Kaapeec zaakaa 50gadnieces?

Loti virenkarsi.jo sex vinam nevajag bet teoretiski grib veel.rezultaataa tas sex reduceejires parunasanaa.un taa gadiem.un normalam sex aktivam virietim protams uznak besis ja taa calojot nedelju sii beigaas pazinjo ka te catot naak.kas samaksas man par patereto laiku?un tapeec tada atieksme pret jums daamas.

pepijaa  vispār nesaprotu-ja anketā nav pieminēts sex,kāpec vēstules sāk jau ar tādu teikumu?varbūt,ka ja 4 vakarus tā intensīvi visām uzbāžas,tad 5.tajā "nospīd"

AudraSeele  Jā! Sunīšiem vienkāršāk. Bet arī tur uzvar neatlaidīgākais un stiprākais.

av2  te jau ir atbilde uz vismaz .....10 teemaam veel - sievietem peec 50 sex nevajag. Passas bllaujaat, kaada :" rediisa peec man to tavu pliko spraudienu vajag ?":( Jaa , skaidrs , passai nevajag orgasmu jau sen .Un veel cepaas te....;((((((
Jo, ja vajadzeetu, un gribeetu, abam puseem pietiktu ar "pliko spraudienu" savaa reizee ar. Kaapeec nee, kur ir reaala probleema pakkert kaifu ? Cita dziive buuss veel, vai savilkto mantiibu liidzi pannemt domaa , vai kaa????
Jo neviens netaisaas savu dziivi vairs radikaali izmainiit deell otra , vissi mees, gan sievietes, gan viiriessi , esam visss, viss, visss labaakie , vispareizaakie, un tu man te nekomandeesi, ko tu vispar iedomaajies utt . Savaa galvaa.
Probleema jau taa, ka viiriessi vissu ssito saprot, ir vienkaarssaaki ,praktiskaaki.... un dzivo saprotot, bet sievietes.....:((( Krieviem ir labs teiciens - budg pa proshe, i lludi ktebe potjanutsja. Bet nee, damaam tas neder, vajag vissu sarezzggiit liidz besim...:((

Korneelija1958  segvejs ko tad jūs te normālie veči dirnat?Laikam jau to pašu pliko spraudienu nevarat dabūt!!!

pelite1961  Ja kādai dāmai nevajag seksu, tad nevajag to piedēvēt visām.

raina1970  Mūždien tiek jauktas divas štelles- nevajag seksu, un- nevajag to seksu ar konkrēto indivīdu, kurš to piedāvā.. un --- ka tas var būt- ka nevajag sievietei - vienkārši seksu, bez nekā cita, ja vīrietim tīri labi ar to savu reizi arī pietiek.. Pirmajā gadījumā- nekā personīga- bet konkrētais indivīds vienkārsi - nav iekārojams kaut kādu iemeslu dēļ.. vienai, divām, da kaut 25 meituškām, bet tas ir normāli- būs vēlams , teiksim, 26. Par to otru momentu--spriedzes noņemšanai sieviete reti kad izmantos seksu - vienalga ar ko, ka tikai daudz maz pēc skata pēc vīriešā izskatās.. un ar tiem daudzinātajiem 50 gadiem vēl ir tāda šaize- pārsvarā dāmas labi zin- ko un kā grib, lai pašām būtu feini.. un fiksias ātrais, plikais spraudiens ar dajebkuru- dos īslaicīgu fizisku atslābumu- iespējams, bet - ja dāma zin, kā ir , kad ir patiešām forši- kopumā, tad netērē viss savu laiku tādam- pusseksam.. Tā kā autoram derēja padomāt par mērķauditorijas nomaiņu-- pameklēt tur , kur apgrozās pamatīgi pārgribējušās( nebūt ne sliktajā vārda nozīmē)-sievietes, tur viņam lielākas iespējas tikt pie kārotā relax.

Agate24  Tāpēc, ka zākā visu, ko var zākāt, jo pats jūtas slikti.

Ananda_A  Tas, ka negrib seksu 40 un 50gadnieces- muļķības. Taču ar vulgāru sēnīšu un vīrusu nēsātāju neviena neielaižas. Normāli! Sievietes saudzē savu veselību. Nerunājot nemaz par emocionālo diskomfortu, ko tāds izmantotājs rada sievietei.

Kaut kad viena dāma rakstīja: "Pēc tāda sexa jūtos kā piedirsta ķivere!" Ļoti trāpīgi. Kurai kaut ko no tā vajag? Nevienai.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu