Par sexuāli nepievilcīgiem vīriešiem

Jautājums sieivetēm par sexuāli nepievilcīgiem vīriešiem. Vai visām sievietēm liekas seksuāli pievilcīgi apmēram vieni un tie paši vīrieši vai katrai tomēr tas atšķiras? Kas vienai liek izkust, to otra pat šāviena attālumā sev klāt nelaistu un nepārgulētu ar viņu pat vislielākajā dzērumā? Teiksim, ja salīdzina, kas jums liek taureņiem dejot vēderā un jūsu draudzenes vai māsas vispār nesaprot, ko viņā esat saskatījušas un otrādi?

Roberta1967  Iedomājos,kas Raini par tādu traku p...ēju padarīja...ne jau seksapīls?

Roberta1967  Par to jau runa,pēc skata tirliņš ,betttt...xarizma?!!Par miljonu!!

Who  nu un kā Džilindžers 6 reizes apprecējās?!!!!????

gunda10  Vīrietim izskats it kā mazliet ir nebūtiskāks ja labs raksturs ja nē vajag saprotošu vai būt mazprasīgam cilvēki ir dažādi labāk no savas ,,kategorijas ,

Labdiene  Varētu jau padomāt, ka tiem vīriešiem pašiem visas sievietes liekas seksuāli pievilcīgas. Tā nemaz nav. Varbūt kamēr pavisam jauni daži arī ir neizvēlīgi un izmantos gandrīz jebkuru iespēju, bet ar gadiem prasības tikai aug proporcionāli tam kā krīt potence.

poga_parastaa  Izlasot šo jautājumu, tā, nu tāāā sagribējās sievišķīgi pafantazēt, pabūt niķīgai un traki izvēlīgai!;D Seksuāli nepievilcīgs... Tā, tā, tā... Tāds, kurš šausmīgi dāsni lieto parfīmus. Samīlējies trenažieru zālē un par visām varītēm izrāda rezultātus apspīlētā apģērbā vai kā citādi. Ja tam visam klāt vēl nāk apgrauzdējums solārijā...brrrrr... Biezas ūsas, bakenes, vaigu bārda - šausmis. ;D Es te tagad laikam briesmīgi ļauna izklausos, bet drīkst taču, vai ne? :) Turpinām. Traki ož pēc cigaretēm (vjek... ). Alus vēders.
Ai, nē, pietiek. Šitā var iebraukt auzās. Labāk par kaut ko patīkamu. :) Tā... Vīrietis... jā, formas tērpā. Teiksim, pilots, ugunsdzēsējs, celtnieks, armijnieks. Arī uzvalkā. Nopietns, bet prot tā īpaši pasmaidīt, ka...vauč....:). Liela auguma. Nezinu kāpēc, bet pavelkos uz tetovējumiem uz kakla, pleca, kaut gan pārspīlējumi nepatīk. Turpinām gulēt tālāk. Balss...nezinu, kā to aprakstīt, bet tā var daudz izteikt, līdz pat tādam absurdam - tu esi foršs vīrietis, tikai, lūdzu, never vaļā muti. ;D Vai arī otrādi - nekā īpaša, bet tā balss... Rokas. Sastrādātas vai biroja baltumā, bet koptas, stipras... Dzin - dzinnnnn...laiks mosties! Zaķītim bij´sapnis jauks, apkārt miiiiilzīgs kāpostlauks. ;D

Vanesa15  Protams, ka katrai atšķiras. Ko nozīmē pievilcīgs nepievilcīgs? Noteicošā ir feromonu smarža. Tur arī ir tā sāls, kādēļ skaties un nesaproti kādēļ jūc prātā

Sassy14  No primā acu uzmetiena - visi tie, kam ir tumšas vai dziļas un izteiksmīgas acis, kas ir vairāk dienvidnieciska tipa, bet netipiski (tādi mūziķu vai mākslinieku tipa). Tie ir vienmēr «in».
Muskuļainie, pārāk īsiem matiem, sportiskie, militārie, biznesmeņi un matemātiķi - vienmēr «out», sevišķi, ja viņi ir gaišām acīm un blondi.
Bet... ja pirmie izrādās galīgie troļļi kopdzīvē, neskatoties uz skaisto ārieni un spožo talantu, tad tomēr pakoju viņu šmotkas un metu pa durvīm ārā. :)
Un... ja otrie ir izpalīdzīgi, normāli, pieklājīgi (ģimenes) draugi, tad viņi vienmēr ir gaidīti ciemiņi, bet bez zemteksta, vienkārši jauki paziņas vai brāļu vietā (kuru man nav).

Esinja  Par to-Aj Tu neesi mans tips! Bet, vīrieši, jus esat droši, ka jums visas ir jūsu tips? Man piemēram, arī nekas negriežas no smuka ģīmīša, auguma. Ok, var jau paskatīties uz tādu tāpat kā lelli, bet tieši tāpat arī viņs tiek uztverts-kā lellīte-tukša... Un, protams, ka katrai savs tips(gaume) un paldies Dievam..kā mēs ar draudzeni sakām-ja mums sakristu vīriešu gaume nevis vīnu,tad mūsu draudzība nebūtu tik ilggadēja.:) Ja viņai liekas, man simpātiskie vīrieši-fuj, tad man viņas simpātiskie arī nav saprotami, kā vispār tādus var izvēlēties...Vistīrākā gaumes lieta! Un tai gaumē nav izcils ģīmis, bet gan piem, seja platāka vai šaurāka, mati īsi vai tomēr garāki, viļņaini, augums tievāks vai tieši otrādi-būdīgāks...:)

Postremo  man tikai svariigi, lai es MANAI sievietei buutu vissss, vissss......iekaarojaamaakais. Aga. Paarejaas var atslaabt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu