Vai jūs neiztukšo strīdi šeit?

Sievietes pret vīriešiem, jaunie pret vecajiem, tievie pret resnajiem, gribošie pret atturībniekiem, koptie pret nekoptajiem utt. Sajūta, ka emocionāli tas iztukšo un rodas tāda kā bezcerības sajūta. Vai arī tas tikai PA tik biezās krāsās, bet dzīvē šeit esošie cilvēki ir patiesībā jauki? Nemaz vairs negribas iet uz randiņiem, kad esmu palasījusi šeit, ka vīrieši sievietes uztver kā ienaidniekus, kas nedodot seksu un atņemot naudu, tad vēl visi krāsņie apzīmējumi raksturam. Cik var strīdēties par vienām un tām pašām tēmām? Tas ir neauglīgi!

Ingucits  PA sadaļā vīrieši apgrozās kādi 15... ja labi :D
Da labi....labdiene :D

sangukuLV  Sen jau esmu iztukshots,pat nezinu ko es sheit joprojam daru. Laikam vel klusa ceriba,ka varbut tomer,kaut kas brinishigs var notikt.
Par naudu jums cienita ir taisniba,jo daudz sievieshu pat norada kadiem ir jabut viriesha ienakumiem,lai vispar varetu sakt sarunu.

Anxunamuna  Iztukšo gan , es kad šos palasos , tad jau pēc piecām minūtēm vēders labi iziet .

Ananda_A  Reizēm tiešām pretīgi lasīt. Bet 16:57 labi pateica un uz randiņiem vairs nemaz negribas iet, tas tiesa.

kokote  Kurš strīdās, kurš uzjautrinās. Nekad šo saitu neesmu uztvērusi kā reālu diskusiju vietu (optom), bet kā izklaidi un humoru -tāda tā bija tad, kad es te ienācu un pāris gadus biju tikai PA malāstāvētāja. Vairāk smaidīt un tvert lietas un procesus reāli, adekvāti gadiem. Man šķiet, jo vairāk gadu, jo pozitīvāk jāspēj par sevi pasmaidīt, bet dažiem (ām) tas vecums nāk ar stagnējošu nopietnību un dogmatismu. Nu katram savs.

poga_parastaa  Ir dzirdēts, ka gudrākais strīdēties pārstāj pirmais, bet vēl gudrāk tomēr ir tāda veida kašķos vispār nelīst iekšā, jo vērotājam no malas neradīsies jautājums, kurš te ir muļķis, kurš gudrs, bet - kurš lielāks, kurš mazāks. Respektīvi, gudro nav. Un kaut kādas emocijas izrādīt par žultainiem komentāriem ir lieki. Mieru, tikai mieru - teica Karlsons.:)

aston  Jaa var piekrist Labdienei. A kas, virtuaalaa vide, nevienam aciis nav jaaskataas, nav pieklaajiiigi jaauzvedaas, pa seju nesitiis. Ko gribu to saku, var teikt ko domaaju, var meot ja gribaas, neviens taapat nepiekers. No otras puses var uzzinaat to ko sievietes domaa patiesiibaa par viirieshiem, un otraadi. Tas arii varbuut noderiigi. Satiec sievieti, itkaa ok, bet tad atceries ko vinjas domaa patiesiibaa, un saproti ka nekaada dizhaa jau nav. Taapat kaa visas, ar saviem tarakaaniem galvaa, no labi ja vismaz smuka, vai bagaata, vai veel at kaadu citu plusinju. Priecaajies vismaz par to :D

nomalis57  nu gan filozofija panesusies... iztukšo... tad jau jebkas inetā var iztukšot... vispār kā tas ir iztukšo... pieļauju, ka tās saķeršanās šeit dažam/dažai tīri labi iet pie sirds:) jaukas brīvdienas gan tiem, kam iztukšo, gan tiem, kam piepilda:)

ingviirbin_de_troll  Vai bezgalību var iztukšot? Vai sietu var piepildīt ar ūdeni? Cik tonnas zemes jāpārsijā, jāizskalo, lai atrastu dažus zelta gabaliņus? :) Cilvēki dalās savā pieredzē. Kāda nu kuram tā ir. Kāds to uztver ļoti nopietni un gatavs ar "putām uz lūpām" oponēt un pierādīt pretējo, kāds pasmejas, kāds apvainojas, kāds ....

MrJones  Piekriitu autorei,,.taa vareetu ari buut...vnk., no pashiem daudz atkariigs. Ne visi vienaadi uztver....ir kam tieshi patiik padirsties...ja tu uzduries uz kaadu taadu kretiinu un saac ar vinju daudz ielaisties...gribot negribot nonaksi liidz taadam pasham liimenim,,..un tas jau vinjiem tieshi uzdzen to Azartu...novilkt cilveekus uz leju iztirzaat,,.apdirst...tad pashiem liekas, ka ir Speeciigi...destruktiivas...,bet, tomeer....taas ir izmainjas, ko vinji speej radiit - negatiivismu!! Taada apakshslaanju matrica, kuraa pashi ir kaa Kingi...un logjiski, sajutiisies iztukshots, jo tas vnk., nav tavs laucinjshs....tie, kas barojas, no negatiivisma, tieshi otraadi,,.jutiisies Piepildiiti!
Ieteiktu, paaraak neaizrauties,,.un paskatiities pa laicinjam no malas...var jau komenteet, tikai..padomaat, kad pienaak lielaa battle... "Vai man tas tieshaam ir vajadziigs..??"

bratka  Vampīri barojas no negatīvās enerģijas, bet skaidrā saprāta cilvēks negatīvu pārvērš pozitīvajā enerģijā un iegūst jaunu pieredzi.

av2  A kurss striidaas ? Kautkad , sen atpakall , viens pajolinnss saaka savu taisniibu man pieraadiit mana privaatajaa paskastitee, tad gan apsveeru iespeeju samekleet vinnu reaali, un....bet nu, tas bija sen. Taa kaa, miers maajas te.
Taapat mees vissi savaas probleemaas vainosim citus vienmeer. Sievieteem visi viiriessi ir cuukas, viiriessiem vissas sievietes ir peerkamas utt. Tas tak nekas jaunas. Par ko paardzivot.

adamsone  Reālais iztukšotības avots ir apakšdarbu strādnieces, kas te gadiem tusē, ar vienām un tām pašām bildēm, bāžas virsū visiem pēc kārtas, bet brīvajā laikā bļeščet inteļektom.
Nekā personiska.
Ne komunikācija, ne iepazīšanās normāli nenotiek tad, kad vieni ņaukojas,bet citi grib nopietnas attiecības. Zirņi pie zirņiem, pupiņas pie pupiņām.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu