Ka tad agrāk tantes un onkuļi iepazinās?

Kad tantes un onkuļi bija vel jauni un smuki.Nebija datoru,internetu,iepazišanas saitu.Kā viņi iepazinās?Kur meklēja viens otru?Vai toreiz iepazīties bija vieglāk kā tagad?

spaarnu_meitene  oij..... kur tik visur !!!

makinlijs72  bija tāda aplikācija-bārs.

lasminaxxl  Tantes un onkuļi neskraidija apkārt un neiepazinās, bet pieskatija mazbērnus, māju, strādāja un tt.
Iepazinās jaunieši, iespējas bija dažādas, tāpat kā tagad. Internets nebija, bija daudz kas cits.

Labdiene  Neatceros īsti tādus laikus, kad interneta nebija, bet mani vecāki iepazinās darbā. Toreiz esot bijis moderni agri precēties. Lielākā daļa cilvēku esot precējušies 18-20 gadu vecumā un pēc 25 gadiem jau neprecējies cilvēks saukāts par vecmeitu/vecpuisi. Pārsvarā iepazinušies kopā mācoties, studējot vai strādājot. Bet rūdītie vecpuiši un vecmeitas likuši iepazīšanās sludinājumus avīzēs.

irgo  Un vēl agrākos laikos puiši meitas noskatīja pirtī kopā mazgājoties (piemēram vidzemnieki), caur pirts migliņu saskatāmās meitenes auguma aprises raisījušas fantāzijas ne pa knapu......

kuks10  vecos laikos vairāk ar savu šarmu,harizmu+inčīgumu varēja sabīdīt lietas...ja ir nauda ,tad visos laikos viegli..)))

neonilla  Agrāk visu darīja, viss arī notika tieši tāpat kā tagad. Viss bija audzināšanas rezultāts un publiskas, anonīmas apspriešanas gan nebija vajadzīgas.

Epifanija  skolas vakaros, kur varēja iepazīties ar trīs gadus jaunākām vai trīs gadus vecākiem, skolotāju uzraudzībā, bet tie kuri uzdrošinājās ar vecāku atļauju apmeklēt vietējo kultūras centra rīkoto jauniešiem domāto vakaru un nesasnieguši pilngadību 16, tika ķerti īpašos policijas reidos, bez vecāku ziņas, radot morālo kaitējumu jauniešiem, pazemojot visu priekšā, aizvedot no pasākuma uz policijas iecirkni, kur vecāki savas atvases varēja atgūt un vēlāk lieta tika izskatīta skolas rīkotajās līnijās, kad sapulcināja visus skolēnus aktu zālē un uz skatuves izveda jauniešus, kuri bija pārkāpuši skolas pieņemtos likumus, ko drīkst un ko nedrīkst, tai skaitā arī iepazīties savstarpēji ar saviem vienaudžiem no citām pilsētā esošajām skolām

av2  iepaziities vareeja... saakot - skolaa, tad darbaa, darba biznesa braucienaa, ballukos, ejot uz kino, uz ielas, paliidzot
nejaussibaas uz cella utt...un, ka jau te teica, mees vissi vissus pazinaam kolhozaa / pilseetaa arii/ dziivojamaa majaa vissi bijaam kaiminni :) Pat braucot uz Vaacijau paspeeju iepaziities pa cellam ar divaam pollu meiteneem, kas stopoja .
Vai bija toreiz labaak, nezinu, jo man jau liekaas , ka ssodien ir daudz lielakas iespeejas, un tiessi Internetaa esmu iepazinies ar latviessu, angllu, amerikaannu, spaannu un citaam meiteneem. Un iepazinies ar pozetiivu iznaakumu, jo ja ir abpuseeja veelme , nu nav gruuti satikties...pat ja jaapaarlido okeaans.

Nerons  Viegli iepazinās, viegli! neķer kreņķi par tantēm un onkuļiem mazā:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu