Kādēļ vīrieši (dažkārt arī sievietes) meklē jaunākas, kad pienāk tie sakrālie 40+?

Nesaku, ka visi, bet kas tas par fenomenu? Bailes no nāves? Paspēt dzīvot? Nerunāju par slimajiem gadijumiem, kuri lec uz visu, kas kustās, vai tiem pašpietiekamajiem, kuri dragā vieni pa dzīvi un uz visu po, ka tik pašam labi.

kuks10  nu nezinu..vēl neslimoju ar marazmu..40.g.tīri foršas un labas..)))

Nerons  Vanesa tu maldies:), paskaties Privātos dzīvi. Tieši otrādi, tām jaunajām tie vīri gados pat ļoti patīk:)

Meloni  Neron, jaunajām tie vīri gados patīk līdz brīdim, kamēr vēl daudz maz izskatīgs, varīgs un ar naudiņu maciņā! ;)

Nerons  A es par ko?! nevajag visu bāzt vienā maisā un vēl priecāties par savu zinību:):):)

jadore  Vecumam nav nozīmes, ja vien cilvēks spēj sevī saglabāt dzīvesprieku un rūpējas par savu fizisko ķermeni. Pieņemu, ka nevienam nepatīk apvēlušies un nolaidušies pretējā dzimuma pārstāvji. Jo jaunāks vecums, jo mazākas rūpes tas prasa, tur arī atbilde. Sasniedzot 40 un īpaši 50 par sevi jārūpējas arvien vairāk, bet retais uz ko tādu ir spējīgs, jo bieži piemīt tik cilvēciska īpašība kā slinkums.

zebs  Cilvēki noveco ar dažādu ātrumu. Nosacīti. Ir tādi, kuri jau pēc 40 paceļ rokas un saka, ka dzīve galā. Ir tādi, kuri pēc 50 vai 60 dzīvo un pasauli uztver tāpat kā 30 un 40 gadīgi. Un tad sanāk, ka starp vienaudžiem ir pārsvarā "dzīves nogurdinātie", kuri reizēm apvainojas, ja citi negaužas par dzīvi, bet turpina būt aktīvi.
Tad kur meklēt sev līdzīgi domājošos? Manuprāt - par sevi jaunākā paaudzē.

Es ar to visu nedomāju sexa iespēju un koša fona (pavadoņa) meklēšanu, ar kuru kopā iziet sabiedrībā.

irgo  Kāpēc ? Tāpēc ka no fejas līdz raganai ir tikai viens gads kopdzīves !!!

kokote  "sakrālie 40" (C) ar ko tad tie 40 ir svēti? Pirmo reizi ko tādu dzirdu - tikai precīzēju jautājumu un trenēju lasītprasmi. :)

raima  J.P. teica, ka daži ir gadiem konstanti savā izaugsmē- ir interesanti jaunuvēm, bet nav par ko runāt, ko darīt ar pieaugušām. Tad tik pamaina partneri, stingri ievērojot vecuma robežas (ja, piem., 18–25 g., tad to arī ievēro, kaut pašam jau krietni aiz 40).

Aija03  Pilnīgi piekrītu Vollijai!

Floriana  Vo vo, labs jautājums, tik pat labi varu pajautāt, a kāpēc dažiem cilvēkiem patīk sekss ar dzīvniekiem? Tevi tas satrauc? Mani ne, lai tak ņemas katrs kā prot, kādā ziņā, lai paliek pašu pārziņā...

Deisa  Jaunākiem mazāk pieredzes, līdz ar to mazāk aplauzienu un pozitīvāks skats uz dzīvi. Un tad tas sagurušais, pusmūža krīzes nomocītais grib dzert no šī spirgtā avota. Tik ko tāds tam avotam var dot?

JurisK  Veciem sāk izsīkt dzīves spēki, jaunajiem to daudz, tad nu ar izsūc, līdz ar to jauno noplicinot. Diezgan egoistiski, bet tāda ir dzīvība - tur nav labs vai slikts, tur ir tikai derīgs-nederīgs! Tā kā - nekāda izbrīna vai nosodīšanas! Cilvēki, izņemot dažus(neteikšu kurš) ir vāji, piedosim viņiem viņu vājības:D

janisqwerty  Jautajums risinaas savadaak ! ,, Jums vajadzigas probleemas ??? Juus vinas dabusiet ,jo kas meklee tas atrod ! ,, Filozofija katraa zinaa pasargaa no sts un padara dziivi jautraaku . Taa vietaa ,lai klausiitos visadus murgus , daudz vertigakm ir lasiit aviizes vai skatities labas filmas !!!!

Esari  Vauč, nu jau gan te samaukts...vecie, pārgurušie- jaunos slauc...!
Ok...varbūt kāds to jauno, tam kam ar grib...svaigāka gaļa, zin... :D
...a bet ko ta lai saka par tiem kuri, kaut kādā nebūt iemesla dēļ, lidz saviem 40...50...nav vēl dabujušies- aplauzties...noprovēt visu kopā būsanas plusus un mīnusus....?
Ko tiem var pārmest, ja, aš tīri nejaušības pēc ir kopā ar jaunāku?

segvejs  Kameer nauda makaa vari but kaut rapulju dzimtas beibes alfas staavvietaa beidz jau pirms papucis veikalaa ievedis.varat moralizet.taa ir dziivee.juusu oho iluziju pasauliitee arii caureju var nodaukt par relax

coldlands  Vecajiem perdeliem vairs nekas cits neatliek ka lielīties ar savu gudrību pieredzi, intelektu, lai gan palasot komentārus, dienasgrāmatas, tēmas ir sajūta, ka arī tas viņiem pietrūkst.
Šajos laikos ieplūst milzīgs informācijas daudzums, jaunieši ne ar ko neatpaliek no pencjiem.
Pieredze, nu nesmīdiniet, liels skaits veco lauzu ir nodzīvojusi savos laukos, mazpilsētas, pilsētas, nekur nav ceļojusi, info iegūst no kaimiņu Jevgenijas, Degpunkta, un seriāliem, un ja dzīvo, visu mūzu, ka te daudzi tantuki, skalji spiedz ar vienu onku, tad kāda nafig pieredze var būt

coldlands  Piekritu, neesmu dikti skolots onka, un par kvantu fiziku, integraliem ar manīm neparunasi, bet ir taču daudz citu interesantu tēmu, un ja es sev meklētu jaunu tantuku, tad tādu, kurai par to ir kāda ponja, pluss papildus bonus, tvirta, enerģiska.....

naktsfeja  Negrib novecot!

Arlekins  2coldlands: ko tu tur nes?
kāds dajebkam sakars ar "milzīgo informācijas daudzumu"?
kādi kritēriji tev šķiet būtiski, pēc kuriem tu salīdzini penšus ar jauniešiem?

un kāda starpība - kur cilvēks dzīvo, un kur ir, vai nav, ceļojis?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu