Kāpēc veciem cilvēkiem vēl vispār vajag attiecības?

Pēc 40 tie tak ir jau veci cilvēki kuriem jādomā par savu veselību.Var pievērsties mākslai un dabai.Kāpēc vēl meklē kaut kādas attiecības un seksu?Vai veciem seksoties ir ētiski?

Nerons  Nu ko nu vecie buki apcel to mazo ....?! Tai takš vēl jāpaaugas vēl! Ditja nerazumnoje:)

Eiropa  tantītēm manā vecumā dakters iesaka seksot pēc iespējas vairāk - asinsrite, atmiņa uzlabojas, galva nesāp, izvingrinās locītavas, no gultas vieglāk izkāpt,
vecīšiem mazāka klapata - nav mums kompleksu un negaidīti pēcnācēji neuzrodas;)

sievietedieviete  Pilniba piekritu marselim!

voldemars123  Veselibas del jakniebjas uz nebedu,kaut vai 70.Kas visu muzu to tik dara tie velk lidz 90 un pat vairak gadu,viriesi neslimo ar prostatas veziem un sievietem ari vis tur bus okei.Ja vecs gimis ,tas netrauce,aizver acis un iedomajies,ka kniebies ar jaunu skuki,un kas par baudu!

Sanntana  Paldies, no sirds izsmējos !

coldlands  Marsel, tur nav ko apbrīnot, uzcepta tēma karinam, un ir kas pavelkas.

DanaL  Kad man bija 10 gadi, tad man 22-gadīgie (autores vienaudži) likās jau absolūtie izrakteņi, kuriem jau sen laiks domāt par zārka iegādi ... ko tad tu te pati meklē?

Torpedo  Nu, ja man prasītu, tad es varētū atkārtot tikai veco patiesību, ka sibvietēm pēc 50 vairs dzimums nav svarīgs. Kāds tur vairs seksis - komēdija tik kkāda!

Vollija  Vispār jau es pati labi atceros, ka savos 20-mit ar bažām domāju, kāda gan būšu, kad man būs jau ""daudzie" 30-mit gadi... Bet ir labi, jūtos lieliski un izskatos labi, un ceru, ka tā turpināsies arī pēc 40-mit.:)

Un nevajag tik asi uztvert jaunas meitenes kritiku par dzīvi pēc 40-mit, jo arī man, iespējams, ŠOBRĪD, kad vēl esmu pirms 40-mit, ir nelieli aizspriedumi par seksu pēc 60-mit!:)

kudala  primitiva un stulba provokācija. Nav ko pat komentēt tādus vaukšķus.

sangukuLV  Acimredzot vel esi par jaunu,lai par ko tadu runatu. Attistibas zina,neko talak par rotalam ar lellem nesi tikusi.

keksene66  Kad man bija apmēram 15it, es arī domāju, ka 40it gadīgie iereci, taču mana jaunatne ir pierādījusi citu. Tad nu mans secinājums, ka autore ir feiks(piecdesmit gadīga tante ar kompleksiem), jo mūsdienās attieksme un attiecības ir mainījušās . Tantuki un onkas ir savādāki nekā padomijas laikos, tad cik autorei gadu ????????

zxcv  Labi, Kaza!

Teikšu, kā ir! Pēc 40 gadiem seksa nav, ja aktīvi nemeklējas. Bet meklēties nav lustes, jo tomēr gaišā piemiņā ir bijušās attiecības, kad tika pārspēti visu iepriekšējo gadu seksa rekordi!:) Sekss bez attiecībām ir kā svaru celšana sporta zālē! Tad jau labāk pilates!:)

Arlekins  xm, a kāpēc jādomā par veselību?
varbūt esmu kautko garām palaidis? :D
līdz 40 nav jādomā, a no 40 jādomā?
ko šī domāšana dod? :D

Klarine  Gandrīz krampjus dabūju no smiekliem! Būtu tā meiča paklusējusi, jo kaut ko tik primitīvu mūsdienās reti kad var dzirdēt! Tāds naftalīns un trulums, ka atgādina kaut kādas cīnītājas par morālo tīrību un skaidrību!

Arlekins  http://cdn.moviestillsdb.com/sm/8b621a158f3da39144c421f687221c89/red-heat.jpg
nesmukais arnolds 41 gada vecumā :D

aber in short, smukums,seksualitāte un fiziskā pievilcība pilnīgi tiešā veidā nav atkarīgs no vecuma ( zināmā diapazonā).
daudzas jau 17 - 18 gados izskatās tā, ka mazāk par 30+ viņām iedot nevar, uttp...

dzintars45v  Nav jēgas skaidrot,kad pati sasniegsi tādu vecumu,tad varbūt sapratīsi,ja protams būsi izaugusi,no klubu,tusu,kinčika un kafešku vecuma.

LailaL  Nopietni???

DabasJanis  debīla vai izliecies!?

uma  Man ir ļoti jaukas smaržas - Agent Provocateur. Mazā kaza Tu esi īsta provokatore uzdodot šo jautājumu. Tikai atšķirība tā, ka Tavs jautājums nevis smaržo ,bet atvaino - smird :(
Un bēdīgākais ir tas, ka lasot šādas tēmas kļūst neizsakāmi žēl cilvēka ,kas to uzrakstījis. Lai arī tas būtu feiks ,un vēl jo vairāk ,ja persona īsta. Pietrūkst gudrības un intelekta. Ir jāprot skaisti provocēt ,tā teikt ar glanci.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu