Sievietes uzziedēšanas nosacījumi

Sievietes! Ir nācies sarunās dzirdēt, un, arī PA diskusijās parādās argumenti, ka šis vai tas neļaujot jums "uzplaukt" vai "uzziedēt" - kas tam īsti nepieciešams, un, kā izpaudīsies šī uzziedēšana? (n_n)

AivarsN  Mīļākais - dārznieks uz pusslodzi.😀

Korneelija1958  Lai uzziedētu?Darbs kurš nenogurdina līdz spēku izsīkumam,stiprs vīrieša plecs kurš atbrīvo no daudzām ķibelēm.Lai nu kā te dažs uzskata tomēr vīrietis ir tas kas liek sievietei uzziedēt.

ne_meklejumos  Es zinu jau zinu, ka mīlestība liek plaukt un ziedēt, tā otru elpu iedod. Vai tas ir mīļotais cilvēks, piedzimis bērns vai kāda cita no simtiem mīlestību seju.
Man svarīgi justies komfortabli ar savu iekšējo pasauli, darīt sev tīkamas lietas, tad esmu laimīga. Vairāk pozitīvā it visa, tad uzplauks smaids sejā un sirds ziedēs neparasti.
Tas pumpurs sevī jāatrod.

Paula6  Nezinu tādus īpašus sievietes uzziedēšanas nosacījumus, tomēr par svarīgāko sievietes smaidam un gaišumam uzskatu saskaņu un harmoniju starp savu ārējo un iekšējo pasauli, cenšanos vairāk saskatīt pozitīvo, priecāties par mazām lietām un necepties par sīkumiem, nebūt "visuvarošai" un nebūt "pusvīrietim", neliekuļot, ja ir vajadzīga vīrieša palīdzība..tā audzināt arī savus dēlus. Ja sieviete pati tāda būs un priecāsies pati par sevi, nevis čīkstēs, cik visi slikti un neviens nedara viņu laimīgu, tad arī vīrietis centīsies lai viņa vairāk smaidītu un acis starotu...
PA ir daudz liekulības, ar nelieliem izņēmumiem, autora komentārus patīkami lasīt un no sirds vēlu viņam veiksmi satikt savu īsto sievieti!

marselis  Uz mirkli tev atveras Visas dzives jega,
zvaigznes klust tuvakas , zale kosaka.
Kaut kas tevi pacel un ness talu ,jo talu
Tu juti ,ka lido.Tu juti, ka dzivo
-,ta ir Milestiba!
("Ziedi pasaules mala" Saku Genju jap.)

zxcv  Nepiekrītu Geishai! 100kg vīrietim ir normāls svars!:) Geišu drīzāk varētu nosaukt par jebko pazemojošu, ja reiz viņa spēj tā pārsteidzīgi uzreiz visus normālos vīriešus par lopiem nosaukt! Normālam vīrietim pat muskuļi normāli sver...

av2  justies miileetai , forss sex, laba veseliiba, nav smagi jaastraadaa , nav dizzu probleemu ar naudinnu , bet ir jaaiet uz darbinnu savam priekam, un darbs ir...sirds darbs. Viss..

JurisK  Zieds ir iislaiciiga paraadiiba, uzziedeeshana - veel iisaaka! Kas tam nepiecieshams - veseliigas saknes un piemeeroti apstaaklji. To var attiecinaat arii uz sievieti. Cik taa atminu no jauniibslaikiem - vinjas uzzied peec kveelas miilas nakts, pat seja saartojaas, bet praats vispaar pa gaisu vien iet. Un viirietim tad prieks par to pukjiiti bez gala. Un veelme to staadu kopt, lai zied ilgi un kraashnji. Un tad apjeedz, ka ne jau ziedaa ir veertiiba - veertiigi ir auglji!:)

NARINJA  Sievietes uzziedēšanas iemesls ir viens-VĪRIETIS, lai ko te stāstītu par labiem darbiem, sportu, veselību un tt., šie nosacījumi tikai palīdz turpināt ziedēt. Bet ne jau katrs vīrietis, bet tas ar kuru sievietei kopā ir labi, tas ir tāds īpašs sajūtu komplekss, būt vajadzīgai, mīlētai, drošai, sargātai.
Mūsdienās bieži vien iemīlēšanos, mīlestību "nokauj" vienaldzība un cilvēku izlaidība(nebūs viens/na, pa ceļu nāks cits/cita), nu kā lai sieviete jūtas labi, ja aiz stūra rindā stāv jau cita:DD

Geisha  zxcv, aļo! Starp rindām lasi vai uz otru pusi kā arābs?
Mēs atkal ar zxcv palīdzību nonākam pie svara problēmām. Šitas mani vairāk tracina nekā sarkana lupata bulli. Labi, ka tevi neredzu citādi iemestu pa bieti ar hanteli.

Ja vīrietis ir kā apgrūtinājums (sevišķi morāls) sievietei tad tādu nu gan vajag ar sūdainu koku dzīt no savas dzīves ārā. Kad sieviete pārkāps savam kaunam pāri (kauns par to, ka iemīlējās sūdabrālī) tikai tad sieviete beidzot sāks dzīvot un gan jau satiks vīrieti kurš ar vienu vārdu vai skatu liks viņas vaigiem ziedēt kā rozēm. Nav obligāti viņam fiziski jāsēž pie viņas brokastu galda. Pietiek ar zvanu, īsziņu vai ko tamlīdzīgu.

rabinovics  labās rokās pat slotas kāts uzplaukst

Vanesa15  Nav nekā skaistāka par mīlētu sievieti.
Labakā kosmētika - labs sex.
Tas tā, visiem, kas meklē kaut kādas izdevīgās partijas ... :)

zxcv  Geisha, lai kā lasītu, redzu Tavu seklumu izteicienā un tas mani apbēdina. Itkā jau pieredzējusi sieviete, bet par vīrieša svaru nav reāls viedoklis. Vai zināji, ka mazliet liekais svars ir pat veselīgs, jo tas ļauj daudz vieglāk pārciest visādas slimības? Man personīgi arī patīk mazliet apaļīgas sievietes, kaut uz rokām viņas nēsāt ir pagrūti!:)

Geisha  ZXCV! Man ir pilnīgi pie kreisās kājas cik kurš sver.

Ananda_A  Ziedēšanas ir tik atšķirīgas! Vienai tas ir šopings un košas drēbes... utt, utjp. Tā ziedēšana pakļauta laika zobam.

Iekšējā uzziedēšana maz atkarīga no materiālā un iespējams pat ka maz atkarīga no sievietes gribas. Sliecos domāt, ka tā ir Dieva griba uzziedēt konkrētā cilvēkā. Vīrietī, sievietē; kā talants vai spējas. Tiesa, ja to tīši norok, var pārklāt ar pelējumu.

Protams, pašā ziedēšanas procesā blakus esošais vai nu to stimulē vai bremzē. Visi taču zina, ka ir cilvēki, kuru klātbūtnē ir viegli un gaiši un cilvēki-problēmas, kuru klātbūtne ir nasta. Kāda tur ziedēšana! Kaut vairāk būtu tādu, kas vismaz netraucē ziedēt!

Sassy14  Nelaisti no augšas, bet iemērc puķu podiņu lielākā ūdenstraukā.
Ja gaiss ir sauss, lieto arī ūdens smidzekli.
Šķidrais mēslojums, sevišķi ziemā. Kaktusus nepārlaistīt, šķidrumu mīlošas puķes nepārkaltēt. NB! Tumsā gandrīz neviena puķe labi neaug. Toties dienasgaismas spuldze gandrīz aizvieto sauli, bet ne vienmēr.
Ja neatšķir puķes lapas no ziediem, paveries kādā grāmatā.
HAAA-HAAA-HAAAĀĀĀĀĀ!!!
Nu i jautājums my ass :D :D :D..... labāk sāc ar to, ka sieviete vēlas justies kā cilvēks, bet, ja esi no tās «partijas», kuriem sievietes nav cilvēki, tad... iesaku iegādāties ufoloģijas rokasgrāmatu. Vai ko tamlīdzīgu....

simonetta  es piekrītu av2 viedokli.

Labrador  Lai sieviete uzziedeetu,vajadziigas viiriesha ruupes. Un kas skaitaas fucking Latvijaa veiksmiigs viirietis? Ne jau veiksmiigs vaacu arhitekts vai inzheniris taads fucking LV sievietes skatiijumaa ir lohs un luzeris.Fucking Latvijaa veiksmiigs viirietis ir peec Chezares Lombrozo tipa izaudzis 90-to gadu kriminaalnoziedznieks,kursh shajaa valstii ienjem iereednja amatu.Viirietim ir jaabuut resnam,taukos iegrimushaam mazaam,shaudiigaam achteleem,jaabraukaa ar suudiigas kvalitaates par zagtu naudu iegaadaatam SUV.Ir jaamaak nemitiigi melot ,liekuljot un zagt.Zagshanai jaabuut iedzimtai no beerniibas Un nav ko puust miglu aciis,ka taa nav!

Labrador  Latvijaa viirietim ir jaabuut viirietim! Jaaorienteejas peec Chechenijas un Albaanijas modelja! Ir jaabuut peec iespeejas mazizgliitotaakam ar zemu moraali.Veelams straadaat milicijaa,lai buutu iespeejas sadarboties un pelniit no noziedzniekiem.Obligaati jaabuut ljoti resnam.Postkomunisma telpaa tas ir svariigs viiriesha veertiibas etalons! Katraa zinjaa jaabuut kretiiniskam meerkakjim. Un taas nav manas slimaas iedomas,bet gan secinaajumi,kontakteejoties ar iepaziishanaas portaalu sievieteem.

Vanesa15  Varat mīnusot Labrador cik gribat, bet sava taisnība tur ir. Lielu naudu godīgā ceļā ir ļoti grūti nopelnīt, LV es domāju. Tā kā bagātie miljonāri, par ko te sapņo, vien atliek kaut kas tamlīdzīgs aprakstītajam.
Izcilās smadzenes, kas pārdod savus patentus japāņiem, ir retajam.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu