Standarts N40 ?

Kam būtu jau jābūt sasniegtam dzīvē, pārkāpjot 40gadu slieksni un par ko būtu jāklusē, lai neizsauktu uz sevi izbrīnu no apkārtesošajiem - vairākumam?

Retarders  Ar standartiem vai tad ir interesanti? :)))

Sassy14  Bez standartiem ir labāk manuprāt. Cilvēks kļūst vecs ne tad, kad piere grumbās vai dubultzods veidojas, bet gan tad, kad viņš ir tik pašgudrs, ka nevēlas vairs ne par ko brīnīties, neko mācīties klāt vai no jauna, nevēlas sevi pārvērtēt, jo ir tik pārliecināts, ka pazīst sevi un dzīvi, zina, kas ir pareizi, kas nepareizi... un, ka tad, kad viņš bija jauns, «zālīte bija zilāka un jūra zaļāka» (vai otrādi).
Man drīz būs 43, bet TIK veca vēl nejūtos un droši vien ilgi vēl nejutīšos.

dzintars45v  Nav tādu standartu,manuprāt ir svarīgi,kāds tu cilvēks esi,varbūt tu esi bagāts un tev ir viss,bet kā cilvēks galīgs cūka,kas ne par vienu citu,kā par sevi nedomā,tev pofig uz attiecībām,guli ar ko gribi,dari ko gribi un visus pārējos uzskati par mēsliem,varbūt tev nav liela alga,tu dzīvo mazā dzīvoklītī,bet māci bērnus,esi sirsnīgs un palīdzi citiem,varbūt tava dzīve sastāv tik no darba pudeles,tusiņiem un klubiem,varbūt tu ceļo un piepildi sapņus,manuprāt svarīgi,par kādu cilvēku tu esi kļuvis,nevis ko sasniedzīs,ja palielam tad zārka līdzi tu vari paņemt tikai gaišas atmiņas,nevis naudas kalnus un beigās,tev būs absolūti pofig,cik tas zārks komfortabls.

Deisa  Es piebalsoju par patstāvību. Nu būtu dīvaini, ja pēc 40 gadiem cilvēks vēl dzīvo ar saviem vecākiem jo viens nevar atļauties, un vecāki piedalās viņa uzturēšanā. Sabiedrībā uz tādiem skatās dīvaini, lai arī starp viņiem ir noteikti izņēmumi un tīri jauki cilvēki.

Who  Domāju, ka labāk vispār ir klusēt, lai apkārtējiem nav iemesls domāt un jauties otra dzīvē ;) ar savu pieredzi, padomiem to, kā "būtu pareizi"

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu