvijā neuzbūvēs metro, mums nekātu metroseksuāļu nebūs!

kokto  Ir arī jaunaudzes kuras izskatās krietni savēcējušas blakus saviem vīriešiem . Dzimumam nav nozīmes .

aston  Nodzen baardu, nomazgajas, sakemme matus, druscinj iesmarzhojas, uzgerb tiras jaunas drebes un ir sexigakais virietis pasaulee. Meitaam celiishi kaa no vates, un biksiites mitras :)

Mazaa_naarinja  Aston taisnība, kopts vīrietis ir tāds, kas nomazgājies, noskuvies, saķemmējies un tīrām, kārtīgām drēbēm.
Tāds, kas iet uz solāriju un manikīru, varbūt lai vēl aiziet uz krūšu palielināšanas operāciju arī, būs pilna laime!

HOUSE  Atvainojiet mani, mūžīgi paštaisnie un pareizi domājušie, bet īsts vecis ir tas, kurš rūpēsies par saviem tuvajiem, pat ja to tiešā veidā vienmēr nevarēs redzēt, bet par tiem metro, vai tramvaja seksuāļiem, tiem, kuri kopti, kuriem olas karājas simetriski un vienmēr ar breolīnu ieziestas, kas glīti māk restūzī sēdēt un pareizās kustības ar dakšiņu veikt... viņi tā patiesi mīl tikai sevi... NU, bet ja jums tomēr patīk...ko padarīt.

coldlands  Tam tantam kurai patika tie spalvainie, ap sotaku smagie, es ieteiktu iet uz zoodarzu stradat.

BRINISKIGS_VIRIETIS  Kopj lopiņus.
Cilvēks par sevi rūpējas...

av2  viirietim ir jaaizskataas mazliet...cietam/raupjam, nevis miikstam. Jaa, noteikti tiiram , modernam savaa zinnaa utt ,bet tie paarpuceetie vissi izskataas zilli miiksti:(
Da man ta absaluuti vienalga, bet zinu, ko arii sievietes saka . Neviens jau nesaka, ka vini ir uzreiz pedinni, bet velk uz to pusi, jo ja cita vairs nekaa nav, kaa sevi pieraadiit, kaa tikai vazaaties pa.... frizieriem, pedikiiriem, manikiiriem utt.....nu nav tas viirisskkiigi.

palietotais  Pašam patīk sakoptas sievietes un par sevi arī neaizmirstu.Nesakopts vīrietis nevar uzstādīt augstas prasības.

Deisa  Man patīk - samērīgās devās (ne tik traki kā Jaroslavs Barišņikovs - par viņa orientāciju arī nezinu). Samērīgas devas ir tad, kad vīrietis nekopj sevi vairāk kā sieviete(s), kas ir viņam ir blakus.

Jevpistinija  Mani mulsinātu nevis tas, ka vīrietim manā gultā ir mazāk spalvu kā man, bet tas, ka viņu tas UZTRAUC. Metroseksuāļi kā tādi - interesi neraisa. Persona, kas tik ļoti apsēsta ar sevi, nevar būt man interesanta. Citas paralēles.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu